Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 108.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Geograficzny!
PostJak nazywa sie jezioro w Ameryce Południowej zwane "małą Wenecją"
-
Wrzucam za sojusznika, bo kocha to forum ale bez wzajemności. Dnia 31-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor PromyczekSlonca [RETRO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 91 Ciężki myśliwiec 9 Krążownik 69 _________________________________________ Obrońca MONICZKA [SLG] ________________________________________________ Mały transporter 61 Duży transporter 37 Lekki myśliwiec 1 Krążownik 20 Recykler 15 Sonda szpiegowska 51 Wyrzutnia rakiet 19 Lek…
-
Jest i debiut na uni Pozdrowienia dla RETRO! Dnia 29-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guziczek [RETRO] ________________________________________________ Krążownik 47 _________________________________________ Obrońca Wyindywidualizowany [Pradawni] ________________________________________________ Duży transporter 4 Lekki myśliwiec 44 Krążownik 11 Recykler 3 Sonda szpiegowska 4 Wyrzutnia rakiet 5 Lekkie działo laserowe 17 Mała powłoka ochronna 1 ______________________…
-
Geograficzny!
PostPółwysep Kolski
-
Historyczny
PostZgadza się
-
Historyczny
PostJeden z reformatorów religijnych w 14 wieku, jego ciało zostało po ponad 40 latach wyciągnięte z grobu aby je zniszczyć.
-
Historyczny
PostCytat od indigo: „Zacytuję siebie: "Powstał pod koniec tego okresu (Pax Britannica), kiedy nadchodził kres brytyjskiej hegemonii, związany z zmianami w budowie okrętów i wzrostem konkurencji ze strony innych państw". ” Wybacz jakoś pominąłem ten post. Troszkę poszukałem i starej encyklopedii historycznej znalazłem "O obronie marynarki wojennej Wielkiej Brytanii" w internecie jest jako "The Naval Defence Act 1889"
-
Historyczny
PostZniesienie ustawy o handlu niewolnikami z 1807 ?
-
Geograficzny!
PostNa pierwszy rzut oka to Rzym mi pasuje
-
Historyczny
PostDokładnie. Twoja kolej
-
Historyczny
PostIle wynosiła w skali roku "wypłata" dla Napoleona Buonaparte podczas jego wygnania na Elbe ? dla ciekawskich w przypadku Napoleona forma Bonaparte i Buonaparte jest prawidłowa
-
Historyczny
PostFryderyk 3
-
Gratulowałem w grze a i gratuluje tutaj Jak atakujący nie opisał szczegółów to ja też to przemilczę, przetapiajcie sobie na co tam chcecie smacznego