Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 167.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Miałem już nie wstawiać bo Uni już dawno umarło w tym dziale, ale taki ekskluzyny obrońca, że żal nie wystawić Historia dość krótka, Twister sfarmił MT i satki Pearl Girl, więc zacząłem próby zemsty:P Dziś doczekałem się iż zmęczenie wygrało i Twister uciął sobie drzemkę niestety krótką na tyle, że tylko do 2 moonów zdążyłem dolecieć, ale zysk i tak jest kozacki chociaż dla obrońcy to groszowa sprawa Pozdrowionka dla: Kochanej Żoneczki Perełki oraz reszty Wiewiórów Dnia 16-07-2019 03:48:55 nastę…
-
Witam Pustynia na Uni, że aż huczy, ale zdarza się jeszcze trafić na oazę taką jak ta mimo grania Eko czasem jak to kobieta jakiś trawniczek muszę przystrzyc żeby nie zarósł Pozdruuffki dla Mężusia i reszty wiewiórek Straty duże, ale zysk i tak przyjemny na pare kopalni będę miała Dnia 11-07-2019 13:03:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pearl Girl [ZLW] ________________________________________________ Niszczyciel 1 Mały transporter 15.555 Lekki myśliwiec 26.666 Ciężki myśliwiec 2…
-
Witam tego się totalnie nie spodziewałem, że dożyję takiej akcji, że zrobię 5 ST jednej nocy i to na jednym graczu, jest to istny nokaut w 5ciu ciosach Obrońca uciekał mi już nie raz (dziś też była próba przepalona) aż w końcu trafiła się ta noc cudów, która zapamiętam na długo Historia całej akcji w sumie bez fajerwerków, sprawdziłem wszystkie moony obrońcy w podglądzie galaktyki totalna cisza bez minutek nic poszły skany bez wielkich nadzieji, a moje zaskoczenie gdy zobaczyłem całkiem sporą fl…
-
Witam w końcu coś wpadło i mnie bo już się bałem że Perełka przejmie moje konto na forum bo ostatnio tylko Ona wstawiała, ale wpadł mi malutki jubileusz 20 ST na tym Uni (na tej pustynii to i tak dużo) historia nie za długa, od kilku dni obserwacja obrońcy i w końcu nadeszła ta chwila lampa na moonie zgasła pojawiło się 15min reszta już poszła standardowo, skan TP lot boom i 10 min później zarobione jak widać całkiem całkiem surki chwila po dofarmieniu lampa na matce i recki po złomek z ostatnic…
-
Poprzednie ST z udziałem obrońcy było na remis, a jako że kobiety nie lubią nie dokończonych spraw to postanowiłam sprawdzić co tam u obrońcy słychać i jak widać warto było Pozdrowionka dla Mężusia i reszty Wiewiórek Dnia 13-06-2019 23:12:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pearl Girl [ZLW] ________________________________________________ Mały transporter 555 Duży transporter 60 Niszczyciel 16 Okręt wojenny 786 Pancernik 642 Krążownik 1.746 Lekki myśliwiec 27.030 Ciężki myśliwiec …
-
Lobby nie działa!
CerVezA - - Błędy w grze
Postw ogole wlaczmy blokade na stałe albo chociaz na rok i patrzmy jak eko rosnie bo po co grac, gra juz dziala a przerwy bylo ledwo 3 godziny a blokada jeszcze na 19 godzin to bez sensu totalnie, jeszcze ta 22 byla w miare do przełknięcia, ale teraz to juz przesada naprawde...
-
Lobby nie działa!
CerVezA - - Błędy w grze
PostAquarius tez juz dziala
-
Lobby nie działa!
CerVezA - - Błędy w grze
Postdo prawie 9 rano siedzialem cala noc i od polnocy zadnej wiadomosci w grze o tak sporej aktualizacji, a jak są promocje które pakują kasę dla nich to baner na pół ekranu i spam wiadomościami co godzinę to już lekkie przegięcie z ich strony. Zastanawiam się co będzie z graczami co np mieli FSy do 12, 15, 17-tej a już o tej 20-tej nie będą mogli wejść wysłać FSa i o 20:30 np juz dostaną złoma? Brawo Gameforge poszanowanie graczy zerowe, liczy się tylko kasa kasa kasa ....
-
Witam Mężowi uciekł i zzieleniał po wlocie w obronę, to oddał cel dla mnie i efekt jak widać Dnia 07-06-2019 07:57:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pearl Girl [ZLW] ________________________________________________ Duży transporter 500 Okręt wojenny 801 Pancernik 686 Krążownik 2.070 Lekki myśliwiec 25.641 Mały transporter 2.755 Ciężki myśliwiec 18 _________________________________________ Obrońca Sylwek ________________________________________________ Duży transporter 196 Lekki …
-
Witam miałem już nie wstawiać, ale takiego farmingu aż szkoda nie wrzucić Pozdro dla Żoneczki i Wiewiórów Dnia 05-06-2019 02:50:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CerVezA [ZLW] ________________________________________________ Mały transporter 6.146 Krążownik 8.604 Pancernik 555 _________________________________________ Obrońca Sproket [A-Team] ________________________________________________ Mały transporter 5.042 Duży transporter 9.025 Lekki myśliwiec 5.632 Statek kolonizacyjny …
-
Witam Takie małe coś, mąż mówił, że mimo iż starcie na remis to warto wrzucić, więc wrzucę Pozdrowionka dla CerVezA za pożyczenie recków i wszystkich wiewiórów chociaż niewielu już gra aktywnie Dnia 03-06-2019 00:35:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pearl Girl [ZLW] ________________________________________________ Mały transporter 4.135 Lekki myśliwiec 37.241 Ciężki myśliwiec 26 Krążownik 2.574 Okręt wojenny 575 Pancernik 656 _________________________________________ Obrońca Pre…
-
Witam ponownie nic wielkiego ST bez większej historii skan lot boom, ale obiecałem komuś wstawiac wiec jest, niestety lot 200 US więc straty duże bo mogły lecieć tylko Pance gdyż już wcześniej przepaliłem troche dexu Pozdrowionka dla Wszystkich wiewiórek Dnia 18-05-2019 07:14:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CerVezA [ZLW] ________________________________________________ Pancernik 5.555 _________________________________________ Obrońca osollo ____________________________________…
-
Witam miałem chwilę przerwy, ale już jestem Cóż powiedzieć obrońca spokojnie sobie farmił z planety 1 US obok mnie, na falandze jedynie 400 bombowcow i 80 DT nadawalo sie do kontrowania bo 20kk zysku na lot bez strat dawały, ale... po skanie planety okazało się że obrońca ma 140kk we flocie i 60kk surowca , więc zwykły lot nie wchodził w grę chyba ze akurat krazki by sie wbily w miedzyklik, ale tak sie nie stało bo obronca tuz przed startem synchro krazkow skanowal farmy czyli był, wiec pancusie…
-
Witam piszę z konta na forum męża Jakieś 3 tygodnie temu, rzuciłam do męża żartem, że założę konto na Ogame i pobawie się Eko, mąż jednak powiedział, że powinnam wykorzystać fakt małej liczby punktów na koncie i "skosić parę trawników" (nie wiedziałam co to znaczyło, ale po paru akcjach się dowiedziałam). A o to jedna z nich: Dnia 13-05-2019 19:56:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pearl Girl [ZLW] ________________________________________________ Mały transporter 2.165 Lekki myśl…
-
@Cravean a no pykam sobie od 3 miesiecy i nawet do top20 zaleciałem już szkoda że moje konto na quaorar poszlo na push zlomowy, gdybym to wiedzial to bym nie oddał tylko by zostalo na wiecznym U albo bym na nie wrócił zamiast zaczynać od nowa, ale cóż poradzić na GG nie da się wyczuć zamiarów ale bardzo fajnie wiedzieć że ktoś jeszcze o mnie pamięta ze starej ekipy
-
To prawdopodobnie moje ostatnie ST które wstawiam, bo nie ma zbytnio dla kogo ich wystawiać Historia ST w sumie krótka, raz stało 20kk na moonie poleciałem, później poleciałem po surowiec na planecie w bunkier no i w końcu zapaliła sie lampka na moonie skan wylądowała szybka flota, a tu Owieczki i Pancusie z wypasu na Matuli obrońcy jeszcze 4 min wracały ale był czas recki wysłac spokojnie policzyć miałęm nie brać Krk bo straty 15kk większe, ale brakowalo 25k LM i 1k Krk obroncy i gdybym polecia…
-
Witam dziś mamy nietypową historię i to w kilku aspektach wieczór zaczął się dla mnie cudownie 600% na Jurnym Stefanie i 300kk zysku, później spudłowana zawrócone stacjonuj (załamanie galaktyk się odhaczyło i inne czasy no cóż) w nocy jak juz nie chciało mi się szukać celów siedziałem sobie cichutko na koloni i farmiłem ukladowe idlaki itp, az tu nagle patrze, a obrońca w ST #14 Kurzak zdjął urlop w nocy i wysłał 4 fale po 4 GS na rózne moony na ten sam czas, postanowiłem się nie ujawniać z akty…