Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 167.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
18.03.2019 01:33:53 CerVezA [Novigrad] ~ 82.14% Dnia 18-03-2019 01:33:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CerVezA [Novigrad] ________________________________________________ Duży transporter 200 Bombowiec 100 Niszczyciel 270 _________________________________________ Obrońca Consul Oort [WARIAT] ________________________________________________ Duży transporter 266 Recykler 7 Sonda szpiegowska 30 Bombowiec 4 Satelita słoneczny 30 Niszczyciel 64 Wyrzutnia rakiet 180 Działo jonowe 2 M…
-
PODKŁADZIK youtube.com/watch?v=fB8TyLTD7EE Cóż historia tego ST zaczęła się jakis tydzień temu kiedy to na falandze zobaczyłem tą floteczkę wysłaną na stacjonuj, ale poszło ryzyko i atak 1 sec po lądowaniu floty, niestety obrońca logną 2 min przed wlotem i zawrócił stację jednak atak doleciał i popsuł jakieś 180 recyklerow którymi obrońca nie ociekł, ale za to powstał moon, po czym odbyliśmy bardzo miłą pogawędkę Cytat od EvillKiller700: „ - Evillkiller700 27.02.2019 21:42:58 xxxxxx xxxxx (tutaj…
-
Cóż tu dużo powiedzieć jeszcze flota nie wróciła z 1szego ST, a już wyskanowane drugie wszystko wróciło lot boom nic wielkiego ale procent jest zysk też milutki szczególnie w krysi Pozdrowionka dla wiewiórek. Marysia czekam na jakieś Twoje boom Takie tam z rana Dnia 22-02-2019 05:36:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CerVezA [ZLW] ________________________________________________ Bombowiec 20 Niszczyciel 10 Krążownik 5.300 Okręt wojenny 1.200 Pancernik 1.000 Mały transporter 2.000…
-
Wkońcu spokojna akcja typu skan lot boom 50kk zysku Pozdrowionka dla wszystkich wiewiórek Bawimy się i latamy dalej. Marysia jeszcze odbierzemy co Twoje Dnia 22-02-2019 02:01:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CerVezA [ZLW] ________________________________________________ Bombowiec 22 Niszczyciel 208 Okręt wojenny 1.300 Pancernik 1.100 Mały transporter 3.900 Lekki myśliwiec 41.000 _________________________________________ Obrońca Sylwek ___________________________________________…
-
Witam ponownie Jako, że trzeba się ładnie przywitać pod nową bandera to wstawiam takie coś i o ile w samym ST nie ma nic nadzwyczajnego i chciałoby się rzec skan lot boom, to niestety tak cudownie nie było. konto niestety młode nie ma jeszcze miesiąca to i paliwówki biedne dodatkowo okazało się, że brakuje 1k reckow (ostatecznie brakowało 400) i okolo 10-15k LM, ale na szczęście był materiał z poprzedniego dnia to 80kk do stoczni 2 detroidy złoto i już nic nie brakowało, no może poza dexem bo gd…
-
Witam wszystkie znajome mordeczki i te które dopiero poznam Cóż wielkiego można powiedzieć, miałem nie wracać do Ogame nigdy wiecej, a tu nawet rok nie minął, a już jakoś 3 tygodnie temu (17.01) założyłem sobie konto, a żeby było co robić w pracy, mówię sobie górnikiem będę pare GS postawie, ale natura flociarza wzięła górę i już planetki rozrzucone pod flotę po Uni Co do samego ST nic wielkiego skan flota na bunkrze pare rakiet i boom nic wielkiego chociaż złoty detroid poszedl bo recków 2k bra…
-
Próby moonowe
CerVezA - - DiD Aquarius
PostWymienie proby moonowe do skutku nick w grze: Stary Gornik
-
To chyba najstarsza zasada Ogame, którą pamiętam jeszcze z niemieckich serverów jak uczyłem się podstaw tej gry, a brzmiało to: Żaden bunkier nie jest na tyle dobry, aby nie znalazł się ktoś kto przyleci i go [ciach] a Panowie z BS tylko potwierdzili i to jeszcze z zyskiem Graty i przetopu bo troszkę zardzewiałego sprzętu spadło nad bunkrem, ale materiał na nowe w większej ilości jest i zabawa trwa dalej pozdro a obrońcy przetop resztki bunkra na kopalnie to większy z niego pożytek będzie Modera…
-
Lodziara już wyśmiana na sojuszowym tutaj wystarczy usiąść i płakać ze śmiechu jak można było wleciec do końca wiedząc ze koledzy z BS bronią moona to oczywistym było że obronia tez flote Bachusia, coż poradzić Lodziara koniecznie chciała awansować na ścianie i stało się. Lodziara SzO masz jakieś drobne na odbudowę, a agresorom nic nie życzę bo już za dużo tego mają aby życzyć im więcej
-
Nic dodać nic ująć, gra zamieni się już tylko w pilnowanie własnych zabawek, opozycja? nigdy nie istniało coś takiego tak naprawdę, wyszła jedna zgrana akcja niestety nieskuteczna i nic poza tym zero zgrania decyzji działania. Szkoda Szymka no ale jeśli ktoś wie, że na niego poluja a robi FSy US obok to coż poradzić musiało się tak skończyć, powodzenia Szymuś na nowej drodze życia bez Ogame Co do atakujących Gratuluję ubicia kolejnej dużej floty i wyśrubowania rekordu o kolejne 10tki tysięcy % p…
-
Witam na moim mini jubileuszu ST #10, trafiło się coś trochę większego niż bFS na bunkrze, ale jak zwykle mam tego pecha, że robię ST w cieniu jakiegoś mega Boom na uni i nikt moich nie ogląda (pewnie dlatego ktoś obrażał mnie mówiąc na mnie nielot ):P Cel no cóż leciałem już wcześniej na tą lokalizację ale z innym celem (surka na bunkrze), kilka dni temu jednak zobaczyłem na Falandze 2 gąski puszczone na idlaczka :d jako że bunkierek taki tam sobie to się nie opłacało jednak lecieć to pozostało…