Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 276.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zmiana konfiguracji
PSYCHO DAD - - DiD Zibal
PostI tu magic masz zupełnie rację z tym co napisałeś,aby podnieść zibal ,trzeba zmotywować tych co są na urlopach!!!!!!!!!!
-
HURTOWY SKUP DYKTY
PostNON STOP UP
-
Lobby nie działa!
Postnas maja w dupie tylko chajsy się liczą i jeszcze ich konta oni na nich siedzą to jest wbrew regułom i prawnie pytałem się mecenasa. Ogólnie nic z nimi nie podpisywaliśmy to są nasze konta oni tylko maja serwery a niemcy kuzna mam prawnika koło nich robia nas jak nic
-
HURTOWY SKUP DYKTY
Postkupuje w pakietach od 500kk w zwyż za mix lub osobno jak sobie kto życzy . pakiety licze od 2,7/1 METKA 1,7/1 KRISS non stop otwarte
-
Witam ponownie zbieram gdzie można haracz za suport który nie ogarnia się puchnących na buddy i przypominam jak mi to suport powiedział cytuje'''' Witaj PSYCHO DAD SKUP DYKTY, Grać dalej i uważniej dobierać sobie znajomych w grze. Z poważaniem, kruszynka Super Operator Gry A dalej POZDRAWIAM Wszystkich bez wyjątku,Braciaka CAŁY SOJ tych co zezłomowałem i zezłomuje ,tych co lubię i tych co nie nienawidzę..(CYFERKA) ...nie upilnujesz mnie a jak tak to tylko następny podobno przypadek , a teraz do …
-
Na wstępie kuzna zaczepiste st ,SORKA ze zawitałem ale wy jako z najstarszych uni proszę o poparciE i przekazanie innym to obiecałem z ZIBALA A czemu on nie może mi tego zwrócić ja mu nie wystawiłem macie nawet na forum. xXx [RVE] & Legion [RVE] & DwK vs. XYZ [OkaZaOko] ~ 199 038.83% cytuje to slowa xxx. Wlot numer dwa, - nie będę go pokazywał nawet. Bo trochę wstyd. Miało być zysku 500mln do podziału a wyszło, jak wyszło. DWK nie dodał całej swojej floty do lotu, zapomniał wsadzić 400k statków …
-
A czemu on nie może mi tego zwrócić ja mu nie wystawiłem macie nawet na forum. xXx [RVE] & Legion [RVE] & DwK vs. XYZ [OkaZaOko] ~ 199 038.83% cytuje to slowa xxx. Wlot numer dwa, - nie będę go pokazywał nawet. Bo trochę wstyd. Miało być zysku 500mln do podziału a wyszło, jak wyszło. DWK nie dodał całej swojej floty do lotu, zapomniał wsadzić 400k statków i oto są rezultaty. Pewnie przeżywał RW i zysk wykręcony na PSYCHO DAD SKUP DY [BzW] wiem że każda firma ma swoje ale . a wy chcecie aby te un…
-
Czego w tej Chwili Słuchacie ?
PSYCHO DAD - - Spam
Postyoutube.com/watch?v=nY6NS7NXnw8
-
Lobby nie działa!
PostZIBAL DZIAŁA
-
Lobby nie działa!
PostTo samo i u mnie , tylko telefon działa