Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-86 z 86.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
DwK [S_L] vs. omega [BzW] ~ 4374.27% + DwK [S_L] vs. omega [BzW] ~ 1808.3%
.xXx. - - Starcia Zibal
PostNo brawO ! Jak to mówią .. a mogło byś jeszcze piękniej.
-
TOP 3 ACS Sandacz [WSNR] & R32 [WSNR] & Siedem [WSNR] & Prowokator [WSNR] vs. Zgrywusek [BANKSTER] ~ 21935.28%
.xXx. - - Starcia Wezn
Postale koszą :)Gratulacje.
-
Bandit Tycho [NSR] & xXx [NSR] vs. Kanclerz Horn ~ 1732.18% (Czarna niedziela)
.xXx. - - Starcia Wezn
PostDzięki Bandzior za loty .. Ty śpiochu jeden i od razu pozdrowienia dla Obiego jak to napisał "z doskoku" :D. Tak jak Ci pisałem to nie twoja wina - ale i tak dałeś po czterech literach. Plan był doskonały, ale obrońca puścił farbę (no niech patrzy jakiego bigosu narobił :D). Tak jak pisałem w poprzednim ST, miałem przeczucie że coś będzie nie tak. I liczyłem na max dwa ST :), jedno po lewej i jedno po prawej, a nie 4 jednego wieczoru. To chyba nowy rekord na ogame :P. Takich RW jak to, było dużo…
-
Tytułem wstępu - na tą okazję, zarejestrowałem się tutaj. „Dzień w stylu czarna niedziela” Wczoraj w rozmowie sojuszowej. Mówię, że mnie nos swędzi i mam przeczucie, że będzie ST, hmmm najwyżej dwa ST. Raz po lewej raz po prawej. Ale no jego mać 4 (cztery) ? Od jakiegoś czasu, nie mogłem znaleźć celu - mieliłem tych co zawsze, plus do tego farming idlaków, nie którzy gracze naprawdę mieli przekichane. Chyba 4 graczy zrezygnowało z gry, po wjazdach - są idlakami teraz (sorrki). Z ich giga bunkrów…