Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 551.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
w sumie pare lat temu na uni2 zrobilem wiekszy % solo wiec nie do konca
-
Aby zrobić dobre ST, trzeba mieć skilla i/lub klasę. Ja nie posiadam ani tego ani tego, wiec lece na farcie :). Pozdro dla Ganku Kajaka: zwisior, Hertebox lamus, dorsz, van imperator, franc, ANDRE, Calipso, Hamer <3, oraz dla selenki - dzieki za recki. Dorzucam fajna piosenke, klasyke gatunku youtube.com/watch?v=tex7YiiVv4Q Dnia 31-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kajako uni6 [P N] ________________________________________________ Mały transporter 133.585 Pancernik…
-
jak widac w miniST chciał sie chlopak odgryzc, ale wtopil na top2000 kawałek floty, a nastepnie na 0 wyszedl na innym ataku. MORDERCA !! Makłowicz, ty się lepiej gotowaniem zajmij! koniec się śmiania, dajmy spokój kazdy moze wtopic (nawet ja)
-
Cytat od djmajtuss: „@Wojownik Kajaczenko pokażcie jaja i ustawcie maksymalny próg ” dobra pogadam z kolegami w sojuszu
-
Od dawna mialem problem aby sprzedać godnie deuter, albo problem "nie mam tego surowca teraz" albo "wysle Ci za dwa dni", teraz to się zmieniło !. Sklep "Dorsz Szop" odmienił moje życie w grze ogame. Od kiedy zacząłem współprace z Dorsz Szop wszystkie moje problemy w handlu zniknęły ! polecam tego handlarza
-
jako lump w sercu, ciesze sie ze powstaje wojna z progiem 1%. totalna dewastacja przeciwnika. pozdrawiam
-
mamy 2018, kto nie ma neta w telefonie ten... nie wie co to zycie (no i traci flote w ogame) btw, bladek pozamiatales jak podsiadlo u wojewodzkiego
-
Cytat od john malkowitz007: „Wojownik Kajaczenko To co Dok wyremontowal wystarczy by spakowac Cie w recki Ale zapomniales o reszcie floty ” ta reszta co to ją lizak zezłomował ? zreszta z urlopu bedize ciezko
-
Cytat od john malkowitz007: „@ brekboy Nobem to chyba Ty jestes , jak jestes tak odwazny to podaj Swoj Nik w grze , zobacze czy tam tez jestes taki mocny jak tu ” geniusz malowicza ;D przeciez ma nick z gry w sygnaturze podany. po tym co przeczytalem stwierdzam - nawet na miniST jon sie nie nadajesz
-
malkowicz bez załamki bo dalej mozesz sobie minist robic z tego co dok oddal graty agresorowi
-
grubo ACSik piekny wszedl. zysk tez fajny teraz czas na urlop chyba bo za dlugo juz grasz młody