Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 278.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pustki na Uni. FS'y ludzie na siku zaczeli robić. Celów coraz mniej... Jak żyć ja pytam? Jak żyć? Beljal the Butcher [Mns] vs. leniwy ~ 729.27% Dnia 25-01-2021 22:55:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Beljal the Butcher [Mns] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca leniwy ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.996 Sonda szpiegowska 2 Reaper 14 Pathfinder 5.546 _________________…
-
Nie licząc Bezgranicznej dali wszystko inne co mogło logowało Obrońca też dziś logował ale w końcu coś weszło i mam nadzieję że zła passa przerwana. Obrońcy szybkiej odbudowy bo spoko człek. AVE MNS Dnia 24-01-2021 22:13:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Beljal the Butcher [Mns] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Lord Kuma [Ekonomy] ________________________________________________ Mały transporter 8…
-
Witam Darothan nie wiem co Cię skłoniło żeby skasować planety i tak skończyć grę... Życzę powodzenia w realu bo miły z Ciebie człowiek. Co do starcia.... widziałem jak usuwa planety ze wszystktim co się na nich znajduje więc jak na Rzeźnika przystało..... szukałem Ave MNS Dnia 24-01-2021 10:03:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Beljal the Butcher [Mns] ________________________________________________ Krążownik 200.000 _________________________________________ Obrońca Bezgraniczna…
-
Na zakoczenie dnia bonusik. Pozdrawiam cały sojusz MNS @Stachu dzięki za pomoc przy wstawianiu ST Dnia 21-01-2021 23:31:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Beljal [Mns] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Sylwan [LPR] ________________________________________________ Mały transporter 25 Duży transporter 3.458 Lekki myśliwiec 26.327 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 6.661 Okręt wojenny 15.393 Recykler 5 Son…
-
Cytat od Usagi: „Zapraszam was, jeśli to ma wam w terapii pomóc i poczujecie się lepiej, to sobie jeździjcie. W przeciwieństwie do was u mnie z głową wszystko ok. ” Myślę że terapia zaczyna działać bo troszę mi lepiej z głową Beljal [Mns] vs. Usagi [Ekonomy] ~ 156.64% Dnia 19-01-2021 12:25:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Beljal [Mns] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.000 _________________________________________ Obrońca Usagi [Ekonomy] ________…
-
Cytat od Usagi: „Misiu, jeśli ci to odpowiada, że tracisz więcej niż ja, to możemy się bawić ” Bardzo mi się podoba taka zabawa. Beljal [Mns] vs. Usagi [Ekonomy] ~ 155.06% Dnia 19-01-2021 12:26:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Beljal [Mns] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.000 _________________________________________ Obrońca Usagi [Ekonomy] ________________________________________________ Mały transporter 7.000 Recykler 100 Satelita słoneczny 7…
-
Cytat od Kicki: „Cytat od Usagi: „Beljal a liczyłeś ile straciłeś GŚ na niszczeniu moonów? Na moje oko w ostatnim czasie jakieś 120 GŚ każda po 10 mln surowców, czekaj, to na szybko... 1,2 mld surki. A jaki procent byłby z tych GŚ? 7,6 tys. %? Jeśli na tej zabawie wtopicie więcej niż ja, to jak chcecie to możemy się tak bawić ” cały Usagi, byle odwrócić kota ogonem jak Jarek przy sexie. Beljal powiedz kiedy to moje gaski też na niego wystartują i każda planeta będzie przeorana. Graty ” Już w dru…
-
Ave MNS Dnia 18-01-2021 00:20:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Beljal [Mns] ________________________________________________ Pancernik 79.840 _________________________________________ Obrońca leniwy ________________________________________________ Mały transporter 10.150 Okręt wojenny 67 Sonda szpiegowska 18 Reaper 446 Pathfinder 4.025 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Beljal [Mns] ________________________________________________ Pancernik 79.640 ( …