Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od ^BrzydaI^: „Jak ci to napisac zebys zrozumial??? Nie odwracam kota ogonem i wciaz jestem tego zdania ze lepiej wpakowac 2kkk surki w eko niz np w opancerzenie . A nowa kolonia to co ? Napis na dropsie? Nie daje korzysci? Czy dla flociarza czy dla ekowca? Czemu nawet flociarze rozwijaja astro zamiast isc w techy ? ... ” Poniekad o tym juz pisalem Cytat od I am back: „Cytat od ^BrzydaI^: „ja bym wolal ta surke w kopalnie wpakowac, bo wciaz bezsensowne bedzie robienie badan i pakowanie mil…
-
Cytat od Aurora Borealis: „Planetę ma się co dwa astro, a parzyste poziomy są pustymi punktami, bo te poziomy są rzekomo bezużyteczne? ” Ja zrozumialem w koncu to tak, ze warto isc w astro bo masz dodatkowe sloty na ekspy. Ale to warunek tylko dla nowych uni. Na starych uniwersach ten argument odpada bo 6 slot na ekspedycje przypada dopiero na 35 lvl astro. Wiec reasumujac, nie uwazam by astro bylo az tak bardzo oplacalne, by dla dodatkowego slota ekspedycyjnego ladowac setki miliardow w badania…
-
Cytat od ^BrzydaI^: „gdzie napisalem ze astro to puste pkt? Nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Wiec koncze duskusje. ” Ja rozumiem juz chyba, ze Tobie chodzi wylacznie o nowe uni. Bo na starym uni koszty astro sa kolosalne by zyskac dodatkowego slota na ekspy. Sam fakt jak pisales o techach na 1 poziomie daje do myslenia, ze masz na mysli nowe uni i tylko nowe. Ja pisalem (wczoraj?) o nagrodach adekwatnych do poziomu rozwoju konta to zes zaczal po mnie jechac jak po burej suce
-
Cytat od ^BrzydaI^: „To raj mi lepszy przyklad badania niz astro? Y... ” Cytat od I am back: „Cytat od ^BrzydaI^: „Reausumjac wedlug mnie ekspedycja najlepsze badanie do inwestowania bo korzystaja wszystkie klasy. ” Jest takie badanie jak ekspedycja? ” Cytat od powyginany drucik: „Tak, astrofizyka. ” No to calkiem jasno piszemy raz, ze astro to puste punkty a innym razem, ze astro jednak spoko badanko bo sie przydaje
-
Cytat od ^BrzydaI^: „ja bym wolal ta surke w kopalnie wpakowac, bo wciaz bezsensowne bedzie robienie badan i pakowanie miliardow surki w badanie ktore nie przynosi korzysci tylko dla pkt ” Im wyzsze eko, tym wiecej sury pakujesz w budynki a wydobycie nie rosnie tak proporcjonalnie wzgledem kosztow rozbudowy budynkow. Wiec tez pakujesz w eko miliardy dla punktow. A co za tym idzie, predzej czy pozniej robisz bezsensowne badanie jakim jest astro i msbn, na ktore wydajesz dziesiatki czy setki milia…
-
Cytat od ^BrzydaI^: „Chodzilo mi o to ze top niema znaczenia znaczenia wiec nawet jesli odbierzesz nagrode za xxx milionow pkt i wskoczysz do top to to nic ci nie da bo top to nie skill w tych czasach. ” Zgoda ale ja pisalem i pisze nadal o wartosciowym badaniu, jakim jest msbn. Co do top to faktycznie, duzego wplywu to nie ma ale jesli chodzi o przyspieszenie badan to roznica jest adekwatna do ilosci planet i rozwoju labolatoriow a temu juz chyba nie zaprzeczysz biorac pod uwage obecne klasy, o…
-
Cytat od ^BrzydaI^: „chłopie majaczysz!!! ” Majacze? Ok, juz wyjasniam. Znajomy ma lepsze eko i badania w tabeli niz ja. Mimo tego, ja mam duzo lepsze MSBN niz on. A wlasciwie mialem, zanim odebralem nagrode. Znajomy olal MSBN bo jak twierdzil, jemu to zbedne. Nie skorzystal wiec z nagrody w takim samym lub lepszym stopniu niz ja, mimo tego, ze jest wyzej ode mnie i w eko i w badaniach. Kto wiecej zyskal a kto wiecej stracil w takim zestawieniu?
-
Cytat od Antharas: „Powinniśmy się cieszyć że coś dostajemy bez nakładu surowca, a to że gość który gra 5 lat dostanie droższa nagrodę niż gość który gra 3 miesiące to hipokryzja ” Hipokryzja konczy sie tam, gdzie Ty ostro olales badania i poszedles w innym kierunku a ktos inny z uporem maniaka szedl w badania i olal cala reszte. Te nagrody faworyzuja badaczy poki co. Jedyny @Muniek sie wylamal i poszedl w dok kosmiczny dla pustych punktow w tabeli. Nie nadrobisz zadnymi cywilnymi ekspami czy do…
-
Cytat od edes: „Jakieś pola do planet by dali w nagrodę albo pełzacze ” Ja bym dalej poszedl tydzien ochrony przez atakami by nie musiec wstawac z budzikiem na odbior fs-ow i nie martwic sie, ze wyfarmia cale konto z dziennego wydobycia taki gratisowy niby urlop ale jednak konto nadal na siebie pracuje wydobywajac sure. Zwozka raz na tydzien i luuuz.
-
Cytat od Muniek: „Jak w nastepnej edycji były te same byłoby idealnie ” Rozumiem Twoj tok myslenia poniewaz grasz na slabo rozwinietym koncie. Moim skromnym zdaniem, zadania i nagrody powinny byc adekwatne do poziomu rozwoju konta. Niby szanse sa teraz rowne ale nie do konca. Kogo stac na odpalenie w kazdej chwili badania tech. komputerowej z 20-21 lvl w gore? Na wykonanie zadania masz 24h. Odloz teraz grubo ponad miliard dexu i przeszlo 800kk krisu w jeden dzien na 22 lvl komputerowej (mialem t…
-
Cytat od skorek: „Zazdrość cie już zżera. ” Czytasz ze zrozumieniem? Odlozyc kilkaset miliardow na badanie to jest nie lada wyczyn. Zbudowac cos w obronie czy w stoczni lub napisac wiadomosc dla tak zaawansowanego konta, ktore ma astro na conajmniej 27 poziomie, tego typu zadania to jest smiechu warte. Sam sie smialem z MSBN za free ale mimo tego zainwestowalem ponad 6kkk sury by podniesc owe badanie z 13 na 14 lvl a 15 lvl odebrac z nagrod. Z tym, ze to badanie nie jest warte miesiecy odkladani…
-
Cytat od Art: „Cytat od Muniek: „@Art czy event z nagrodami to jednorazowa sprawa czy będzie on cyklicznie powtarzany ? ” Będzie powtarzany ” Tylko lepiej niech nie daja astro za frajer, tak jak MSBN bo to juz bedzie istny cyrk na kolkach kiedy ktos zdobedzie nagrode warta setki miliardow w surowcach a wykona zadania typu zbuduj cos w obronie, pospawaj kilkaset statkow lub napisz wiadomosc do innego gracza
-
Cytat od kermit: „Cytat od I am back: „@Hahohe wydałem raz kilkaset złotych na przenosiny pod dex. Dalej wydaje ale już małe ilości na wymiany u handlarza. Ile wydali na ekspach, skoro konta spuchly kilkukrotnie? Czepiasz się mnie co wydałem grosze, a nie chcesz wspomnieć o tych co pompują tysiące. ” Co za kretyn, najpierw zaserwował krytykę ludzi wydających kase na anty, potem , krytyka kierowców którzy na parkingu proszą o fajke @Kuciapa+ mimo, ze zarabiają 6-8k zl, teraz sie tłumaczy, ze on t…