Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-108 z 108.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Historia tego starcia zaczęła się wczoraj, zobaczyłem fotkę obrońcy na minutkach lecz zalogował się 2 min przed wlotem. Niezrażony poobserwowałem go i mimo ksieżyca robił fsy na konkretna planetkę na stacjonuj, dorobiłem więc sobie falangę i już rano widzę lecącego fsa puszczam recki i obserwuje aktywność. Gdy już miałem lecieć obrońca się zalogował więc cofam recki i rezygnuje aby go nie wystraszyć, ku mojemu zdziwieniu sąsiad kilka układów hardo na niego leci, próbowałem wyliczyć jego powrót a…

• Geograficzny!

Guziczek - - Nauka

Nazwa najwyższego niezdobytego przez człowieka szczytu na świecie.

• Geograficzny!

Guziczek - - Nauka

Sechura

• Gratuluje starcia, szkoda, że na sojuszniku ale z tego co wiem miał pewne problemy z internetem chociaż fsa całą flotą na ekspe nic nie wytłumaczy. Pomyślności w rl bo z tego co wiem szo nie będzie, a atakierowi niech przetapia sobie na całego

• Juventus Turyn F.C.

Guziczek - - Piłka Nożna

Mimo, że od młodości kibicuje Milanowi to życzę zwycięstwa dla Juve. Nie wiem jak rozpatrują się na finał buki ale jesli chodzi o moją ocenę to powinno być jakieś 3-1 dla Juventusu. Może nawet 3-0 ponieważ jesli chodzi o ofensywę to obie drużyny mają podobny potencjał ale obronę to już Włosi mają o wiele lepszą.

• Do takiego starcia również się wypowiem! Przede wszystkim gratuluje starcia, determinacji i synchro. Zysk macie spory więc przetapiajcie! Przy tak długich fsach tylko dziw bierze, że trzymał to wszystko razem, ale człowiek uczy się na błędach dlatego szo! p.s: 7kk anty?!

• Konfiguracja nie najgorsza a i trzeba sie natrudzic aby kogoś złapać

• Wasze ulubione książki

Guziczek - - Rozrywka i hobby

Stephen King - Carrie Stephen King - Lśnienie Stephen King - Miasteczko Sallem Stephen King - Dolores Calinborn Stephen King - Sklepik z Marzeniami Stephen King - Szkieletowa Załoga No i najnowszy klasyk Kinga Stephen King - Komórka