Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 86.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Inni dodają, to i dodam Ja. Ogólnie na minus ... ale jak to bywa raz na wozie raz pod wozem.Nie wiem jak to jest, zamiast mieć co raz większą ilość .. to jest coraz mniejsza xD pozdrawiam lamy z RVE. AAAa dziś taka fajna wiadomość ten od Bogo Mocy czy tam jego następca znów dostał bana - Tym razem za nie winność. Czy to już ostatni BaN cwaniaka ? 4.FUN Następujące floty spotkały się w walce: Agresor xXx [RVE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.810.151 Ciężki myśl…
-
Cytat od psycho: „Jak producent gry Ci zrobi guzik w grze do tego symulatora, to będzie można powiedzieć że się pod nim podpisał. Ja bym chyba zaczął od wpisania dokładnie tych samych wartości co w bitwie. Nie wiem, niby nie duże różnice, ale nawet techów nie umiałeś dobrze wpisać weź popraw sima dla świętego spokoju ” Skorygowałem - zyski powinny być jeszcze większe. Cytat od sta111siu: „obrona na szczątki 30 % hehhe dobre - gdzie daja takie gratisy_ ” Uni ZIbal Cytat od Guderian: „a liczyłeś z…
-
I tak i nie skoro zalecają stosowanie tego .. to jest to przetestowane, sprawdzone oni się pod tym podpisują. Pomyłlka na 1k reków, 2k reki ok. Ale wynik bitwy różny o ponad 400mln jednostek xD. Jak tak to ma wyglądać. To szkoda czasu, na tą zabawę w cyferki. U i kasacja konta, z reklam nic nie dostaną, za anty też im nic nie wpadnie. Czekam na odpowiedź.
-
Witam, Drodzy operatorzy, admini gry i programiści. Proszę o wyjaśnienie - Jak to jest, że wynik przeprowadzonej symulacji bitwy w tym programie do przeprowadzonej realnej bitwy z takimi samymi parametrami jak podanymi w symulatorze odbiega o 400mln jednostek surowców !!! Proszę o wyjaśnienie, gdzie jest problem i gdzie jest błąd. Czy problem jest po stronie symulatora, czy po stronie samej gry? Przeprowadzona symulacja bitwy ACS - screeny: Screen pierwszy zapodaj.net/93cb4d95c3762.png.htmlS Scr…
-
Z mojej strony, dziękuję za zabawę w S&D i moim skromnym zdaniem - kluczem do wygranej - nie są indywidualni gracze, lecz drużyna i oczywiście czas na grę. Na szczęście i nie szczęście mieliście Terrora w grze flota TOP 1, gdyby udało się wam razem latać - to by wynik mógł inaczej wyglądać, niż jest (na pewno pojawiło by się jeszcze więcej RW). To że nam udało się go trafić akurat w tym czasie (S&D) - fart. Trzech agresorów 3 z 5 agresorów jest w naszej drużynie - taki było podział. Jeszcze raz …
-
xXx [RVE] & bmw s1000rr hp4 [Spectral] & DwK [RVE] & QrQ [RVE] & Legion [RVE] vs. Terror [ODDAM] ~ 1361424.11%
.xXx. - - Starcia Zibal
PostCytat od DwK: „teraz kto inny dzierzy top 1 uni aby nie skonczyl jak jego poprzednik ” hihihi ? Czyżbyś pisał o sobie ! ? Rośnij w siłę rośnij, bo do pobicia jest prawie 1.4mln % Kto nie w soju ten przeciwko sojowi. Pamiętaj - Rób fsa.
-
Świeża dostawa dexu została zamieniona na kopkę złomu. Do S&D kolejny skromny procent. Pozdrawiam Lamy z RVE. Dnia 09-04-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor xXx [RVE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.000.000 Okręt wojenny 100.000 _________________________________________ Obrońca Lord Vektor [SVPPB] ________________________________________________ Wyrzutnia rakiet 160.000 Ciężkie działo laserowe 7.081 Działo Gaussa 26.642 Działo jonowe 8 Wyrzutni…
-
09-04-2019 13:18:11 xXx [Nilfgaard] - 2007.41% (Ukryta treść) 09-04-2019 12:41:56 xXx [Nilfgaard] - 3333.78% (Ukryta treść) 09-04-2019 10:13:29 xXx [Nilfgaard] - 3 167.17% (Ukryta treść) 09-04-2019 09:40:32 xXx [Nilfgaard] - 5 776.09% (Ukryta treść) 07-04-2019 06:24:07 xXx [Nilfgaard] - 437.91% (Ukryta treść)