Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 361-380 z 793.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Apofis: „Wiem taki dziwny przypadek nie pijący ale piłem trochę w młodości heheh ” To nie jest dziwny przypadek. Raczej normalny, picie juz nie jest takie w modzie jak dawniej. Nawet od palenia juz dzis coraz wiecej ludzi odchodzi.

• Cytat od Muniek: „Bo ja chce event teraz. ” No to przeciez bedziesz mial. Ja tylko wyrazilem swoja opinie na temat terminu tego eventu. Od tego jest zdaje sie ten dzial jak sama nazwa wskazuje - "dyskusja"

• @Muniek Ty to dobry agent jestes czepiasz sie dexa, ze minusy daje a sam robisz to samo

• Cytat od Ruda: „Teraz niektóre zadania były takie że będąc na fsie zrobiłam je w pół godziny. ” Mi wczoraj i dzis zajelo wszystko max po 5 minut jednoczesnie pilnujac kierownicy Ale mysle, ze dla wiekszosci graczy bardziej by pasowalo po Nowym Roku zrobic kolejna edycje tego eventu. Cytat od Apofis: „A to wychodzi, że ja nie mam hahaa bo nigdy nie włączałem urlopu na święta przez 15 lat. spędzałem czas z rodziną ale nie potrzebowałem urlopu a teraz są smartfony więc tym bardziej nie. Włączam jed…

• Import / Eksport x6

I am back - - Gra

Cytat od umpa: „dostaniesz 4x czy tam 6x na dobę jak wykupisz w schopie za jedyne 300k anty na 7dni - ta wersja wydaje mi sie bardziej realna niż darmowy import/eksport 6x ” Dokladnie. Ale ktos ma bol zwieraczy i placze jak baba bo za darmo mu daja i jeszcze mu malo...

• Cytat od Ruda: „Od jutra do 31 grudnia będzie aktywny nowy event. ” Czyli jak ktos zapnie sobie urlop na okres swiateczno-noworoczny to moze sie po nosie jedynie podrapac bo nie bedzie mial szans na skorzystanie z eventu. Super przemyslane. Pilnuj fs-ow, rob zwozki w swieta i ogarniaj event zamiast spedzic ten czas z rodzina. Wyjdzie kto nie ma zycia w realu

• Cytat od Aurora Borealis: „Chodzi mi o to tylko, że jesteś baba i 3/4 postów to ból dupy i użeranie się o naprawdę nieistotne rzeczy. Wszędzie tam gdzie jesteś, są kasowane posty. Przyciągasz do siebie negatywne emocje. Tylko tyle. O intelekt się nie martw, mam do siebie dystans i lubię czasem pobyć głupią bulwą. Przynajmniej trochę humoru i relaksu jest, a nie ciągłe pierniczenie o życiu w ciężarówce. A co do lubienia i nie lubienia - często monitorujesz tylko własną merytorykę, ale tym razem n…

• Cytat od Aurora Borealis: „Fakt że walisz gruchę na przemian z farmieniem nie świadczy, że jesteś graczem pro skill. ” Ty bys czasem mogl sie w jezyk ugryzc lub pomyslec zanim cos napiszesz. Zenada jest to, ze piszesz niby jak dorosly a ociekasz gimbusowym, lekcewazacym tonem wypowiedzi. Dokladnie tak, jakbys chcial w niby inteligentny sposob komus pocisnac. Niby inteligentny ale zarazem zenujacy sposob wypowiedzi. Cytat od Aurora Borealis: „Dlatego lubię buleona, ciap, zefira, itd., bo jak już …

• Cytat od Apofis: „Ale to jest trudniejsze powtarzam od wysłania wiadomości czy wysłania floty na stacjonuj. rozumiesz o czym mówię czy nie bardzo? bo widzę, że się zagubiłeś chyba? ” Pisalem wyzej. Chcesz miec pewnosc, ze nikt Ci nie przeszkodzi w niszczeniu to musisz obserwowac cel by wiedziec, w jakich widelkach czasowych puscic niszcze. No ale jeden brzydal juz mnie skwitowal, ze nikt nie siedzi 24h a ja pierdziele glupoty. Owszem, niszczenie nie ma sensu kiedy jest gra o tzw. pietruszke. Ale…

• Cytat od Apofis: „Trudniej jest rozwalić księżyc niż wysłać widomość czy flotę na stacjonuj itd. Napisałem trudniejsze a nie trudne. Czytaj dobrze. ” Jest wtyczka, AGR dzieki ktorej policzysz sobie ile gs musisz wyslac, by jednym slotem na niszcz rozwalic moona. Oczywiscie pod warunkiem, ze nikt sie nie podstawi. Znajomosc mechaniki gry sie klania. Sa bowiem tacy, co wysylaja 6 fal na niszcz po 2-3 gs i licza, ze sie uda spalic kule. Ja jestem z tych, co wola puscic nawet i ponad 200gs, ryzykuja…

• Cytat od ackra: „Zakładam w DiD a nie latam po całym forum. Wiesz dobrze ze chodziło o ich loty ze stratami a nie sam fakt wlotów. ” A na mnie jak latali bo chcieli zaorac i zmusic do odpuszczenia gry to latali z zyskiem wez sie nie osmieszaj ja tylko napisalem co trudnego w niszczeniu moona, a Wy od razu, ze pajacuje.

• Cytat od ackra: „Z ciężarówką ” Brak argumentow, ze tego jednego sie czepiles? Taka mam prace, jezdze autem ciezarowym. Czy ja sie smieje lub parodiuje prace innych? Ogarnijcie sie skoro jestescie niby dorosli. Cytat od ackra: „Misja niszczenia moona za długo trwa ” A jednak mialem sytuacje, gdzie bylo to konieczne by miec spokoj. Kilku graczy sie na mnie zmawialo by mnie zaorac. Jak nie oranie bunkrow rakietami to niszczenie moonow. Zobaczyli, ze nie jestem pierwszy lepszy do bicia to konczylo …

• Cytat od ^BrzydaI^: „Chlopie ludzie maja rodziny maja prace, nie siedza 24 na 24 . Spedzic dzien i noc w grze nad 1 misja ... zeby to chociaz bylo tego warte. Nie no blyszczysz ” Tez pracuje itd. Ale kazdy gracz ma pewne nawyki. Ja w tygodniu czesto spie po 3-4h i jezdze nie tylko w dzien ale i w nocy. I stad tez krytyka, ze latam po nocach na innych. Ale wez nie wykorzystaj okazji kiedy masz troche floty na moonie, kogos wyskanujesz a typ zamulil i spi w najlepsze a flota z sura stoi. Tylko idi…

• Cytat od UKM-2: „Cytat od Qnick: „Cytat od UKM-2: „opisz bo mi nie działa ” Nie wolno wykorzystywać bugów... ” Powiedział PIS i przejął całą Polskę ” Wszedzie polityka. W radiu, w TV, w necie. No i w ogame jak widac tez nie moze braknac. Brak wlasnych argumentow?

• Cytat od UKM-2: „jak masz wymarłe uni to moona można zniszczyć u idlaka ale jak jest aktywne to już ciężko. zresztą nie hejtuj pomysłów tylko dla tego że brak ci wyobraźni poczekaj i przemyśl to nie zaszkodzi. choć w niektórych przypadkach myślenie boli. ” Niszczylem moony tylko u aktywnych graczy. Po prostu obserwujesz typa dzien i noc i ogarniasz kiedy nie ma go na koncie. Wtedy puszczasz niszcze i tyle w temacie.

• Cytat od Apofis: „Mogli by dać następnym razem trudniejsze zadania i lepsze nagrody np. zniszczenie księżyca? ” A co w tym niby trudnego?

• Cytat od UKM-2: „I teraz mam takie wrażenie że ci ze sztabem co robili to prawilnie mieli łatwiejsze zadania albo mi się wydaje. Ktoś ze sztabem potwierdzi? ” Mam sztab aktywny non stop i dzis bylo wyjatkowo latwo. Ale byly zadania, gdzie bez pomocy sojuszu czy znajomych by nie poszlo. Komputerowa na 22 lvl musialem odpuscic z braku dostatecznej ilosci sury w tamtym momencie. imgur.com/06t712p

• Cytat od Conradus Ars Humana: „Czym innym jest moonówka, a czym innym jest moonotwórca. Ja gram na Cosmosie, totalnie na lajcie, jestem 216, więc lichutko. Latam sobie odkrywcą i zbieram sondy. I robię moony. Bo nie miałem pomysłu na grę, chciałem zostawić konto na rozfarmienie i skasowanie. Ale sojusz mnie przekonał, żebym został. Więc czym innym jest moonówka a moonotwórca. ” Punkt widzenia zalezy od punktu patrzenia na dany temat. W obu przypadkach konto do tworzenia moonow to moonowka. A moo…

• Cytat od sheaker: „Warto zauważyć, że większość uniwersów z innych społeczności ma 5 galaktyk, a nasze od dawien dawna po 7-8. Po co? Żeby jeszcze spotęgować uczucie pustki? ” A gdzie chcesz zmiescic wszystkie mulciaki? trzeba duzo wolnego miejsca by mozna bylo daleko od wrogich flot cos pokombinowac

• Cytat od Conradus Ars Humana: „W ogóle, co to za kretyńskie pojęcia jak moonówka czy gsówka? ” Takie samo kretynskie pojecie jak siatka kont do handlu dexem. Masz kilka/kilkanascie zaprzyjaznionych kont (graczy), ktore... a zreszta, chyba nie trzeba tlumaczyc ze szczegolami. Btw, w pewnym sensie sam jestem moonowka nigdy nie mam problemu by ulepic komus moona jak poprosi