Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 52.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• To nie temat gdzie będą z Tobą dyskutować jak robić fs'y itp. cyferkowy filozofie. Cierpisz na jakiś przerost ego skoro uważasz,że ktoś się przejmuje tym co tu piszesz. Przeczytałeś kolejny poradnik no i brawo,jesteś bogatszy o tą wiedzę. Odniosłem się do tematu zmiany prędkości GS'ów a ty cierpisz jakieś filozofię bo nie możesz zrozumieć,że ktoś ma inne zdanie niż Twoje.

• @SamaPrawda fajnie,że czytasz poradniki ale to nie temat w którym ludzie będą uzupełniali Twoją wiedzę lub tłumaczyli czy też bezsensownie argumentowali Ci rzeczy oczywiste. Trzymaj się krzesła bo to będzie dla Ciebie szok...Zawrócone stacjonuj da się wyklikać. Da się nawet wstrzelić w stacjonuj miedzy dwoma moonami w 1 us bez ich uprzedniego niszczenia. Pomyśl na tym jak przeanalizuj to Twoje zadanie domowe.

• @SamaPrawda ty może poczytaj jakieś poradniki zanim zaczniesz się gdzieś udzielać.Dziwne,że ktoś tu Ci odpisuje. [ciach] Ja uważam,że modernizować prędkość statków można na eksperymentalnych uni typu - Virgo gdzie jest brak basha.Tam takie dziwy mają jakieś logiczne poparcie. Na standardowych uni z określoną prędkością statki są odpowiednio dostosowane od wielu lat. //Bez prowokacji //ciap

• Pomysł z inną prędkością Gesi odświeżył się chyba po ostatnim błyskotliwym uni bez basha. I tam miałoby to jakiś sens. Tylko teoretycznie bo w praktyce na każdym uni x4,5 topowy latacz ma po 2 gs"ówki więc różnica żadna. AmstelL ma racje jeżeli ktoś ma czas i chęć i grać na x5,6 to niech gra.

• Roberta 21- ty grasz w jaką inną gre i tu jest problem. Może w 2008r bym się z Tobą zgodził teraz uni żyje masz 3,4 mies i to tylko jeżeli dobrze wystartuje.Teraz latanie gęsiami na uni x1 z acs kilkanaście us żeby porafimć to słaba opcja. Masz przykład Merkura wcale nie takie stare ślimak uni z szybkim eko a gra na nim aktywnie 50 osób. a kont jest 974. Fakt,że to co teraz wyszło to jest jakaś porażka x5 bez basha - totalny bezsens.

• Cytat od Robert21: „ przez ze mnie ” Wygrałeś! @Jay ma racje w erze smartfonÓw tabletów i wszechobecnego wifi uni x1 jest za wolne. Ale x5 to rezygnacja z życia.I to nie kwestia tego czy ktoś jest "flociarzem". Więc zainteresowani wybrali optymalne x3 i super. Grałem długo na ataresie,nadal gram mimo,że grało się fanie to nie polecam takiego uni tym bardziej z małym speed'em.

• Czego w tej Chwili Słuchacie ?

BL4CK H4T - - Spam

youtube.com/watch?v=fVyqTrjPXfE youtube.com/watch?v=NZ4_yEW2oTM&index=2&list=WL

BL4CK H4T - - Spam

youtube.com/watch?v=5vj6YmxyoxE youtube.com/watch?v=JmhAnm5Y96g

BL4CK H4T - - Spam

@^ZemstA^ To zle strzelasz.Wnioski trzeba wysuwać na jakiejś podstawie. Lubie wiele gatunków muzycznych w sumie to jestem bardzo otwarty muzycznie. Wielu moich znajomych słucha disco polo miałem wiele okazji żeby słuchać tej muzyki ( już od lat 90 kiedy powstawała). I nie podoba mi się tam nic. Co nie oznacza,że mi przeszkadza.ktoś to lubi czy nawet puści to na jakiejś imprezie po odpowiedniej ilości alkoholu to nawet śmieszne.I niech sobie to lubi nawet "cała Polska" ale zrozum,że nie każdy mus…

BL4CK H4T - - Spam

@Superman Jeżeli by oceniać tylko to co się lubi to nie było by ocen negatywnych. Myślenie strasznie PIS'owe. Ja np nie moge dodać hh bo są bluzgi mino,że muzyka ma jakiś przekaz "głębie". A muzyka łatwa lekka i przyjemna na poziomie piwnicy jest ok no chyba,że bluzgi są po angielsku wtedy mniej znaczą. odnośnie ocen +,- (żeby nie było z cenzurą) youtube.com/watch?v=7iiANZvz8Tg

BL4CK H4T - - Spam

youtube.com/watch?v=cLAOJwL0QgY

BL4CK H4T - - Spam

Ja nic nie mam do ludzi którzy słuchają disco polo.Natomiast oceniać może każdy więc doberman ma racje.Sam mam wielką awersje do tej "muzyki" od lat 90. Ale z drugiej strony nie ma co spinać o jakieś "lajtki". Choć różnie to bywa...( O ile pamiętam mati jest z Poznania znajdę Cie za tą Łapę w dół! ). youtube.com/watch?v=3kSLyiARrRc youtube.com/watch?v=2eh_vfTRdm0

BL4CK H4T - - Spam

youtube.com/watch?v=CDl9ZMfj6aE&list=RDCDl9ZMfj6aE#t=7

• Czyżby @buleon popiłeś? Bardziej bym się spodziewał,że przestaniesz w końcu kopać i pojawisz się po innej stronie. Strata niewielka to pewnie już odbudowane. (szykuje się nowe uni może z normalną konfiguracją do latania olej te łopaty ). Atakującemu gratulacje i kolejnych procentów.

• Wszytko fajnie ale uni bez acs x1,2 flota to by było naprawdę bez sensu. Max x3 flota i eko 2,3 z acs i większym złomem było by chyba najbardziej optymalne.

• Byle by nie kolejny x4,5. Uni bez acs to już typowe pay to win. Ale na anteresie grało się nawet ok.

• Toadie

BL4CK H4T - - Członkowie Teamu

Cytat od Toadie: „ Cytat od LulzSec: „Co to jest - małe żółte i kopie? Pikaczu? ” ” Nie.Małe żółte i kopie - to mała żółta kopareczka A co to małe czarne i kopie? Uśmierciłeś kiedyś jakieś zwierzątko? Gdybyś miał okazje zastrzelić bezkarnie jednego z polityków - Jarosław K. Donald T. którego wybierasz?

BL4CK H4T - - Spam

Waka Waka youtube.com/watch?v=H9HofYb_-kY&list=RDH9HofYb_-kY

BL4CK H4T - - Spam

youtube.com/watch?v=kBnJnXq4YQ8&list=RDkBnJnXq4YQ8 youtube.com/watch?v=G7BieooyNNA

BL4CK H4T - - Spam

youtube.com/watch?v=iywaBOMvYLI