Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-167 z 167.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam wszystkich, jest to moje dziewicze ST po powrocie z niedoszłej emerytury, która przerwałem 7 tygodni temu i powróciłem na OGame pełen werwy i chęci do gry podkładzik: youtube.com/watch?v=UrnZtytsJFQ Historia tego ST ma swoje początki jeszcze w sobotę, gdy pierwszy raz ujrzałem tą flote przy rutynowym skanowaniu planet, wtedy jednak nie mogłem nic planować bo czekał mnie 4 dniowy wyjazd do rodziny, więc jakiekolwiek działania zbrojne musiały poczekać jedyne na co mogłem sobie pozwolić to z…
-
No duze gratulacje Ramadek piekne RW szczegolne gratulacje naleza Ci sie za kasacje pana robie UFS jestem cwaniakiem biorac pod uwage jak Drab budowal konto (75% to flota) i to ze od twoich RW sie nie logowal i stal sie farma to bedzie teraz wieczne U dla niego nawet pozwolilem sobie na mala dobitke twojej ofiary Draba co prawda tylko 460% ale jak na flotke ktora buduje 3 dni bo konto ma miesiac a eko trzeba bylo postawic Taka tam dobitka leżącego Mam nadzieje ze sie nie obrazisz Pozdrawiam i zy…
-
Próby moonowe
CerVezA - - DiD Quaoar
PostWitam wymienie Proby Moonowe Nick na serwerze taki sam jak forum CerVezA