Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@Muniek kiedys tez podobnie jak Ty, klocilem sie z ciapka co do eko. Po latach jednak musze pochylic czola i przyznac, ze miala wtedy racje a ja bylem debilem. Dlaczego po latach? Bo poszedlem ostro w eko przez ten czas i cos zrozumialem dzieki temu. Jak patrze na Wasza wymiane zdan, to szczerze Ci powiem, ze przypominasz mi mnie samego sprzed kilku lat
-
Cytat od kasai: „Oczywiscie, ze nie prosze jedynie nie wstawic grafiki z neta i podpisac, ze to jego praca zrobiona w calosci. Zapewne gdzies po necie lataja ogame'owe bombki^^ ” Mimo, ze nie biore udzialu w tym plebiscycie (o ile mozna to tak nazwac) to chcialem pogratulowac pomyslu na pytanie/zadanie. W koncu daliscie cos, co wymaga od uczestnikow kreatywnosci i samodzielnego myslenia zamiast wiedzy sciagnietej z neta i podpisywania sie pod tym wlasnym ilorazem inteligencji. Bez obrazy dla ucz…
-
Cytat od PacSzaman: „Cytat od Avinashi: „Cytat od PacSzaman: „te pytanie o bombki to jakies jaja? ” żeby to jeszcze pytanie było! ” nie no rozumiem wszystko fajnie ale bez przesady ze mam bombke zrobic z ogame to sie na konkurs nadaje a nie na zadaniew takim wypadku kazdy by po 1 pkt dostal nie wazne jaka ta bombka by była ładna brzydka no kurna bez jaj prosze @Art to jakis troll czy co z tą bombką? ” Mysle, ze to czas i miejsce na wykazanie sie swoja tworczoscia graficzna? Memy i inne rozne tak…
-
zadania w evencie
PostKrotko i w temacie Wersja 7.x - dyskusja
-
Cytat od cokolwiek: „@Starrk ty nie tłumacz gościowi - bo jeszcze zaraz zacznie wnioskować o blokady na google - skoro większość odpowiedzi da się znaleźć w 20-30 sec wpisując pytanie w google I ma rację - zbanować google za podpowiedzi ” Bardziej pewnie rozchodzi mu sie o to by nikt nie byl taki "sprytny" jak on sam i nie szukal odpowiedzi w google mniejsza konkurencja - wieksze szanse na wygrana.
-
Cytat od silver88: „PO prostu - mechanika jak zwykle spi... zepsuta. ” Moze i racja. Ale czy mechanika wplywa na decyzje gracza, ze ten musi miec odpalone badanie na kilka tygodni czy miesiecy? Jeden zapusci badanie na pol roku i zablokuje sobie tym samym mozliwosc wykonania zadania. Inny gracz, ktory olewa badania lub akurat badanie mu weszlo, bez problemu wykona zadanie.
-
Cytat od kasai: „Cytat od Aurora Borealis: „- Kiedy wprowadzono redesign OGame? - Tak ” Raczej w stylu: na ogame.de 5.5.2016 a na pl w czerwcu 2016 a na beta to juz w ogole w 2014 Lub "w wakacje 2013" ” Tak sie objawia nadgorliwosc. Pytanie proste, wymagajace jasnej odpowiedzi ale co niektorzy chca blysnac, wyodrebniajac wszystkie najdrobniejsze szczegoly.