Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Jiyara: „@Toadie mógłbyś sprawdzić mój ostatni RW chciałbym mieć pewność że jest ok ze wszystkim ” % wygląda ok, ale w nagłówku nie podaje się nicka żadnego innego gracza, tylko swój. Dodatkowo, jeśli robiłeś ACSa to powinieneś podać prawdziwe dane drugiego gracza, nawet jeśli nie bierze on udziału w S&D. Raport ma być prawdziwy, nie przerabiany.
-
Toadie
PostCytat od Ingolf: „Hej Hejka o/ Lubisz czekoladę? Jeśli to nie jest biała czekolada, lub czekolada z rodzynkami, to nawet bardzo lubię, za bardzo Gdybyś musiał samodzielnie przygotować obiad dla bliskiej osoby - co by to było? brow.gif Omg, może chili con carne? Śpiewasz pod prysznicem? Nie. Jesteś typem osoby, która żyje spontanicznie, czy wolisz sobie zaplanować pewne rzeczy na przód? Trochę tak, trochę tak. Nie można przesadzać w żadną ze stron. Co najbardziej motywuję Cię do działania? Hmmm, …
-
Cytat od ciap: „?!? Jak wreszcie to ma być wklejone?! Minęło mi 4 dni od wstawienia zrobienia NM i co teraz? ” Konwerter nagłówków wypluwa inną kolejność dni, miesięcy i tygodni niż jest w zasadach, ale dla nas i dla programu liczącego kolejność nie jest ważna. Liczy się tylko żeby data była i żeby ilość cyferek na początku nagłówka się zgadzała. A odnośnie niszczenia już @Miikuu odpowiedział, więc nic tu nie trzeba dodawać
-
Jest już podliczenie, do zobaczenia w pierwszym poście tematu z raportami. Gdyby były jakieś błędy, proszę zgłaszać. Wyłapałem błędy w tych nagłówkach: 28. 20-10-2019 15:23:23 - Koval [FenikS] - 626.3% 4. [NM] 25.10.2019 23:47:36 Bardzo nielletnia [Wiwerny] - 150,07% Odblokowałem możliwość edycji tych postów, więc możecie je poprawić. Jeśli ktoś jeszcze zauważy u siebie błąd, proszę o PW z linkiem do posta który chcecie poprawić. Wtedy wam go odblokuję. @GuenhvyWar po zakończeniu bana proszę o k…
-
ostatnia litera
PostTeflon
-
Skojarzenia v. 0.3
PostFK Crvena Zvezda
-
Skojarzenia v. 0.3
PostPrąd stały
-
Ruda
PostNo to runda 5, prawdopodobnie ostatnia No chyba, że natknę się gdzieś inne dziwne pytania. Wolałabyś zjeść całą cebulę czy całego, surowego ziemniaka? Jak myślisz, jak będzie wyglądał świat za 100 lat? Jakie nietypowe połączenie smaków najbardziej lubisz? Co sądzisz o połączeniu smaków typu pomidor z miodem, placki ziemniaczane z cukrem, ser żółty z dżemem? Jaką postacią byłabyś w Harrym Potterze i dlaczego? Gdybyś do końca życia miała zrezygnować z kawy albo z herbaty - co byś wybrał? Jaką radę…