Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 108.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wrzucam za sojusznika bo perm na forum pozdro RETRO! Dnia 05-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pasibrzuch [RETRO] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Lekki myśliwiec 1.706 Okręt wojenny 582 Pancernik 1.209 Krążownik 1.183 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca kVar [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 972 Duży transporter 10 Lekki myśliwiec 3.204 Ciężki myśliw…
-
Flotka znaleziona pod prysznicem Potem standardowe przygotowania i efekt widać poniżej. Niestety jakimś dziwnym sposobem nie wysłałem dofarmu, ale niech obrońca ma tą surkę na odbudowę Szczególne podziękowania dla @SalamAlejkum i @pasibrzuch bo bez nich mogło by nie być tego starcia oraz standardowe pozdrowienia dla całego RETRO! Dnia 04-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guziczek [RETRO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.488 Okręt w…
-
Gratulacje panowie! Fajna sojuszowa obronka ! Atakierowi SZO!
-
Obrońca dobrze się pilnował, skanowałem, wyczekiwałem na okienka. W końcu doczekałem się błędu obrońcy, który skrzętnie wykorzystałem. Podziękowania dla @VIGO za wsparcie podczas lotu, bo do końca nie było wiadomo czy to nie pułapka Pozdro RETRO! Dnia 02-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guziczek [RETRO] ________________________________________________ Okręt wojenny 785 Pancernik 278 _________________________________________ Obrońca przemko [ZLOM] _________________…
-
Gratulacje! Sporo osób polowało na te lmki Tajemnicą poliszynela było kto wyczekiwał na podstawianie się.
-
Obrońca fsował z bunkra na pustą planetkę pod moim nosem zauważyłem, że nie odbiera więc nie musiałem się gimnastykować symulacja pokazywała mniejsze starty ale co tam, jest ST, jest zysk więc nie narzekam obrońcy SZO! pozdro dla RETRO Dnia 29-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guziczek [RETRO] ________________________________________________ Okręt wojenny 610 _________________________________________ Obrońca Kosodrzewina [KOMORNIC] _________________________________…
-
Pasi znalazł cel, zbieraliśmy się tak długo, że nawet z @Lubie Piwo załapaliśmy się na doczepkę Lot bardzo spokojny w grze ale nie u nas śmiechu co nie miara ale właśnie po to był ten lot - dla zabawy. złom zabezpieczony, a obrońca włączył urlop więc powodzenia w rl choć życzymy SZO Ku chwale RETRO! Dnia 28-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guziczek [RETRO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.253 Krążownik 257 Okręt wojenny 640 Pancer…
-
Historyczny
PostPytanie o odłam to może Taboryci pod Prokopem Gołym lub Sierotki (nazwani tak po śmierci Jana Żizki) pod dowództwem Jana Capka z San ? Połączone wojsk tych odłamów właśnie zostały rozbite pod Lipanami.
-
Wiedźmiński
PostJak najbardziej. Zadajesz!
-
Wiedźmiński
PostCzyją głowę w formalinie znalazł wiedźmin gdy zabijał zaaresztowanego w cytadeli Sorela Degerlunda ?