Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 167.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Sorro jak zwykle wyszczekany musi prowokować spiny w ST a później zdziwienie, że modki muszą połowę postów usuwać. Nazywasz mnie nie lotem a nie masz zielonego pojecia o mojej grze nie wiesz jak i gdzie latam, a to że latam na mniejsze cele bo mam mniejsza flote nie czyni mnie gorszym graczem od Ciebie, więc po co prowokujesz jak dziecko w piasownicy zamiast zachowywać się z klasa jak na top3 przystało? ja już dawno odpuściłem sobie spiny z Wami, więc nie rozumiem tych dziecinnych prowokacji. Co…
-
Takie tam nic, farming oranie bunkra jak zwał tak zwał, ale wstawić wypada, bo podobno się chowamy jak szczury w kanałach, a że dodatkowo wkońcu bunkier z którego już z PZta jest Zysk to nikt mi nie powie że ST z mojej Floty pozdro dla Opozycji i Sojka Lodziara SzO mordeczko i zbuduj wkońcu sondy żeby chociaż zeskanować cel przed wlotem Dnia 08-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor CerVezA [NA-SITH] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 26 B…
-
Już przegonił Quanxa dawno 1.Bariach / 9 / - 196 477,82% 2.Quanx / 3 / - 158 710,29% Ja juz sie boje po tych 9 wtopach co on szykuje na jubileusz 10 ST na ścianie
-
No cóż powiedzieć Bary to już chyba dąży do rekordu % zrobionego na nim całego OgamePL, bo Uni to za mało ale co poradzić Bary nie wytrzymał tego, że Lodzik powędrował na ścianę i musiał swój cement tego samego dnia do ściany dołożyć I jak tu opozycja ma cokolwiek próbować działać jak niezawodny bary po raz kolejny Was pushuje mam dla Was przyśpiewke nawet: Każdy BS czy to młody czy to Stary niezawodny Wam się odda Bary ps. Gratuluje i przetapiajcie (zarzuce żartem) będzie większy PZ z Was
-
[ciach] Nazywasz mnie farmą? na jakiej podstawie? nawet 1 RW na mnie nie zrobiłeś ani Ty ani żaden inny Członek BS, za to ja u siebie w reckach razem z Lodzikiem ugościłem 30k pancy BS Kobry. wiec jakby nie liczyc CerVezA vs BS 1:0 u siebie na wyjazdy kiedyś przyjdzie pora, ale w przeciwienstwie do Ciebie nie bede rzucac pustych obietnic ps. a żeby jeszcze troche posmyrać twoje wybujałe ego to Ci powiem, że przez 15 lat gry Nigdy nie dostałem złoma i od Ciebie też nie dostanę (dla większej zachę…
-
spytaj Obiego i reszty ile przepalili na podstawke u Tessy, bo tak z 500kk jak nie lepiej poszlo na same Flo o reckach nie wspominajac Chowamy sie? a 3 ST sie same zrobily? w pare dni prawie 10 ST wstawilismy to co ty Sorro Pusherze płaczesz tutaj? a sorka zapomnialem ze o twoich banach za push z innych uni niby nikt tutaj nie wie Adas do Ciebie akurat nic nie mam bo jako jeden z nielicznych nie wywyższasz się i nie uważasz za lepszego od innych tylko spokojnie grasz i potrafisz sie zachować, a …
-
No coz inaczej nie potrafia to juz na calym Uni sie podstawiaja przy randomowych graczach wkoncu trafilo na lame Lodziare i Adas trafil, chociaz taka lameriada Lodzik to sie nie spodziewalem po prostu wstyd, no coz troche dexu za to BSy odrobia po przepalonych hektolitrach na innych akcjach, z drugiej strony BSy wstyd ze tylko na partyzanke liczycie, a z kontry czy jakiejs porzadnej akcji nic nie trafiacie to desperacja i podstawki a to u szalonej a to u tessiaha a to u zoli serio BSy? zacznijci…
-
Nie no Szywro w powietrzu :o taka odległość :o Niemożliwe, a jednak Oludek go doholował do celu i jeszcze dał na taryfe na drogę powrotną Oranie bunkra z zyskiem zawsze ładnie wygłąda, przetapiajcie (odbudowujcie poległych) i jazda dalej ps. Szymek wariacie jak tak dalej pójdzie to sie okaże że masz Paliwówki
-
No cóż tu dużo opowiadać obrońca już od jakiegoś czasu wegetuje na Uni, więc skan lot boom nie ma co opowiadać. Pozdrowionka dla wszystkich sojuszników N-A_SITH No to lecimy: Dnia 02-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor CerVezA [N-A_SITH] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 10 Bombowiec 212 Niszczyciel 1 Okręt wojenny 9.898 Pancernik 4.971 Mały transporter 56.097 Lekki myśliwiec 139.740 Krążownik 20.702 ___________________________________…
-
No cóż poprzednie RW było troszeczke słabe, więc teraz Zysk juz w miare zadowalajacy Pozdrowionka dla Opozycji Przede wszystkim Lodzika ( wie za co ) i Szynki ze wkoncu wrocil do aktywnej gry oraz całej wesołej Kompani N-A_SITH Spawamy i latamy chociaż pustynia jest suuucha i Dexu brakuje niektórym Dnia 01-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor CerVezA [N-A_SITH] ________________________________________________ Duży transporter 8.398 Ciężki myśliwiec 10 Bombowiec 212 Ni…
-
Co tu dużo mówić dawno mnie w tym dziale nie było, to wrzuce taki tam farming i oranie bunkra bo dobry bunkier to zaorany bunkier Pozdro dla nowego sojuszu opozycji i nie mocz bedzie z Nami co by BSy nie myślały, że tylko oni coś lataja to mamy dziś Hat-Tricka N-A_SITH Dnia 30-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor CerVezA [N-A_SITH] ________________________________________________ Duży transporter 9.243 Ciężki myśliwiec 8 Bombowiec 211 Niszczyciel 1 Pancernik 4.976 Okr…