Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 621-640 z 724.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
na ircu zawsze nudno u nas na skajpaju zawsze cos sie dzieje jak nie na jednym to na drugim
-
#1 Szturman [MAFIA] & asherl [N_Z] vs. Constantin [WarriorS] - 29147.78%
sorro03 - - Starcia Wasat
Postehh no i mój cel do wykreslenia z notatnika Graty ładnego wlotu i top 1 acs obroncy szo !
-
kto rano wstaje... i niestety znów nick z ursy w rekach Pozdrowionka dla sojuszu MNS, znajomych i ekipy ze skajpaja Dedki dla Plamki youtube.com/watch?v=C7X24uxtiS…FnlGk4rrFQaFHkE3UwHnmOCsf Dnia 03-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor sorro [MNS] ________________________________________________ Pancernik 90.000 _________________________________________ Obrońca karolus222 [B-S] ________________________________________________ Mały transporter 1.028 Duży transporter 9.5…
-
No na tego pana juz sie troche napolowaliśmy z Kosem do S&D ale gaski były czały czas w locie a tu dzis tak beztrosko czekały na mnie Witam uni Wasat troche słabo wypadlismy na poczatku ale co nas nie zabije.... Na razie było by to top2 solo :) Pozdrowienia dla MNS-ów, znajomych i ekipy skajpaja Z dedkami dla Plamki: youtube.com/watch?v=H2yheUo3Wz0 Dnia 30-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor sorro [MNS] ________________________________________________ Okręt wojenny 9…
-
SOLO; pawel1000 [GEN] vs. Bearni [MNS] 18671.2% - TOP1 Solo uWasat - Przywitanie
sorro03 - - Starcia Wasat
Postnie cieszyl bym sie dlugo tym bo konto powinno byc na Urlopie wow pawełek zarwana nocka na daremno
-
Bry to My Pomalutku, powolutku lecz do skutku Tym razem malutka zemsta na GEN czyli konto Dawcza w piach ciekawe kto tam zasiadał Pozdrowionka dla niedobitków z MNS oraz ekipy ze skajpaja Dzieki Cann za lot Dedy dla Plamki youtube.com/watch?v=iW5NuD8-0q…q2lHVGphR3P2QsLMRcqhgnMMw Dnia 25-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor sorro [MNS] ________________________________________________ Okręt wojenny 9.864 Pancernik 100.000 Krążownik 10.000 Lekki myśliwiec 1.136.059 _____…
-
Tak tak to znowu ja Trochę sie napolowało na tego Pana a tu dzis tak samopas flotka zostawiona Pozdrowionka dla sojuszu MNS i licznej ekipy ze SKAJPAJA oraz ekip z Libry i Fidis Dedy dla Plamki wiem wiem miałem kończyć youtube.com/watch?v=6Ejga4kJUt…nEfTrcFv3JjkMu3stpe94SZxA Dnia 13-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor sorro [MNS] ________________________________________________ Okręt wojenny 11.148 Pancernik 116.420 _________________________________________ Obrońca m…
-
sorro [MNS] & DonTabson [MNS] & Plamka & Brawurka [MNS] & Cannabis [MNS] vs. PioTro [GEN] & FaTaL1Ty [BWOLF] & DrJointOddam [BWOLF] & malyszu [BWOLF] - 332156.17% - TOP1 ACS. Pożegnanie z Ursą.
sorro03 - - Hall of Fame
PostCytat od pawel1000: „wlecieć w puszówkę Leo pod nosem Aresa” to nie pushówka a juz na pewno nie Leo Cytat od pawel1000: „jak widać tylko Leo nie uwierzył w tą podpuchę.” i to też błędne jeszcze raz wszystkim szo
-
sorro [MNS] & DonTabson [MNS] & Plamka & Brawurka [MNS] & Cannabis [MNS] vs. PioTro [GEN] & FaTaL1Ty [BWOLF] & DrJointOddam [BWOLF] & malyszu [BWOLF] - 332156.17% - TOP1 ACS. Pożegnanie z Ursą.
sorro03 - - Hall of Fame
PostGraty piotro ładna akcja i trzeba to przyznac że jak miał na tym uni ktos zrobioc cos wielkiego to albo MNS albo GEN szkoda że bwolf załapało się na doczepkę gdyby nie świadomość tego zapewne poleciał bym solo i też dlatego że Pawełek był na urlopie nie było solówki MNS się nie łamie ! bez żalu i bez płaczu Pozdro
-
[Elite] Tropa de Elite 2478% vs 0% First Church Of SET [SET] - WYGRANA Tropa de Elite
sorro03 - - Wojny Libra
PostCytat od Kihaku Sureiyaa: „hahahah sojusz ze średnią pkt wojskowych 131.467 wypowiada wojnę sojuszowi który ma średnią 59.908 i my niby sobie słabych przeciwników wybieramy . No ale wojna to wojna może być ciekawie .” nie mogę pojąć co ludzicha tym arumentują ? przecież najważniejsze znaczenie maja gracze a nie ich pkt