Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-276 z 276.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Czego w tej Chwili Słuchacie ?
PSYCHO DAD - - Spam
Postyoutube.com/watch?v=IkAp5gAYDUQ A to może być
-
OU Moje kandydatury.... 1. krzychu87 ,Za skrupulatność i trzymanie nas w ryzach choć nie sam w sojuszu taki nasz Herszt 2. majs czemu ,ah za częste rw wydajność w flocie i nocne konwersacje słowne w interakcjach na czacie 3.PSYCHO DAD a dlatego iż to tez mój ewent 10 lecia w obrazkach ,tyle wytrzymać
-
Czego w tej Chwili Słuchacie ?
PSYCHO DAD - - Spam
Postyoutube.com/watch?v=6QEPrDBMqJ0 ciach Moderator Zaqes:Proszę nie umieszczać piosenek z wulgaryzmami i nieodpowiednimi scenami
-
Terror teraz oficjalnie na forum Super % ,top, i panie przetapiaj aż do czerwoności piece w ruch niech krasnoludy walczą w stoczniach i wyśpij się i jeszcze raz super wlocik .GRET,GRETY,GRETY Obrońcy szo....... i powrotu do gry. A tak dla równowagi dla byłych nie umarłem jestem i zawsze będę
-
Takie małe cuś Oczywiście dedy dla Braciaka, całego sojuszu ,wszystkich znajomych z buddy no i lecimy dalej Dnia 03-10-2018 12:01:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor PSYCHO DAD [BzW] ________________________________________________ Duży transporter 2.000 Pancernik 11.067 _________________________________________ Obrońca JDMWmNcAB [ZMS] ________________________________________________ Mały transporter 1.177 Duży transporter 8.817 Lekki myśliwiec 21.401 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik …
-
Dnia 03-09-2018 11:33:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor PSYCHO DAD [BzW] ________________________________________________ Duży transporter 3.000 Okręt wojenny 5.665 Pancernik 3.323 Sonda szpiegowska 4 _________________________________________ Obrońca sqeze [ZMS] ________________________________________________ Mały transporter 51 Duży transporter 673 Lekki myśliwiec 721 Ciężki myśliwiec 1.643 Krążownik 784 Okręt wojenny 1.337 Recykler 758 Sonda szpiegowska 95 Bombowiec 167 Nisz…
-
Dedy od Oddam381392530. dzięki za wspólny lot i pozdro dla buddy i soja. A ode mnie też za udany lot na spontanie to lubię nie raz latało się na oparach .Pozdrowienia dla Brata który mnie w to wciągną parę ładnych latek temu, dla całego soja za wspólny spam i nie tylko za pomoc dla wszystkich z buddy oraz miłej Tchaika
-
Dnia 30-09-2018 13:11:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Oddam3813925 [WOLF] ________________________________________________ Mały transporter 111.111 Lekki myśliwiec 918.595 Krążownik 105.114 _________________________________________ Agresor PSYCHO DAD [BzW] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 53.480 Krążownik 6.092 _________________________________________ Obrońca Drago [E-X-P] ________________________________________________ Mały transporter 41 Duż…
-
Uni Fusion- nadchodzimy!
PSYCHO DAD - - DiD Yildun
PostI to bardziej zbilansowane tu jest jakiś wybór nie przypisują jedno uni tak jak by ich w ogóle nie było ten wykres mi się podoba .Pozdrawiam
-
Uni Fusion- nadchodzimy!
PSYCHO DAD - - DiD Yildun
PostPISZE z Zibal nie mamy wyboru to jakiś monopol czy my nie mamy zdania w żadnej wzmiance ,więc kogo to są konta wasze czy ludzi co ich tworzą
-
Takie pierdzielniecie nie wiem czy to pucher ale wiem na jakie konto mam latać to taka mała tajemnica,,gratty wlotu i powodzianka