Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Hahohe: „Cytat od I am back: „@Hahohe wydałem raz kilkaset złotych na przenosiny pod dex. Dalej wydaje ale już małe ilości na wymiany u handlarza. Ile wydali na ekspach, skoro konta spuchly kilkukrotnie? Czepiasz się mnie co wydałem grosze, a nie chcesz wspomnieć o tych co pompują tysiące. ” Czyli hipokryzja pełną gębą, bo plułeś na tych, co wydają kasę, a sam wpompowałeś naprawdę grubą kasę jak na realia tej gry. ” Skoro kilkaset złotych na anty w promocyjnej cenie to dla Ciebie gruba …
-
Cytat od Akcelerator: „Bo mimo mojej całej sympatii do tej gry i lat w nią przegranych mam wrażenie że twórcom na niej kompletnie nie zależy i raczej traktują ją jako poligon doświadczalny. ” Jedyne na czym im zalezy to mamona. Otwieraja nowe uni by nieogary ladowaly hajs a helmut mogl sie cieszyc, ze doi Polaka czy innego ruska z kasy. Tyle i tylko tyle. Jesli nie wiadomo o co sie rozchodzi to zawsze rozchodzi sie o kase. Stare wygi graja z sentymentu. Mlodzi wpompuja kase w konto by sobie ego …
-
Cytat od Muniek: „(oczywiscie po ujawnieniu odpowiedzi przez organizatora), to jest gość ” Dokladnie tak siedzial cicho az do czasu podania wynikow by "blysnac" i nasmarowac merytorycznego w jego mniemaniu posta szkoda @cokolwiek ze nie byles taki skory do podania swojego prognozowanego wyniku zanim zostal oficjalnie podany prawidlowy wynik. Wtedy na pewno bys byl bardziej wiarygodny
-
Cytat od Hahohe: „No to jak ci wyszło 6 ekspedycji z 25 poziomu, który udostępnia 5 slotów aż do poziomu 36 astrofizyki? Na 2 poziomie astro masz NADAL 1 slot... ” O mnie pisales, ze jestem kretynem a sam nie blyszczysz. @ackra ma racje. Gram na zbieraczu, astro 25, dostepne 6 slotow na ekspy. Aktywny sztab, moze dzieki temu mam te 6 slotow ekspedycyjnych. imgur.com/m4ROE98 Edit, sprawdzilem i tak jak pisalem. Admiral daje 6-sty slot na ekspe.
-
Cytat od powyginany drucik: „Trza zsumować bany Trucka ” Spiesze z podpowiedzia Samych banow nie liczylem. Aczkolwiek musialo byc ich sporo skoro walczylem usilnie i ciezko bylo dostac perma na dwa poprzednie konta forumowe. Uwierzcie mi lub nie, ale moderatorzy sa wyjatkowo poblazliwi i trzeba sie mocno postarac o bana na forum
-
Cytat od Andre1974: „Zniszcz jednostki (1 x Duża powłoka ochronna) w walce przeciwko graczowi ” Jak w temacie. Atak rakietami to nie jest walka. Musisz uzyc statkow bojowych. Reasumujac, jak dla mnie to nie jest blad gry tylko Twoja mylna interpretacja zadania.
-
Cytat od Ruda: „Szczerze trochę nie rozumiem czemu mają dostawać bonus skoro to statek Zbieraczy. ” Bo ackra (Justin B w grze) tak chce i tak musi byc. A przynajmniej byc powinno w jego mniemaniu. Skoro on moze czegos chciec to ja tez mam postulaty chce wiekszego zasiegu falangi, szybszego studzenia telepa i 75% lupu z idlakow
-
Cytat od ackra: „Siedź cicho i nie marudź zbieraczu. ” Ale ja nie marudze tylko Tobie nie pasuje, ze zbieracz ma wiecej bonusow do wydobycia niz odkrywca. Ty nadrabiasz ekspami, ja mam wydobycie a general nadrabia flota i jak strzeli to przerobi i mnie i Ciebie. Wyraznie masz napisane w opisie klasy a uwazasz swoje odkrycie za blad. Trzeba czytac ze zrozumieniem i tyle. imgur.com/A0T6eCC
-
Cytat od ackra: „To tak jakbym poszedł do sklepu po telewizor i by mi się pytali czy jestem kierowcą lub motorniczym w komunikacji miejskiej bo jeśli tak to dostanę za tą cenę 8k a jak mam inne zajęcie to 4k i wypad. ” Tez nie moge pojac jak to jest, ze dostarczam artykuly spozywcze do sklepow i nie mam z tego tytulu zadnych rabatow ani znizek po znajomosci dajcie mnie bo mi sie nalezy za lojalnosc Masz niby mega zyski z odkrywcy i jeszcze narzekasz. Zrezygnuj z tych bajecznych zyskow na rzecz b…