Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 580.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jak to halszka kpiła z Minionków że może nam pomnik trzeba postawić za osiągnięcia to się śmiałem. Ale fakt faktem u nas nikt się nie puszuje, a jeśli ktoś to robi to przynajmniej nie bezczelnie i tak ostentacyjnie oficjalnie. Ja na pomnik jeszcze nie zasłużyłem, ale Ty za osiągnięcia owszem. Kolejny miliard zysku. A ja ledwo tyle co kopalnie wyprodukują... Grstuluje
-
Zamiast przepalać na darmo deuter jak mam to w zwyczaju (pozdrawiam moje wszystkie niedoszłe cele) piszę sobie na forum i czytam wypociny Ja nie wiem jak on to zrobił Nie masz lotki a poleciał Cię sfarmić - i to kogo ? toma... tego co w miesiąc po trzech miesiącach przerwy prawie wraca do top 10 (te prawie trochę na wyrost ale tak już jest) No cóż, Wojas wojował a kto wojuje ten czasami przegrywa. Lepsze to niż nie wychylać się poza swoją planetę i księżyc. Ładny zysk złom pod dom gratki
-
A wczoraj zaktualizowałem top starć No nic znowu z przyjemnością to zrobię. Piękna akcja zaplanowana od A do Z.... tylko że wyszło inaczej niż chcieliśmy Brawo dla trampka za piękne zezłomowanie całkiem niezardzewiałych statków Cejna. Trampek za kilogram złomu płaci najlepiej więc dlatego to do niego trafiają najcięższe okazy. Brawo dla toma i jego zdolności materializacji kryształu w duże księżyce Brawo dla mnie za błyskawiczną logistykę surowców na teleport i podstawki pod moona Brawa dla resz…
-
tom [Minionki] vs. Hannibal Barkas [E-K-O] - 1903.5% + bonus od Krucjo
Krucjo - - Starcia Uriel
PostPiękny kawałek chleba ! Zysk ponad 600 mln ! ludzie ludzie rewelacja ! nawet nie zazdroszczę a miałem do niego 5 układów w 1 galaktyce. To był "Twój" cel od dawien dawna wiec gratuluję wytrwałości w obserwacji. Rizzus - jakie było moje zdziwienie gdy przedostatni dofarm doleciał i zebrał 6mln surki a ostatni 500k Wtedy już wiedziałem że sekundy decydowały o tym kto zgarnie przystawkę Tom ! dziękuję za te skany i wystawkę. Hanibal - życzymy szybkiej odbudowy no i sprawdzaj 2 razy czy wszystko ok …
-
Istna rewolucja. Popieram! Handel powinien być dla zwykłych graczy a nie puszerów. Nie mam na loty by atakować graczy - handluję surowcami by za metal/kryształ dostać deuter Brakuje mi metalu/kryształu na budowlę to handluję deuterem by je mieć. Handlować - zamieniać się surowcami z innymi po przeliczniku tak jak u handlarza a nie robić z tego rynek gdzie topowi gracze często potrafią wyskoczyć sporo oczek w górę jak już uzbierają te swoje miliardy jednostek paliwa i na ogromnych magazynach u ha…
-
tom & zwak & Krucjo & pavciosz & trampek [Minionki] vs. Rodzina - 15997.81%
Krucjo - - Starcia Uriel
PostMnie to nie było pół dnia i wieczór spędziłem w telewizji i oglądałem na żywo kabaret w Polsacie tak więc mnie ominęła najciekawsza część tego starcia Wpadł trampek rano z top 3 solo, potem ja z niezłym stekiem no i potem pavciosz 2 steki wykręcił świetne a tom skręcał się z zazdrości Trampek zauważył że nie ma moonów w układzie Rodziny. Tom skorzystał z falangi i zobaczył że do powrotu floty gracza Rodzina było kilkanaście godzin. Niestety osoby które ściągały moony, rakietowały tam obronę i pr…
-
Na wstępie chciałbym pozdrowić właściciela DaiKaioshina - od dobrych 2 miesięcy? może więcej nie dałeś się zestrzelić. Wydałem na Ciebie około 200mln deuteru na puste bezowocne loty Twoje odświeżania w nocy doprowadzały mnie do frustracji ale w końcu po namowach sojuszników gdzie by tu się ulokować w 4galaktyce swoją planetę trafiłeś go na aktywce między odświeżaniem!!! brawo brawo brawo! spełniłeś moje małe marzenie! nie liczy się że to nie z moich rąk padł (bardzo bym chciał) padło na członka …
-
Dziękuje tomowi za skany tego radioaktywnego gracza! Lotka, przerzut floty i cała noc cisza... spróbowałem z samego rana więc znowu przerzut floty i skany ale znowu cisza no więc zasnąłem i obudziłem się przed 10tą. Patrzę aktywki więc obfity skan i ryzyk fizyk lot na aktywkach z nastawionym budzikiem chwilę po ataku żebym się nie stresował czy wyjdzie czy nie Pozdrawiam wszystkie Minionki! 1e8503081786e.jpg Dnia 08-04-2018 10:01:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Krucjo [Minion…