Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 621-640 z 671.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• rekord wyrównany... Technologia szpiegowska: 21 zefir[Uni67] 57411286047139687257.png

• Najwięcej punktów badań: 11.119.844 zefir [Uni67] Technologia szpiegowska: 21 zefir [Uni67] 57411286047139687257.png

• AntiGameReborn

zefir - - Porozmawiajmy o OGame

Thanks for quick answer I hope that in final version will be checkbox where we will can choose which default Tools want to use. Good job. Infopanel on this screenshots looks great Polish translation Dzięki za błyskawiczną odpowiedź Mam nadzieję, e w finalnej wersji będzie pole do wybrania, które z domyślnych narzędzi chcemy używać. Dobra robota. Infopanel na screenach wygląda świetnie EDIT: " -- Future : Attack counter " - very, very nice idea

• AntiGameReborn

Francolino, how to delete this five default Tools from Toolslist in Infopanel ? v8d43x.png Polish translation: Jak usunąć pięć automatycznych Narzędzi, które domyślnie pojawiają się na liście w Panelu Informacyjnym?

• Technologia szpiegowska: 20 zefir [Uni67] 4u6x20.png mfox nie narzekaj, tylko ścigamy się do 15kk

• AntiGameReborn

Cytat od Saymon Vega: „ale musieli tez cos zepsuc. Tym razem zniknely podpowiedzi w stoczni odnosnie tego, ile i czego mozemy sobie wybudowac.” antigame.de/home.php?page=changelog Cytat: „Shipyard: Maximal buildable ships / defense is "Commander only" now.” Podpowiedzi w stoczni są dostępne tylko dla posiadaczy Komandora. To tylko mój domysł, ale podejrzewam, że zostało to zmienione, ponieważ taka funkcja jest jednym z ułatwień jakie do gry wnosi Komandor i GF mogło by wykluczyć Antigame z dozwo…

• Aktualizacja - księżyc. zefir - uni 67 - 1.062.402 pkt Wyrzutnia rakiet : 101.101 Lekkie działo laserowe : 100.100 Ciężkie działo laserowe : 10.000 Działo gaussa : 10.000 Działo jonowe : 10.000 Wyrzutnia plazmy : 1.000

• AntiGameReborn

Cytat od MrFischer: „Czy wrócą jeszcze okienka z informacją o stanie surki, kiedy zapełnią się magazyny i z ich pojemnością, widoczne kiedyś po lewej stronie pod resztą zakładek ?” odpowiedź twórcy antigame: Cytat od Francolino: „The resource information box is disabled - Comes back as part of the Infopanel, not earlier” czyli w tej chwili jest to wyłączone - powróci jako część Panelu informacyjnego, nie wcześniej odpowiedź na kolejne cisnące się na usta pytanie: Cytat od Francolino: „I renewed …

• Napęd impulsowy: 19 zefir [Uni67] 96ir7b.png

• Napęd impulsowy: 19 zefir [Uni67] 96ir7b.png

• AntiGameReborn

danior - na chwilę obecną nie będzie pokazywać wraz z wejściem wersji 5.0 wiele opcji Antigame musiało zostać poprawione lub wręcz napisane od nowa - niestety takie łatanie i dopasowywanie do nowej wersji musi potrwać osoba tworząca Antigame poprawia błędy wg jakiejś swojej kolejki, przy czym pierwszeństwo mają błędy krytyczne na chwilę obecną zgłoszone są na pewno - brak wyświetlania kryształu/deuteru oraz czasy zakończenia badań, budynków itp. - trzeba cierpliwie poczekać na kolejne poprawki j…

• AntiGameReborn

Cytat od HussarDiesel: „ Fajnie. dzieki ale i tak nie ma w wiadomościach dragonsim itp ;/ ani teoretycznego rabunku ;/ troche lipa ;/ ” Ustawienia (na górze strony) -> Wygląd -> Wiadomości -> Pokaż pełny raport szpiegowski Antigame -> Wiadomości -> Ukryj szczegółowe raporty poniżej limitów -> i tu wybrać sobie opcję najbardziej nam pasującą (ja mam "Ukryj wszystko")

• AntiGameReborn

nie wiem, czy tak jest tylko u mnie, czy każdy tak ma, ale jak zaatakuję kogoś rakietą miedzyplanetarną, to podczas trwania jej lotu nie mogę wysyłać flot - po wybraniu statków, wpisaniu koordynatów kliknięcie Dalej nie przenosi mnie do strony z wyborem misji, a wracam do strony wyboru statków - po wyłączeniu Antigame wysyłanie flot przebiega normalnie, a gdy rakiety dolecą do celu, problem również ustępuje... byłbym wdzięczny, jeżeli komuś chciało by sie to przetestować, czy to tylko u mnie coś…

• Z e p t o s, zdaje się, że od początku czerwca działa już uni69 (zwykłe, standardowe), które nadal nie jest brane pod uwagę w statystykach... planujesz dodać go do infuzy?

• Mysza - infuza nie uwględnia (jeszcze) uni69, a właśnie tam przeniósł konto mfox i to do niego należy rekord w badaniach.... Obecny wpis jest aktualny, trzeba tylko zmienić nr uni przy nicku Cytat: „Najwięcej punktów badań:8.820.194 mfox [Uni40]” tak czy inaczej mi i Tobie jeszcze trochę do mfox'a brakuje

• AntiGameReborn

Antigame 2:22.6 i klika wcześniejszych przycisk odświeżania listy zdarzeń nie odświeża czasów dolotów - wyświetla mi się żółty napis "Ładuję..." przeładowanie listy zdarzeń Podglądem odświeża ją poprawnie problem o tyle uciążliwy, że przyzwyczaiłem się do tego, że przeglądając galaktykę i posyłając skany, mogę sobie odświeżyć listę lotów (mam ustawione jej wyświetlanie na dole) i widzieć dokładnie kiedy zwolnią mi się sloty, a więc i kiedy będę mógł posłać kolejną sondę tak to powinno wyglądać: …

• board.ogame.de/board549-archiv…pfberichte-ogame-de-weit/ ^ link do ogame.de

• aktualizacja bunkierka moonowego (dawniej na uni10, teraz po UF przeniesiony na uni67) zefir - uni 67 - 913.400 pkt Wyrzutnia rakiet : 100.000 Lekkie działo laserowe : 100.000 Ciężkie działo laserowe : 5.000 Działo gaussa : 8.200 Działo jonowe : 5.000 Wyrzutnia plazmy : 1.000

• Nowy wpis zefir [10] 2.479.193 punktów 1.636.800 punktów jest tylko za sam 10 lvl nanitów, hehe

• korzystam z opery - u mnie wygląda to tak: vlep.pl/pujho7.png