Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 321-340 z 793.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Virus: „Tak, tak. Dokładnie w tym samym roku start miała OGame, oraz wymyślono to powiedzenie. ” Ironia jak widac byla za ciezka bys ja zrozumial

• Cytat od Virus: „Czy przynależność do sojuszu ludzi których Ty uważasz za głąbów i debili, czyni ze mnie głąba i debila? ” Z kim sie zadajesz, takim sie stajesz. Powiedzenie stare jak to cale ogame.

• @Virus nie zauwazyles chyba takich graczy jak damaon i inni, ktorzy chwalili sie kupowaniem pakietow itp. Ja przy nich to pikus. Ale masz prawo miec swoje wyrobione zdanie na moj temat. Ja tez mam swoje wyrobione zdanie na innych ale poki ktos mnie nie drazni to siedze cicho. Co do gier i latania za pilka to fakt, niepotrzebne to bylo ale ackra nie potrafil ogarnac co i jak wiec trzeba bylo bym odpuscil wszelkie skroty myslowe i napisal dosadnie czym sie kieruje piszac to co pisze. To, ze akurat…

• Cytat od sanvean: „Tak samo jak z zadaniami. Raz masz "zajrzyj do statystyk" a innym razem "kup coś w kantynie" - oba za tyle samo trytu. Gdzie tu logika? ” Logika w tym, ze zadania sa uniwersalne dla kazdego stadium rozwoju konta. Niestety nie jest to dopracowane i wychodza takie smieszne zadania o jakich wspomniales. Dla konta, ktore zaczelo dopiero sie rozwijac takie pytania sa spoko. Dla konta jak moje czy Twoje to juz smiech a i same nagrody tez nie sa adekwatne do poziomu rozwoju konta (al…

• Cytat od sanvean: „A próbowałes kiedyś przeliczyć ile Ci da 10% metalu? Bo licytując za kilka milionów, to zdecydowanie jesteś w plecy, więc nie wiem czy jest sens tym się chwalić. ” Nie zawsze licytuje dla zysku. Licytuje zwyczajnie po to by wygrac. A czy zaplace 300k za zlota dopalke czy 10kk za brazowa to nie ma znaczenia. Wazne by wygrac i zniechecic innych do licytacji. Wychodze z zalozenia, ze wole wydac miliony sury na byle co niz chociaz zlotowke wyciagnac z portfela na jedna dopalke. Li…

• Cytat od TaurekGary: „Chcecie zachęcić graczy jakimś smutnym konkursem ” To nie jest zacheta. Do wygrania jest przeciez majatek w postaci 100k anty (czy cos w podobie)

• Cytat od Muniek: „sory ciap ale ja nie rozumiem co ty wklejasz. Pytam normalnie o quantum i strzelasz jakies fochy + podajesz spis tabel ktire nie sa opisane. spoko... ” Masz przeciez kazda tabelke podpisana czego dotyczy Cytat od powyginany drucik: „Statystyki według nadanych banów na konta których nie ma minimum 60 dni: ” Cytat od powyginany drucik: „Nowe konta na cmentarzu: ” Cytat od powyginany drucik: „Statystyki serwerowe - według nadanych banów ” Zajmij sie @Muniek tym dokiem lepiej. Pust…

• Cytat od Muniek: „Coz to juz planowanie i błędy. ” Mozna temu zapobiec, montujac wiecej transportowej floty niz potrzeba i wozic sure miesiacami na fs. Jak patrze po przyrostach to malo kto taka taktyke stosuje. Wiekszosc woli mniej floty, sprzedac dex i po sprzedazy przetopic od razu niz wozic i ryzykowac strate w przypadku wtopy.

• Cytat od Muniek: „Surke trzeba miec zawsze odłozoną. ” Szczegolnie wtedy kiedy rozwiozles wszystko na przetop lub na biezaco przetapiasz

• Cytat od Muniek: „Cytat od ackra: „No to pierwsze zadanie którego nie zrobię 4d37ded120b036e4e99bc43ce3c9a104.jpg ” Do tego eventu dobtze wejsc z surą zatopioną w badaniu i kilku kopalniach, ułatwia wszystko ” On ma mocno rozwiniete konto jak i wysokie juz kopalnie krisu. To nie Twoj poziom i inna taktyka gry. U mnie kopalnia mety na 46. Akurat mi sie uda, sury na styk a jak nie to anty i mielimy dex u handlarza imgur.com/Bd6w3KS

• Cytat od Muniek: „Jezeli o mnie chodzi to mi event sie podoba. ” Podobnie bylo z rynkiem. Ludzie kombinowali i dzieki temu odjechali w tabeli. Z dokiem jest podobnie. Nie wazne, ze to puste punkty. Aby tylko podskoczyc w tabeli i wydluzyc sobie mentalnie ego. Dla mnie jest to slabe, Tobie jak sie podoba to spoko. Kazdy ma swoj fetysz.

• Cytat od Conradus Ars Humana: „Aaaaaaaaaaa ” To ma swiadczyc o elokwencji?

• Event "Nagrody"

I am back - - Błędy w grze

Cytat od john malkowitz007: „Masz zaatakowac nieaktywnego gracza ( nie ma Go na koncie ) ,a nie idlaka Moze sie myle ,ale ja to tak rozumie ” Mylisz sie. Polecialem sobie ponad 600lm na idlaka w ukladzie i zaliczylo zadanie.

• @john malkowitz007 odpowiedź na temat, czy masz protezę czy nie jest banalnie prosta. Większość ludzi w tym wieku nie ma już swoich zębów tylko państwowe. Jak już chcesz być złośliwy to popracuj nad celniejszymi ripostami.

• @powyginany drucik z tego co bylo pisane to odpowiedz winna byc krotka, zwiezla i na temat a nie z jakimis komentarzami uzupelniajacymi. Ale moze cos mi sie przysnilo...

• Życzenia Świąteczne

I am back - - DiD Libra

Wspominasz o mnie w zyczeniach swiatecznych. Milo by to bylo ale zapomniales juz chyba o tym, jak mi jechales na priv w grze. Tak wiec pod publike ladnie pieknie a w cztery oczy wychodzi szydlo z worka. Chciales byc mily ale nie pyklo. (pisze zupelnie trzezwy jak cos)

• Cytat od sanvean: „Nie myślałeś o karierze politycznej? Nadawałbyś się i daleko mógłbyś zajść. ” Nie mam znajomosci w tym rodzinnym gronie.

• Cytat od Mad Max Ufop U21: „Patrzcie, mówimy, to nasze, przez nas wykonane i to nie jest nasze ostatnie słowo! I nikt nie ma prawa się przyczepić, bo to jest DOK z eventu. ” Jak najbardziej jest do czego sie przyczepic. Mianowicie chodzi o to, ze trzeba spelnic jeden warunek by inwestycja w dok zwrocila sie a nie byla tylko nabiciem punktow w tabeli. Trzeba zwyczajnie lapac zlomy na tych koordach, gdzie zrobiony jest ten dok. Inaczej, caly misterny plan nie ma absolutnie sensu. Nie ublizajac Mun…

• Cytat od Apofis: „To trzeba nie tracić głowy i mona pilnować hehe jeszcze nie straciłem żadnego a miałem kilku prób mi koleś leciał ” Tez jeszcze nie stracilem, mimo prob. Ale broniac czyjegos moona tez zdarzalo sie, ze trzeba bylo odpuscic probe obrony gdyz atakujacy nie byl lamusem i wiedzial co robic by osiagnac swoj cel.

• Cytat od sanvean: „Budujesz flotę, złomują Cię i wracasz do punktu wyjścia. ” Dlatego warto isc nie tylko w dok ale tez i w mocne eko. Latwiej sie pozbierac po zlomie niz na czysto flotowym koncie gdzie eko to glownie wysokie nanity i magazyny do wymiany sury