Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 167.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@Ruda 2 pytanka 1. jak sprawdzic na jaki mail mam konto forumowe, po 7 latach moze wypaść z głowy szukałem w profilu ustawieniach i znaleźć nie mogę 2. jeśli aktualnie Bada mi sie poziom badania ktore jest nagroda, to czekac az sie skonczy aby wyslac maila o nagrode, czy to bez znaczenia? + deklaruję Nagrodę dla Walecznego Łowcy
-
Gra na tym samym uni
Postzaraz zaraz czyli jak mamy zgłoszona wspólną gre na jednym IP razem z żona to mogę ja legalnie "pushować" póki jest niżej w statystykach wysyłać jej surke na rozwój początkowy itd. i normalnie się u niej podstawiać w przypadku gdyby ktoś ją atakował?? ps. jeśli tak to bez sensu kazałem jej ustawiać planety pod sojuszników zamiast pode mnie
-
Gra na tym samym uni
PostAlbo jednak jeszcze dopytam @ciap skoro jeszcze nie zamknięte, z zasad rozumiem ze o podstawce u żony do obrony nie ma mowy jak również o handlach między kontami, jednak sytuacja następująca, jakiś farmer będzie sobie leciał po satelity cokolwiek na planete żony a ja widzę to na falandze nie moge sie podstawić trudno, ale czy takiego delikwenta mogę wyliczyć i skontrować na jego planecie/moonie?
-
Odkurzymy Temacik bo takiego Czyścioszka to, aż żal nie wrzucić gdzieś a na normalne ST brakło CerVezA [ZLW] vs. DZON chapter 2 ~ 689.67% Dnia 24-04-2019 23:12:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CerVezA [ZLW] ________________________________________________ Krążownik 9.840 _________________________________________ Obrońca DZON chapter 2 ________________________________________________ Mały transporter 457 Duży transporter 4.486 Ciężki myśliwiec 10 Recykler 279 Sonda szpiegowska 3…
-
Witam historia ST w sumie krótka malutki moon obrońcy niecałe 4k KM spadł w 1 fali 1 GS i pokazała sie flota na Stacjonuj przez Gale i to 16h lotu no to mowie sobie po ptakach po nocce nie bede 16 klikać obrońca jednak lecial stacje 16h bez moona dopiero jak ruszylem flote 18 min przed dolotem to po 1 min zawrocil wiec dexu na klikanie poszlo tyle co nic a spalem smacznie 7h po zdjeciu moona i mogl zawrocic 100 razy no cóż pech albo brak doświadczenia obrońcy pozwolił na to ST wyklikane trafione…
-
Gra na tym samym uni
Postno nic najwyzej nie bede pomagal zonie bede musial sojusznikow prosic i damy rade dla spokoju ducha i zasad zglosilem ticketem wspolna gre przynajmniej jak bede w pracy to bedzie mogla sobie ogarniac na laptopie pozdrawiam i dzieki @ciap mozna zamknac
-
Gra na tym samym uni
Post@ciap a jezeli Zona bedzie tylko korzystac z wlasnego internetu LTE w telefonie i nie bedzie uzywala internetu domowego wcale i bedzie uzywac do gry wylacznie telefonu? to mozemy grac wspolnie bez zglaszania?
-
Gra na tym samym uni
PostWitam mojej żonie odstrzeliło i założyła na swoim telefonie konto na tym samym Universum, teraz moje pytanie ja gram na laptopie i swoim telefonie a żona tylko na swoim telefonie, czy obowiązuje nas zakaz interakcji miedzy kontami czy jak urzadzenia sa rozne (nie bedzie logowac ani na laptopie ani na moim telefonie) to mozemy grac wspolnie na Uni nie zglaszajac tego jaka "wspolna gre na jednym komputerze" ? z internetu czasem korzystamy tego samego ale bede staral sie aby zona na wlasnym necie z…
-
Cóż mogę powiedzieć po raz kolejny w tym dziale Obrońca po ostatnim 2 wlotowym weekendzie zaczął grać metoda UFS i nastrugał pare GS i Krążków aby podrapać mi kuleczke w jego układzie, Partyzancko ale 2 razy sie obroniłem raz przed GS raz przed krążkami, dziś znów nadszedł ten dzień że obronca zdjął Urlop i czekałem obserwowałem kiedy (rutynowo) pójda rakiety na malutka obrone , jednak cisza żadnych ruchów, dodatkowo zauważyłem, że obrońca miał dziś chyba dużo obowiązków w realu bo jak nigdy w c…
-
@wisniakrk RW byloby moze mniej ale nadal bysmy je na bunkrach klepali z wlasnych LM poprostu wiecej na minus RW by bylo, bo zlomu z tej obrony to i tak grosze sa bo to nie tak ze 30% z bunkra 100kk da 30kk w zlomie a zaledwie 30% z 30% ktore sie obroncy nie odbuduje wiec okolo 11% bunkra idzie na zlom i 6% jesli ma mechanika wiec bunkry po 30kk daja zaledwie 2-3kk zlomu a wiec mniej niz 1/3 progu w tym S&D 90% zlomu w wiekszosci RW to i tak LMy byly i Ty oraz Atomic wiecie to najlepiej poprostu…
-
18-04-2019 23:20:41 - CerVezA [Novigrad] - 221.99% Dnia 18-04-2019 23:20:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CerVezA [Novigrad] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Lekki myśliwiec 13.333 Krążownik 2.000 Okręt wojenny 550 _________________________________________ Obrońca Engineer Nova [Lechici] ________________________________________________ Mały transporter 22 Duży transporter 67 Recykler 1 Sonda szpiegowska 30 Satelita słoneczny 55 Wyrzutnia r…
-
@Jurny Stefan nie mowie o Tobie Ciebie spakowalem 2 razy po 250kk zysku to wcale mnie nie zdziwil Twoj odpoczynek, mowiłem dokladnie o tym co wspomina Zibi takiej szczekaczce co juz raz byla w reckach ps. nie mow kasowanie bunkra jak rakietujesz 10 plazm 500 wr dobra bo to smiesznie brzmi jak obrone za 2kk z eko nazywasz bunkrem
-
18-04-2019 13:22:29 - CerVezA [Novigrad] - 114.02% Dnia 18-04-2019 13:22:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CerVezA [Novigrad] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 12.222 Krążownik 1.111 Okręt wojenny 111 _________________________________________ Obrońca osasuna [Syndycat] ________________________________________________ Duży transporter 200 Recykler 1 Satelita słoneczny 647 Wyrzutnia rakiet 6.523 Lekkie działo laserowe 1.656 Ciężkie działo laserowe 13…
-
Witam ponownie, cóż mam powiedzieć o tym starciu, moon spadł w 2 fali flota na falandze, synchro boom i tyle. Pozdrowionka dla Wiewiórów Atomica Captaina Ecusia Vorreia i całej paczki i @Zibi25 ktory znow bedzie zły że mu sojusznika kasuje Dnia 18-04-2019 05:52:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CerVezA [ZLW] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 40.014 Krążownik 6.666 Okręt wojenny 2.500 Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca…
-
[NM] 18.04.2019 03:29:16 - CerVezA [Novigrad] -458,74% Atak na księżyc 18.04.2019 03:29:16 Od: dowódca floty Twoja flota z: BlauGranA [5:269:9] dotarła do księżyca planety Księżyc [5:326:4]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans na unik. Twoja flota ulega doszczętnemu zniszczeniu. Szansa na zniszczenie księży…
-
17-04-2019 07:28:02 - CerVezA [Novigrad] - 388.34% Dnia 17-04-2019 07:28:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CerVezA [Novigrad] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.900 _________________________________________ Obrońca Danzel2015 ________________________________________________ Satelita słoneczny 100 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 _________________________________________ Obrońca Lewy [M-R] ______________________________________________…
-
16-04-2019 04:01:39 - CerVezA [Novigrad] - 918.56% Dnia 16-04-2019 04:01:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CerVezA [Novigrad] ________________________________________________ Pancernik 3.081 _________________________________________ Obrońca Merchant Deuterium [ZLOM] ________________________________________________ Duży transporter 9.421 Sonda szpiegowska 1 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor CerVezA [Novigrad] ________________________…
-
Witam w tym nietypowym ST, chociaż wydawać by się mogło, że to skan lot boom, to jednak konto to było bardzo bronione/chronione przez naszą ukochaną Topkę (nie zarzucam nic nikomu, ale bronili jej podstawkami/kontrami wiele razy) w każdym razie nie wiem kto pilnował go po "niedzieli handlowej" ale stało bez opieki i już nie stoi Pozdrówki dla Wiewiórów i @Zibi25 . to była kolejna owocna noc bo zysk wyszedł mega Dnia 16-04-2019 04:01:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CerVezA [ZLW…