Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 580.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Uwaga uwaga, ogłaszam alarm bojowy, dziś w godzinach popołudniowych Minionek o sympatycznym imieniu trampek założył kalosze, a że nie padało to się przewrócił i teraz niszczy wszystko co napotka! giphy.gif Utrafić agawę to na prawdę wyczyn. Wiem to z autopsji. Dlatego gratuluję wyczucia czasu a obrońcy szybkiej odbudowy. 7777 pancerników? Ło matko bosko i jezusku. Świetne zyski na kolejny tysiąc pancerników
-
giphy.gif Ktoś zamawiał ekipę sprzątająca? No to minionkowa Pani Makrela najlepiej posprzątała. Top 4 uniwersum. % godny nawet tych starych uni. Top 1 sojuszu Minionki - oj trzeba będzie kogoś naprawdę ambitnie dojechać by temu dorównać. No cóż, miało być agresywnie, miało być finezyjnie a tu wszedł taki atak! Gratuluję bo było cicho ale jak żeś się odezwała to wszystkie rybki z ferajny pochowały się w piasku. Ty jesteś rekinem wśród Makrel Gratuluję. Teraz pozostaje tobie to giphy.gif
-
[RedBaron] RedBaron 20032,99% vs [Minionki] Minionki] 13861,9% wygrana RED BARON
Krucjo - - Wojny Uriel
PostB1TTOR oficjalne oświadczenie sojuszu Minionki masz zaprezentowane w powyższym poście Fernandez'a. Jego głos w temacie wojny jest ważny, wiążący i ostateczny jako osoba uprawniona do podejmowania takich decyzji z rangą założyciela sojuszu Minionki będąc jego liderem wypowiedział się na prośbę moderatora działu wojen.
-
[RedBaron] RedBaron 20032,99% vs [Minionki] Minionki] 13861,9% wygrana RED BARON
Krucjo - - Wojny Uriel
PostSkoro próg jest od 100% tak zadecydowała większość sojuszu i nasz Lider Fernandez to dokładam cegielkę do tego chińskiego muru... Miało być o wiele, o wiele lepiej, nie sądziłem że mimo opóźnienia wlotu złom zabierze ktoś mający tę planetę pod falangą czujników żeby Ci ten metal zardzewiał złodzieju a kryształ był lewy więc wsadź go sobie głęboko w przestrzeń... 10mln dla jednego to cała doba starań dla drugiego jedno kliknięcie ;) Jestem wkurzony i zmęczony. Chyba czas odpocząć... Krucjo [Mini…
-
tom [Minionki] & Reaver [RedBaron] vs. klamaklama [aLEGION] - 820.69% (wlot w bunkier 130kk, kolaboracja w czasie wojny)
Krucjo - - Starcia Uriel
PostRav spokojnie u nas w sojuszu znajdziesz też żółtą mądrość i rozwagę. Gratuluję stsrcia jest fajny zysk, przy małych stratach, współpraca fajna na pewno obrońca się zdziwi że mu to wszystko padło. Ładne zgranie gratuluje
-
khz [RedBaron] & wujo [RedBaron] & Reaver [RedBaron] & KomuLazanki [RedBaron] vs. Komandor Pirx [E-K-O] - 3000,46 %
Krucjo - - Starcia Uriel
PostRano na niego leciałem to mi odpisał czy mi deuteru nie szkoda. Wieczorem skan i 2 moony zfarmione. Szkoda że nie skanowalem wszystkiego bo było widać że go ewidentnie nie ma. 3tys % to już wygląda super, tylko szkoda że obrońca zrobił się niebieski a spadł tylko o 15 miejsc
-
Cytat od Dziubek: „Widzisz jak mocno kciuki trzymałam? Jak trzymam to zawsze wychodzi ” Pani Dziubek czy mogłaby Pani potrzymać też innym kolegom z sojuszu? Niektórzy chyba potrzebują by im też coś wyszło Cytat od ciupciak: „Pięknie wujo, dawaj też coś do wojny z tymi żółtymi bałwankami ” Minionki są żółte, uraz z dzieciństwa? lepiłeś bałwany z żółtego śniegu? Wujo weź to w eko wklep co? albo badania pls flotę i tak masz ładną
-
Reaver [RedBaron] & khz [RedBaron] & KomuLazanki [RedBaron] vs. Old loog [Minionki] 1895% Wojna
Krucjo - - Starcia Uriel
PostAgreserom za wyłapanie floty sojusznika bez opieki gratulacje, bardzo ładny łatwy i przyjemny procent zrobiliście i to do wojny. Nie udało się wam zebrać całego złomu bo byłby zysk, niestety antyrecki swoje robią... Który to już raz poszły w ruch? Ja tam nikomu w kieszeń nie zaglądam ale prosiłbym Cię Old o większe zainteresowanie grą... Przykro wszystkim w sojuszu że tak się losy potoczyły, niemiły niedzielny poranek.