Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 108.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Historyczny
Postpasuje mi Husytyzm bo i wojny Husyckie jako tlo do reformacji i zostali rozbici w ostatecznej bitwie z wojskami katolickimi.
-
Wiedźmiński
Post"okropecznie"
-
Historyczny
PostTak jest!
-
[TOP 1 UNI ACS ] manfred888 [Syndycat] & Oddam Cesarz [Syndycat] vs. NalewkaBabuni [D_T] - 1317,66%
PostTakiego starcia warto pogratulować, sporo panców poszło w piach. Pogoda nie zachęca do odświeżania ale za to układ sił na uni robi się coraz ciekawszy. Obrońcy SZO o ile będzie.
-
Historyczny
PostNie wiem czy wszyscy pospali czy pytanie za trudne ale dodam podpowiedz. Ów książe władał jednym z księstw znajdujących się na Śląsku
-
Fajny zysk, a locik blisko i jeszcze bardzo spokojny. Obrońca pogratulował dlatego życzę SZO! Jako, że brakło mi recków, 1,8kk metalu zostało na orbicie, nawet nie fatygowałem się po to drugi raz. Znaleźcy gratuluje Pozdrowienia dla RETRO oraz buddy i znajomych. Dnia 22-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guziczek [RETRO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.163 Okręt wojenny 314 Pancernik 101 _________________________________________ Ob…
-
No Hammer gratki, teraz musisz pokazać coś więcej niż kasowanie moonówek! Przetapiaj na ciężki sprzęt
-
Historyczny
PostKsiążę z linii Piastów, ostatni męski potomek jednej z gałęzi wspomnianych Piastów, zginął dowodząc podczas bitwy w dniu swoich imienin. O kim mowa?
-
Historyczny
PostCecil Rhodes
-
Gratki kocur, w końcu w tym dziale przetapiaj na flotke.
-
Wiedźmiński
PostCytat od Toadie: „Bedzie dość szczegółowe, jeśli za trudne to potem coś podpowiem. Pewnego razu gdy Geralt i Jaskier łowili ryby przynętą miały być pędraki, ale podczas gry wiedźmin zasnął bard dla żartu zamienił je na coś innego. Jednak ta przypadkowa przynęta okazała się bardzo skuteczna i złapał się wielki sum. Co to była za przynęta? ” Mam dziwne wrażenie, że był to but... Czy aby po złowieniu tego suma nie gotowali z niego zupy ?
-
Dla formalności starcie przed godziną 12. Zaniedbałem mocno flotę więc starcie z sporymi stratami, a niedobór recków spowodował, że mimo dobrego synchro obrońca dzielnie wywiosłował 1kk metalu z czym właściwie liczyłem się od początku. Pozdrawiam tych co chcą zostać pozdrowieni oraz RETRO. Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4 Dnia 07-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guziczek [RETRO] ________________________________________________ Krążownik 122 Okręt wojenny 63 _…
-
Stracie bez jakieś finezji, skan, lot i efekt widać poniżej. Obrońca pogratulował (szacun za zdrowe podejście do gry) i jak się okazało był zalogowany ale, że gra też na Spicy to nie zdarzył odświeżyć. Pozdro dla buddy i całego RETRO. Dnia 01-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guziczek [RETRO] ________________________________________________ Krążownik 111 Okręt wojenny 10 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Director Zagadra ________…
-
Geograficzny!
PostOczywiście, zdajesz.