Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
zdaje sobie rowniez sprawe ze nie jestes filutek w stanie skontrować tych 3 postów które pojawily sie pod Twoim.... na wszelki wypadek aby zamknac jape dorzucam screena, z przed jakiegoś czasu. pozdro ! prnt.sc/loi516
nic nie wiem zeby yesman, selenka, andre, bohun mieli bany ale moge sie mylic. pewnie unijny kronikarz pregierza filutek znajdzie zaraz i wklei czekam ! do reszty posta sie nie odnosze bo nie wiem na ten temat za wiele. tylko powiem ze milion dt z surka to musi byc ból
Cytat od pit: „Oko za oko i zabawa trwa. Gratulacje dla agresorów za determinacje i poskładanie jednego z lepszych na tym uni. Obroncy szo bo coś mi mowi ze jeszcze o nim usłyszymy. ” to w sumie najlepsze co moznaby napisac. niewazne czy bfs, czy milion antymaterii wydany, wazne ze zabawa trwa i zlomy leca. Nie mialem doczynienia z Milim ale z tego co tam pisano na sojuszu fajny gosc wiec zycze odbudowy, albo po prostu dalszej gry. normalnych ludzi nam w ogame potrzeba to czy st na farcie, na br…
[ciach] prnt.sc/le3pse filu wez sie ogarnij prosze Cie, bo to smutne jest ;). co do glosowania, szkoda ze nie bylo ograniczenia ze tylko ludzie z u68 moga glosowac :/. ciap wygrala, mam nadzieje ze jest teraz spelniona zyciowo, bo widac ze duzo wlozyla w to aby wygrac (smutne) Moderator kruszynka:Usunięto wypowiedź odnoszącą się do skasowanych postów
gratki atakerzy :), skoro obserwacja byla od dawna to pogratulowac konsekwencji. zysk jest taki, ze mozna by jakies konto od 0 za to zbudowac :P. robo mam nadzieje ze zostanie bo to co zostało z doku pozwala robic konkretne rw