Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-460 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od NowyLolek: „Cytat od Starrk: „@I am back co ma bycie ex-teamowcem do wiedzy na temat "Ile pytań dostał Art kim był"? ” Daj mu spokój, chyba ostatnio ma gorszy okres i nie łapie zbytnio o co kama ” Dokladnie tak, nie zatrybilem jak nalezy. Nie odzywalem sie by nie prowokowac "wiadomo kogo" do polewki ze mnie.
-
Same Wintery ostatnio w tym dziale wiec taki maluszek dla odmiany Dnia 02-12-2020 23:22:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamil ________________________________________________ Krążownik 70.000 Okręt wojenny 1.000 Pathfinder 16.694 Mały transporter 50.000 _________________________________________ Obrońca Hipek ________________________________________________ Mały transporter 750 Duży transporter 29.627 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 51 Sonda szpiegowska 12 Gwiazda Śmierci 1 Pat…
-
Cytat od Kuciapski8: „Cytat od wampek : „Ja wysyłam po 7 exp na raz, a i tak bez pełzaczy osiągałbym gorsze wyniki niż na zbieraczu ” To nie wiem na jakim uni ty grasz ją gram na quasar tam mam eko 30/25/25 i Odkrywcę a na nekkar 41/36/35 i Zbieracza na Quasar mam lepsze zyski niż na nekkar. Nie licząc normalnego eko ” Bo na Quassar masz x10eko i x3 flote a na Nekkarze masz x7eko i x1 flote. Dlatego masz taka roznice.
-
Anty wydaje tylko na handlarza. Duzo nie idzie wbrew pozorom bo mam rozbudowane magazyny. Jak wydam raz na miesiac 200k anty to jest max. Dopalki mam z licytacji, zapraszam sie zapoznac ile wygrywam na tych aukcjach. Siedzimy po rowno w grze i mamy jednakowy potencjal konta. Tylko, ja latam kiedy mam wolny czas bo latanie po idlakach to nie to samo co puscic kilka fal ekspedycji. A z tel trudno sie farmi.
-
Cytat od ackra: „Nie będziesz punktował bo nie masz czego punktować, inaczej byś sobie, nie podarował. ” Sam tego chciales. Przez dlugi czas jak grasz na odkrywcy nie mozesz mnie przerobic. A wylapalem juz dwa zlomy na lacznie miesiac przyrostu. mmorpg-stat.eu/comparaison.php…1&select_diff_a=&jouall=0
-
Cytat od Apofis: „Cytat od I am back: „Taki masz opis na uni z 70% zlomu na pz. Ile masz debrisu na uni gdzie grasz? ” 30 % pz Nekkar ” Czyli sam sobie odpowiedziales skad taka roznica w opisach i w tym, ile masz zwrotu w razie zloma z pola wrakowego. Na Librze po zlomie wypluwa mi 15,60 procenta po strzale. 70% na pz czyli w sumie niecale 86% wartosci floty mi wroci po zlomie jesli zdaze zebrac pz. Co oczywiscie rzadko sie udaje by sie pozbierac co do srubki. Policz wiec sobie adekwatnie do swo…
-
Cytat od ackra: „Jak ktoś nie chce poświęcać więcej czasu, nie ma dopałekna wszystkich planetach na 15 pozycji i nie skupuje dexu żeby wymieniać u handlarza po maksymalnym przeliczniku to gra odkrywcą a nie zbieraczem czy generałem. ” Sam sobie przeczysz ale juz nie bede Ci punktowal z jakimi kwestiami nie masz racji. Cytat od Apofis: „Nie, poziom 7 - 37,1 % tak jest w opisie. ” Taki masz opis na uni z 70% zlomu na pz. Ile masz debrisu na uni gdzie grasz? imgur.com/QOfchf5
-
Cytat od ackra: „To jest maksymalna ilość i trafia się rzadko ” No wlasnie, loteria. Na idlakach by zarobic tez trzeba przysiasc i klikac. No i oczywiscie idzie conajmniej 20 slotow jesli ekspy odpuscic. I przy farmingu 70% z idlaka moglbys zarobic wiecej niz na leniwym wysylaniu ekspedycji rownowazac tym samym bonus zbieracza do wydobycia tak na oko liczac. Tech. nadprzestrzenna tez duzo daje. Dla 2400DT przy 17 lvl tej technologii mam pojemnosc rowne 126kk. Wysylasz mniej, mniej stoi w bunkrze…
-
Cytat od Apofis: „To jakie to są poziomy? ” 45/38/41 konto cale na 15 pozycjach Cytat od Apofis: „ale jak ktoś nie ma takich poziomów i nie zamierza robić eko to pewnie lepszy odkrywca. ” Bez eko moim zdaniem daleko nie zajedzie na samych ekspach. Ktos sie uprze, spakuje goscia i zaczynac od zera bedzie musial. Dobre zaplecze ekonomiczne zawsze sie przydaje.
-
Cytat od mistrz_yoda: „Porównałem sobie to do dość niskiego poziomu kopalni 30 meta/28 krycha/26 dex. Zbieracz z takich kopalni wydobywa tygodniowo z 8 planet dodatkowo 50 mln mety/20 mln krychy/10 mln dexu. ” Przelicz raz jeszcze i daj znac czy dalej odkrywca wiecej wyciaga zysku. Ja jestem zdania, ze im wieksze eko tym odkrywca na cywilnych ekspach coraz bardziej w tyle. Przyklad wydobycia z jednej planety u mnie. Planet 14, z aktywnym sztabem i dopalkami 10% imgur.com/Zd2bzQL