Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 135.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@ciap Właśnie o tym mówię w 2 części mojej wypowiedzi, której już nie zacytowałeś. Cytat od Nonick: „Nie będę podawać nicków, ale niektórzy z Was prezentują się tu jako "Pan wszystko mogę" i "Pan Szef wszystkich szefów" - stąd niestety negatywny odzew personalnie pod Waszym adresem ze strony ludzi. Poza tym ślepo nawzajem się bronicie i macie problem z przyznawaniem się do błędów, a te jak wszyscy popełniacie. To ludzi wnerwia bardziej niż jakiś tam drobny bug w grze. ” Ludzie mają gdzieś to co …
-
@Ruda problem negatywnego odzewu, również skierowanego personalnie w stronę Adminów / Modów bierze się stąd, że powinniście jasno i wyraźnie napisać "guzik możemy, nie mamy wpływu, my tu tylko tłumaczymy (czasem poprawnie) na polski" i zrobić to jasno i publicznie, jednocześnie poprawnie wypełniać te zadania. Wtedy wydźwięk Waszej roli byłby inny. Nie będę podawać nicków, ale niektórzy z Was prezentują się tu jako "Pan wszystko mogę" i "Pan Szef wszystkich szefów" - stąd niestety negatywny odzew…
-
W przypadku trzycyfrowych lub dwucyfrowych koordynatów, przy ich szybkim wpisaniu i naciśnięciu klawisza TAB celem przeskoczenia do kolejnej rubryki następuje błąd. Ucięta zostaje ostatnia cyfra i z układu np 285 robi się układ 28, a z układu 74 - układ 7. Używając klawiatury i szybko naciskając Enter można tego nie zauważyć. Podkreślam - ważne jest ich szybkie wpisanie. Osoby wolno piszące raczej nie zauważą problemu. Z góry dzięki za info czy u innych też występuje. Przeglądarka Chrome. Na inn…
-
Cytat od Bandal: „Grając zbieracz + expy nie powinno być znacznej różnicy miesięcznej pomiędzy odkrywcą a samymi expami. ” Zależy co dla kogo znaczy znaczna różnica oraz rzecz jasna - ile tych ekspów dziennie. Różnica jest znaczna na korzyść odkrywcy jeżeli latasz kilkadziesiąt exp dziennie. Jeżeli wysyłasz 5 - lepiej wybrać zbieracza. Odkrywca to klasa dla aktywnych graczy i tylko wtedy się opłaca.
-
Skoro nawet nie masz prawa wyboru komu sprzedajesz, a wszystko dzieje się automatycznie, to nie powinno być problemu. Choć pewny nie może być nikt, widząc co się tu odwala. btw - da się zobaczyć kto ode mnie coś kupił? Siadam sobie do gry (nie było mnie i dokonał się handel), odbieram coś z rynku, ale na żadnym etapie nie widzę kto był kupcem.
-
Cytat od memento-mori: „@ackra kto mi teraz odda kase za anty, jak znerfilicie ekspedycje a specjalnie dla nich zmienilem range w niedziele rano ? czy przed znerfieniem nie mogliscie napisac na forum ze zmieniacie to ? - przeciez to nie był mały szczegół.... ” Olaboga coś znerfili... skąd masz tą informację? Z wysłanych 4 ekspedycji czy z innego wątku na tym forum, gdzie ludzie pomagają Adminom w tworzeniu wszelkiego chaosu i burdelu?
-
No właśnie mi się też wydaje, że ktoś chyba emocjonalnie podchodzi, bo mu 4 expy nie wyszły. Ja zrzucam wszystko do excela. Standardowo 50% lotów wraca puste, to nie jest nic nadzwyczajnego. W tym jacyś piraci etc. Tylko połowa z zyskiem i bez zmian ten zysk jak na razie. Jeżeli ktoś z Was prowadzi rzetelny spis i zauważa spadki, to piszcie.
-
Może Adminów nie będę pytał, bo oni faktycznie tylko tłumaczą nie zawsze dobrze z angielskiego na polski. Pytanie do graczy. Jak jest z tymi expami ? Ja nie widzę żadnych spadków zdobywanej ilości, jest tak jak było, a widzę, że jakaś lekka panika się tu wkrada. Jak gracie na zagranicznych uni to coś mocno spadło? W tej chwili około 20 ekspedycji rekompensuje różnicę pomiędzy zbieraczem a odkrywcą i jest to fair.
-
Cytat od roermond: „Zarówno odkrywca jak i zbieracz grajac sktywnie bedzie mial zyski z idlakow.Odkrywca ma dodatkowo dopalke do expedycji, wedlug mnie za duza. Na starych uniwersach moze to nie razi tak w oczy. Ale ba nowych uzalezniajac wynik tylko od predkosci ekonomi to nieporozumienie. ” Stawiam, że to się nie zmieni. Zmiana jest wycelowana właśnie w nowe uni. Na początku każdemu będzie się opłacało być Odkrywcą, potem w miarę rozwoju zmienić klasę albo na Zbieracza albo na Generała. I pyk …
-
Cytat od KissOfTheDragoon: „po aktualizacji juz nie ma takiej typowej "wartosci punktowej" jak kiedys. juz nie wysyla sie 417 DT, teraz max mozesz wyslac 2550 DT przy nadprzestrennym 15 lvl i jesli najlepszy gracz ma powyzej 100 mln pkt ” Jest na to jakaś zasada lub wzór? Chętnie bym poznał, bo w sumie cholera wie ile teraz wysyłać.
-
Można liczyć, że bonusy takie jak widzimy na odkrywcy zostaną utrzymane czy przy jakimś widzimisię nagle ktoś to zmieni? Czy ktoś z Adminów / Operatorów mógłby napisać coś w stylu "Ten bonus nie ulegnie zmianie przez najbliższy rok"? To bym sobie zaplanował granie, bo jak zaraz zmienię klasę, a za tydzień jakiemuś Misiowi na górze się odwidzi, to mam problem. P.s. Wołacie 500 000 anty za zmianę, a macie opis wprowadzający w błąd - wyraźnie jest napisane, że odkrywca ma 3% więcej zysku. A ma jak …
-
Broń dalej Częstochowy @ackra Myślę, że jakbyś miał cokolwiek czarno na białym dalej będziesz to robić, bo grasz Pana "mam zawsze racje". Zatem już będę wierzył, że kolega przypadkiem wystawił 200 Gsów i tak sobie odkliknął po chwili - co tam prowizja, pewnie grosze co nie? Jednocześnie kolega kupujący przypadeczkiem wystawił że kupi 500 mln dexu. Taki tam codzienny handelek i również zrezygnował płacąc niebotyczną prowizję. Święta idą. Widzę, że w wiara w Mikołaja powraca.
-
Cytat od ackra: „będziemy sprawdzać handel na rynku i reagować wcześniej niż za pół roku. ” Można prosić mniej okrągłymi słowami? Od października bodajże trąbicie, serwery testowe, sporo słodkiego pierdzielenia itp, a teraz będziecie "reagować" za korzystanie z "przetestowanego" narzędzia? Really? Chłopie 80% ludzi klika bo klika. Co mają siedzieć z kalkulatorem i obliczać wszystko skoro jest proste narzędzie i widełki się same pojawiają? Tymi sprawami naprawdę rzutującymi na pozycje w statach s…