Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 551.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
jak to mówią, mała flota ale wariat !! obronca wporzadku, dowalil tekstem i mnie rozsmieszyl rano. Pozdrowienia dla gangu kajaka z discorda KUPIE DEX !! Cytat: „z Laponii to Ty napewno nie przyleciales... pozostaje tylko pogratulowac :PP” następujące floty spotkały się w walce: Agresor kajako uni6 [P N] Technologia bojowa xxx% - Technologia ochronna xxx% - Opancerzenie xxx% ________________________________________________ Mały transporter 95.503 Lekki myśliwiec 108.890 Ciężki myśliwiec 3.728 Krą…
-
Atakuje !! Broni !! Immor nikogo sie nie boi !!. ja pietole ale niszczysz na tym uni :o
-
Cytat od ciap: „Cytat od Chyba_TY: „Na fali widać dostawców dla Ciap. Skoro paru graczy uważa że to są jej konta to dlaczego ich nie rozwalą ?? ” Chcesz się bawić w Jamnika? Szantażował ludzi "sprzedaj mi dex albo Cie rozwalę". A że nikt mu nie chciał sprzedawać to rozwalał. Nie jestem jedynym ekowcem kupującym dex. Deuter skupuje jeszcze paru górników. I robią to całkiem dobrze bo mają zyski większe niż ja (od przyrostów dobowych odliczyłam przyrost powstały z wydobycia). Pisałam to chyba 1000 …
-
To mój powrót do ST po jakichś 5-6 latach (po tej zwycięskiej stronie). RW dosyć finezyjne, policzone zawrócone stacjonuj między dwoma moonami. Stwierdziłem jak już robić ST to z przytupem !! chciałbym z tego miejsca gorąco pozdrowić ekipę strasznych, nawet cholernych puszerów z P N ! Dzięki za zlot, było super !! , ekipe z discorda - gang kajaka. W szczegolnosci dla franca, andre za pozyczenie reckow, vanowi za wyścig punktowy, oraz mojemu partnerowi z tegoż starcia - Hetevox. Chociaż raz dziad…