Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 410.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam Pozdro dla soja oraz dla @Mihusz KUPIE DEX masha-and-the-bear-ss4.jpg Dnia 22-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Masza [8WSNR8] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca Tukanlsd [KOP] ________________________________________________ Mały transporter 35 Duży transporter 3.938 Lekki myśliwiec 12 Ciężki myśliwiec 5 Recykler 141 Sonda szpiegowska 300 Niszczyciel 915 Wyrzutnia rakiet 55 Lekk…
-
Witam Paści ale do przodu PS KUPIE DEX Masza_.png Dnia 21-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Masza [8WSNR8] ________________________________________________ Pancernik 6.000 _________________________________________ Obrońca Shark ________________________________________________ Mały transporter 17 Duży transporter 10.927 Lekki myśliwiec 9 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 1 Recykler 12 Bombowiec 1 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 32 _________________________________________ Po…
-
Migotka
Migotka - - Archiwum CT
PostCytat od Ingolf: „Cześć no witam :kawa: /me dziękuje za kawę Rower, czy spacer? zdecydowanie rower ale spacerki też lubię Lubisz chodzić na grzyby? bardzo! ten zapach lasu.... Łowiłaś kiedyś ryby? pewnie nawet kilka udało mi się złapać Często się złościsz, czy jesteś oazą spokoju? huh.png hm...to zależy od sytuacji, raczej jestem spokojna ale potrafię się też mocno zdenerwować Ulubiony deser? chyba lody....ale! nie lubie czekoladowych, bakaliowych i kawowych goframi też nie pogardze Kawa czy her…
-
Pluszaczek Zaqes :)
Migotka - - Archiwum CT
Postsiema Żaczku Pluszaczku! jakiś tam osąd już mam (nie chcesz wiedzieć) 1. Którą z pomarańczek lubisz naj naj i czemu jestem to ja? 2. Twoja ulubiona bajka z dziećiństwa 3. Co Cię denerwuje? 4. Czy zbierałeś coś w dzieciństwie? 5. ulubiona maskotka?
-
Migotka
Migotka - - Archiwum CT
PostCytat od Zaqes: „Cytat od Migotka: „Cytat od Ruda: „ - Jaką radę przekażesz nowemu członkowi teamu na dalszą współpracę w teamie? duuuuużo cierpliwości ” ” Zapamiętam sobie To ja póki co tylko jedno pytanie Za co tak bardzo lubisz koty? No jak to za co....są takie słodziutkie, mięciutkie i puszyste i mają charakterek! ” Cytat od Mihusz: „Jak to jest być super? eeee nie wiem zapytaj kogoś kto jest super Jak to jest zaczepiać Zaqesa? @Zaqes to nasz pluszaczek a pluszaczki lubimy zaczepiać Jaka był…
-
youtube.com/watch?v=r6fS2pSPWrw
-
Migotka
Migotka - - Archiwum CT
PostCytat od Ruda: „/me zabiera się z odkopywanie - Jaką radę przekażesz nowemu członkowi teamu na dalszą współpracę w teamie? duuuuużo cierpliwości - Niedługo miną 3 lata w teamie, składając podanie przyszło Ci na myśl, że będziesz w tym miejscu, gdzie jesteś teraz? szczerze to nie spodziewałam się że będę tu tak długo, czas się nad tym zastanowić - Jakie jest Twoje ulubione ćwiczenie? przysiad ze sztangą i martwy ciąg pa Rudełku ”
-
youtube.com/watch?v=-w2m-TeLi6I
-
Witamy takie cuś na początek dnia Dzięki za wspólny lot Pozdro dla soja i znajomych Od Marka: Ode mnie dedy, dla mojej myszki, dla vizzionaa, respecta i czterego ;) PS KUPIMY DEX youtube.com/watch?v=i9BupglHdtM Dnia 20-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marek ________________________________________________ Pancernik 70.000 _________________________________________ Agresor Masza [8WSNR8] ________________________________________________ Pancernik 29.976 _____________…
-
youtube.com/watch?v=i9BupglHdtM