Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 561-580 z 580.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
CAZADOR [CAZADOR] & Scream [Scream] vs Minionki [Minionki] 5598 % - 2272 % - zakończona
Krucjo - - Wojny Uriel
PostKrucjo [Minionki] vs siedze1 [CAZADOR] - 95.06% Dnia 19-07-2017 17:30:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Krucjo [Minionki] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.255 _________________________________________ Obrońca siedze1 [CAZADOR] ________________________________________________ Mały transporter 696 Krążownik 22 Recykler 448 Sonda szpiegowska 34 Wyrzutnia rakiet 100 Mała powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agre…
-
CAZADOR [CAZADOR] & Scream [Scream] vs Minionki [Minionki] 5598 % - 2272 % - zakończona
Krucjo - - Wojny Uriel
PostGratuluję! do steka na forum zabrakło tyci tyci i podejrzewam że tylko dlatego że specjalnie nie podkładałeś się flotą pod to by nabić %% a poleciałeś by zdobyć cel nie ważne miło się czyta raporty gdy gladiatorzy w podsumowaniu są na czerwono
-
Krucjo - - Wojny Uriel
PostPanowie po co nam te waśnie miała być zabawa. Minionki proszę o kulturę inni też nas czytają a jak nas widzą tak nas piszą. Nie staczajmy się do poziomu wielkich łowców zwanych z hiszpańskiego cazador. Musimy zrozumieć ich ból dupy bo to oni wypowiedzieli nam wojnę uważając się za gladiatorów a głupota bądź zbyt wysokie ego prowadzi ich ku przegranej. Puściłeś lot na pałę i to w dodatku z otwartymi ustami... Życzę byś w przyszłości docenił przeciwnika i bardziej się angażował w swoje loty.
-
Krucjo - - Wojny Uriel
Postgiphy.gif Ty CAZADOR wypowiedziało nam wojnę 78a54fadaf038.jpg 15 minut później 5e51f87d692d0.jpg Minionki was przerobią na koktajl bananowy Zjemy was jak Małysz bułkę z bananem giphy.gif Bowiem uzbrojeni jesteśmy w najnowocześniejszą broń. A tak na serio życzę powodzenia obu stronom. Walka na oba fronty może być ciekawa - aktualnie mamy jeszcze wojnę z VIPMEN.
-
#43 Klamka Agressiv [InnDem] vs ZwirekMuchomorek [METAL] 9721,01% TOP4 SOLO +tankowanie MAX
Krucjo - - Starcia Rhea
PostKilka ładnych steków i cesarz wszechświata zamiast bandyty Gratuluję.
-
#40 Klamka Agressiv [InnDem] vs okazik [METAL] 9122,47% +789,60% TOP5 SOLO
Krucjo - - Starcia Rhea
PostSzybki rzut krążkiem i bum Duża strata ale zysk ogromny Stocznie teraz będą trochę pracować, chyba pracownikom będziesz musiał zapłacić za nadgodziny Gratuluję wlotu piękny %
-
Jaki tam bunkier ot co zwykła obrona przed gąskami 100 plazm wystarczy żeby już zniechęcić do puszczania gs a tu atakujący pisał że sam nie dałby rady mojej flocie więc poprosił do acs kolegę, jakby flota ustała na moonie z obroną to w tym przypadku pewnie by nie polecieli na mnie i tak ma pusto mieli straty 120mln. Więc albo bym zdążył albo jakiś top by zgarnął wszystko.
-
Atakującym gratulacje już złożone. Z powodu braku czasu, pośpiechu i zamieszania zamiast puścić fs'a na 10% wysłałem na 100% i to jeszcze na moona bez obrony. Flota stała na moonie bez obrony (a mam takie z obroną po 100mln) od godziny 10 rano, spadła z księżyca o 19 a ja zebrałem 9.5tys recyklerów a wiosłowałem 3 godziny. Boli mnie utrata 40 miejsc w statystykach a najbardziej moich 5tys recyklerów które robiły w sumie za duże transportery. Oczywiście już trochę nadrabiam straty wyrządzone prze…
-
#30 Klamka Agressiv [InnDem] vs KapecZaglady [DIS] WOJNA, Wyliczony z PZ, [TOP7 SOLO] 5666,17%
Krucjo - - Starcia Rhea
PostOwacje na stojąco taka dobra passa że pozazdrościć. Taktyczne miodzio więc czego się czepiać. Całe szczęście że jestem daleko od Ciebie, ale jak widać każdej nocy dzięki antymaterii się to może zmienić hehe
-
#31 Klamka Agressiv [InnDem] vs Trekoo [SPZ] 9834,29% Wyliczony z PZ, Personal Best %, [TOP3 SOLO]
Krucjo - - Starcia Rhea
PostKlamka gratuluję naprawdę świetny zysk jak widać opłaca się robić notatki hehe wyklikac z pz nie jest tak łatwo. No i ładna flota utopiona. Obrońcy więcej szczęścia życzę.
-
Na wstępie zaznaczę że to już mój drugi lot na Matt`a. Gdy byliśmy o jakieś 800-1000 miejsc niżej w statystykach rozwaliłem mu nie dużą flotę, ale Ten zebrał cały złom Od tamtej pory straciłem na niego dużo deuteru. Gratuluję samozaparcia i codziennych nocnych pobudek co godzinę Ileż to razy budził się i musiałem zawracać flotę. Nie wiem czemu nie robił fs`ów ze swoich moonów. Życzę szybkiej odbudowy - my jesteśmy już kwita. Obrońca pogratulował, powiedział że sen był silniejszy i zalogował się …