Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-200 z 276.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• To ja coś od siebie jak i nie bronie sojusznika ,każdy ma jakieś problemy taki nasz real szkoda flo nie powiem GRETY ZA WLOT I CZAS< KTo zajumał to nie wiem .Ziomek odbuduje POZDROWIENIA DLA OBU STRON

• PSYCHO DAD [BzW] vs. Commander Leto ~ 415.3% Dnia 14-02-2019 11:55:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor PSYCHO DAD [BzW] ________________________________________________ Niszczyciel 14.124 _________________________________________ Obrońca Commander Leto ________________________________________________ Lekki myśliwiec 400 Ciężki myśliwiec 200 Krążownik 300 Okręt wojenny 49 Bombowiec 200 Satelita słoneczny 450 Niszczyciel 30 Pancernik 10 Wyrzutnia rakiet 33.900 Lekkie działo laserowe…

• PSYCHO DAD [BzW] vs. glentoran [MFS] ~ 630.02% Dnia 11-02-2019 13:50:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor PSYCHO DAD [BzW] ________________________________________________ Mały transporter 7.000 Pancernik 6.000 _________________________________________ Obrońca glentoran [MFS] ________________________________________________ Mały transporter 376 Duży transporter 1.567 Krążownik 99 Okręt wojenny 132 Recykler 275 Sonda szpiegowska 135 Bombowiec 111 Niszczyciel 18 Pancernik 424 _______…

• PSYCHO DAD [BzW] vs. Gekonator [PKDiK] ~ 447.64% Dnia 09-02-2019 13:53:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor PSYCHO DAD [BzW] ________________________________________________ Duży transporter 1.000 Pancernik 11.000 _________________________________________ Obrońca Gekonator [PKDiK] ________________________________________________ Duży transporter 42 Lekki myśliwiec 400 Krążownik 130 Okręt wojenny 10 Bombowiec 1 Satelita słoneczny 179 Niszczyciel 50 Gwiazda Śmierci 4 Pancernik 9 Wyrz…

• Ja mam pytanie do szanownego suportu co ogólnie myślicie o ZIBALU czy będzie fuzja z innym uni i to tak na poważnie

• Pozdrawiam Braciaka cały sojusz BzW ,eRETRO Europa,LSD Fenir ,wszystkich znajomych z buddy z tymi co pisze oraz wrogów ,małe ale zawsze cieszy Obrońcy co tak sprytnie uciekał teraz już nie. Życzę odbudowy youtube.com/watch?v=NySOpeqFMQA Dnia 08-02-2019 10:34:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor PSYCHO DAD [BzW] ________________________________________________ Mały transporter 30.000 Pancernik 5.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Tomaszej [W-S]…

• Pozdro dla wszystkich znajomych z Zibal,Europa,Fenir i dla ciebie Piotrek ty wprowadził mnie w te arkana zabawy PSYCHO DAD [BzW] vs. Tomaszej [W-S] ~ 252.39% Dnia 08-02-2019 10:53:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor PSYCHO DAD [BzW] ________________________________________________ Bombowiec 3.117 Pancernik 17.639 _________________________________________ Obrońca Tomaszej [W-S] ________________________________________________ Recykler 50 Sonda szpiegowska 18 Satelita słoneczny 509 …

• Czego w tej Chwili Słuchacie ?

PSYCHO DAD - - Spam

youtube.com/watch?v=sf6LD2B_kDQ PSYCHO DAD [BzW] vs. Tomaszej [W-S] ~ 1632% przy wlocie:) youtube.com/watch?v=6vCxBQy2SOkyoutube.com/watch?v=TsTFVdcpLrE

PSYCHO DAD - - Spam

youtube.com/watch?v=SVOuYquXuu…vzXr1j1xQfR5mAJuJz4XWh9pB youtube.com/watch?v=TRCQmNMOqUY

• Lecisz widzę nie ubłaganie pilnuj bo na-pewno się zainteresują obrońcy ups

• No szalejesz diabełku przetapiaj na cokolwiek

PSYCHO DAD - - Spam

youtube.com/watch?v=BALPXXQKunw youtube.com/watch?v=dKsfcBidVoY

• Chociaż pancki podrób i lataj dalej ,masz więcej niż ja lm na razie obrońcy tylko odbudowy Administrator Forum Toadie:Proszę nie pisać całych postów kursywą i z pogrubieniem.

• Przetapiaj i lataj bo jak będzie fuzja to trzeba się na męczyć a tu już małymi kroczkami się zbliża a z kim zapytajmy uni z niemcami

• PSYCHO DAD [BzW] vs. Commander Leto ~ 878.83% Dnia 29-01-2019 04:07:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor PSYCHO DAD [BzW] ________________________________________________ Bombowiec 1.920 Niszczyciel 10.374 Pancernik 21.659 _________________________________________ Obrońca Commander Leto ________________________________________________ Lekki myśliwiec 105 Ciężki myśliwiec 300 Krążownik 500 Okręt wojenny 88 Bombowiec 574 Satelita słoneczny 479 Niszczyciel 30 Pancernik 60 Wyrzutnia ra…

• I ja coś wkleje, fajny zysk i do przodu podrabiaj latajek A to chyba szybko odrobii w stoczni

• co jest po śmierci ????

PSYCHO DAD - - Inne

mam 48 lat 5 prób samobójczych ,3 tygodnie wywalone bo nie mogłem nic ..... co śniłem co widziałem co robiłem byłem tylko warzywem ''''''''''''''''''''''''' ale nie chcecie tych snów ,co mam ,czasem nie mam chęci patrzeć na świat

• No widzisz ale ja na taka opcje jestem przygotowany

• Marmorth vs. Imarcin [BFIF] & PSYCHO DAD [BFIF] & osasuna [BFIF] ~ 963.08% Dnia 20-01-2019 21:37:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marmorth ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.955 Ciężki myśliwiec 870 Krążownik 800 Okręt wojenny 600 Bombowiec 20 Niszczyciel 50 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 139 _________________________________________ Obrońca Imarcin [BFIF] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2 Krążownik 106 Okręt wojenny…

• dobrze wiedzieć grety wlotów i na bank prawidłowo tu zawitam