Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 341-360 z 793.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Apofis: „Nie ma. Ale są pola na księżycu aż +6 ” To akurat jest nic nie warte. Aktywujesz, tracisz moona i wracasz do pktu wyjscia.

• Cytat od Conradus Ars Humana: „Tylko widzisz, czcigodny Freonie, ja jestem nauczycielem więc kąśliwe uwagi nie są w stanie zrobić na mnie wrażenia, bo pracuję w najbardziej chyba, poza śpiewakami operowymi, zawistnym zawodzie w Polsce. ” Zawodowy kierowca, kierowca tira dokladnie mowiac, tez nie ma lekkiego zycia wsrod prostackich Polaczkow (tak, o sobie napisalem ;P)

• Cytat od Muniek: „nie podoba sie tylko kilku osobą ” Muniek, "osobom" sie pisze tak gwoli poprawnosci

• Cytat od ackra: „Cytat od I am back: „A moge wygrac z nagrod przedmiot dla kazdej klasy. ” Gdzie masz w nagrodach przedmiot dla każdej klasy? W 5 rundzie możesz wybrać tylko 1 główną nagrodę zbieracza, odkrywcę lub generała. ” Faktycznie, zle spojrzalem

• Cytat od ackra: „Cytat od I am back: „Nie lepiej odlozyc sury, zmienic klase i pospawac sobie statkow z innej, niedostepnej wczesniej klasy? ” A później do swojej klasy wrócić za anty (nie wiadomo czy w kolejnych eventach będzie zmiana klasy do wyboru) ” Nie do konca sie zgodze. Mam teraz zbieracza. A moge wygrac z nagrod przedmiot dla kazdej klasy. Odkladam wiec sure, przechodze na odkrywce i spawam pioniery. Pozniej przechodze na generala i spawam rozpruwacze. I na koniec za ostatni przedmiot …

• Pisza wszyscy o doku ale czy nikt nie zauwazyl innych wartosciowych nagrod takich jak przedmioty do zmiany klasy warte po 5000k anty kazdy? Po co pakowac sure by podniesc sobie ten glupi dok czy szpiegowska oczko wyzej? Nie lepiej odlozyc sury, zmienic klase i pospawac sobie statkow z innej, niedostepnej wczesniej klasy?

• Cytat od kasai: „@cokolwiek zobaczymy czy tym razem uda Ci sie spełnić obietnice o 'rzuceniu forum' ” Hahaha jak ktos juz raz obiecywal publicznie, ze konczy z forum a nie dotrzymal danego slowa to nie ma co liczyc, ze tym razem spelni obietnice. Znajdzie sobie kolejny powod by dalej wegetowac na board

• Cytat od Muniek: „Cytat od powyginany drucik: „I co mam DOKa robić? Niedobre GF. ” Puste punkty ? Bardziej opłaca się kopalnie, robią zysk. ” Ciapka, rob szpiegowska, DOK nic Ci nie da a tak to przynajmniej trudniej bedzie Cie dokladnie wyskanowac

• Cytat od Ruda: „Chcieliśmy zrobić coś fajnego, coś czego jeszcze tutaj nie było. Przynajmniej ja nie pamiętam. A jest jak zawsze. Narzekanie i wiecznie niezadowolenie. Przykre to i smutne zwłaszcza że codzienność w obecnych czasach jest jaka jest. ” Skonczylem czytac na tym co Ruda napisala a Avinashi podsumowala. @Ruda najlepiej by bylo co niektorym, byscie ukladali pytania, na ktore odpowiedzi sa zawarte w pytaniach od razu. Ludzie sa tacy tepi, ze nie rozumieja by cos wygrac, trzeba sie posta…

• Cytat od ackra: „Cytat od I am back: „Za dzieciaka to sie chodzilo do sklepow, kupowalo gry i gnilo przed kompem dniami i nocami by przejsc etap, nabic level itd. ” Za dzieciaka to się chodziło grać w piłkę lub w tenisa, nie tylko nie było neta ale w ogóle komputerów. Jeśli się grało to warcaby, szachy, w karty lub bierki, krótki czas się na gry poświęcało a nie latami w jedno. Wszystko zależy kto kiedy był dzieciakiem. Jak widzę od dziecka Twoje życie polegało głównie na grach komputerowych. To…

• Cytat od ackra: „Cytat od I am back: „wizja awansu w statach o kilka oczek przyslania zdrowy rozsadek. ” Wszyscy którzy tracą czas na gry przez wiele lat a tym bardziej ta część z nich która wydaje jeszcze na to kasę już dawno straciła zdrowy rozsądek. ” Kiedys juz o tym pisalem. Napisze raz jeszcze. Za dzieciaka to sie chodzilo do sklepow, kupowalo gry i gnilo przed kompem dniami i nocami by przejsc etap, nabic level itd. Ale wtedy nie bylo jeszcze tak dostepnego neta jak dzis i transfer byl po…

• Cytat od Apofis: „Cytat od I am back: „biorac pod uwage, ze dali event na krotsze badania. Ale jak juz pisalem wyzej, jestem uznawany za debila i pisze gl ” A no ja tak nie robię hehe w tym wypadku jaki opisałeś to zgoda. To zależy od gracza jak to rozegra itd. Czy mu zależy itd. Czy tak zrobi czy nie. ja nie będę pakował sury w szpiega czy anty żeby dostać lepszy poziom szpiega gdybym miał niski poziom czegoś to i owszem można wydać surę ewentualnie. ” Ktos, kto nie potrafi myslec to nadzieje s…

• Cytat od Apofis: „Cytat od I am back: „Ja mam aktywny non stop. Nie daje sie dymac GF na kase jak co niektorzy. Wydam raz, 425k anty i spokoj. Ile mnie to kosztuje? Niecale 50zl na 3 miesiace. Rzeczywiscie majatek ogromny ” Haha ale my mamy za darmo sztab za każdym razem i aktywujesz w ostatnim dniu sztab i zbierasz nagrody i zero wydawania kasy ” Po czesci zgoda. Ale zauwaz, ze teraz w nagrodach masz +1 do szpiegowskiej. Ktos kto ma nisko szpiegowska, zainwestuje miliardy sury by na tym skorzys…

• Cytat od Muniek: „idz juz tego tira prowadz chłopie ” Kierowalem w nocy. Jeszcze ze dwa piwka i ide spac. Chcialem tylko pomoc ale jak wiadomo, mam przypieta latke kretyna, debila wiec rozumiem, ze nie jestem brany na powaznie. Nie moja strata, nie moj problem.

• Wylogujcie sie. Zalogujcie ponownie i sprobujcie raz jeszcze. Powinno pomoc

• Cytat od Muniek: „12 tygodni kupowac po tygodniu ? nie wiem jak ty to liczysz. wystarczy raz na event (trwa 2 tyg)+ jest to loteria, czasem nie trzeba (tak jak ostatnio). ekonomia ” Cytat od Muniek: „Gdybys kupowal co tydzien zamiast raz na 3 msc byłbys mistrzem ” Widze nieogar. Koncze temat.

• Cytat od powyginany drucik: „Cytat od I am back: „A nie lepiej kupic od razu ” Kupuj od razu Szybciej będzie i łatwiej wbić punkty. ” Ja mam aktywny non stop. Nie daje sie dymac GF na kase jak co niektorzy. Wydam raz, 425k anty i spokoj. Ile mnie to kosztuje? Niecale 50zl na 3 miesiace. Rzeczywiscie majatek ogromny Gdybym mial kupowac co tydzien, to nie tyle co nie oszczedze a doloze do interesu bo bym musial wydac 510k anty. Ale jak widze, sa ludzie ktorym sie nie przetlumaczy. Cytat od Muniek:…

• Cytat od Muniek: „ekonomia ” Wiec policz sobie ekonomisto, ile wydasz anty na 12 tygodni sztabu kupujac tydzien po tygodniu a kupujac raz na 3 miesiace. Chciales kolejny event z nagrodami wiec dostales. Dostali w sumie wszyscy. Ale jaka masz pewnosc, ze za jakis czas znowu nie bedziesz potrzebowal sztabu? I kolejny raz wydasz wiecej, moglbys oszczedzic wydajac raz a konkretnie... Moze sam zrozumiesz...

• Cytat od Apofis: „Cytat od Muniek: „Pytanie KIEDY go musze kupic najpozniej ? ” Chyba najpóźniej w ostatnim dniu eventu 31 ” A nie lepiej kupic od razu i miec z bani? Jak ktos umie liczyc to ogarnie, ze lepiej kupic sztab na 3 miechy niz na tydzien. Wydac anty raz, konkretnie a nie tylko na tydzien i znowu pozniej weszyc "okazje" aby tylko oszczedzic.

• I na co komu ta tech szpiegowska? Kolejne puste punkty do nabicia na konto. Jak nie dok to teraz ten badziew. Wszystko aby tylko puscic cala sure w badanie szpiegowskiej, wydac anty na skracanie i cieszyc sie finalnie, ze dalo plus 1 do szpiega. Pozdro dla naiwnych, ktorzy dadza sie nabrac i zaczna ladowac anty by osiagnac kolejny rekord glupoty (poza dokiem). Oczywiscie event na szybsze badania obecnie to czysty zbieg okolicznosci