Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
W skrócie: 1. Nikt nie został wyrzucony za starcie poniżej progu, tylko za celowe fałszowanie %, tak żeby oszukać opiekuna uni jak i innych uczestników. Wałkowane wiele razy w temacie. 2. Nigdzie nie jest powiedziane, że mamy podliczać starcia co 72h. Było o tym wcześniej. 3. Nikt nie dopisywał punktów regulaminu. Pisałem o tym wcześniej. Mam zatem wrażenie, że w temacie w sumie wszystko jest wyjaśnione skoro powielasz ciągle te same kwestie które były już wielokrotnie wałkowane. Do tego pojawia…
-
asherl mam wrażenie, że Ty nie chcesz zrozumieć. Ja nie neguję, że jeśli pomylił się w starciach poniżej progu, bo te pomyłki musiały być na plus. Gdyby jednak mylił się losowo tak jak mówił, to w tych 369 raportach powinny być najróżniejsze pomyłki, w tym pomyłki w starciach powyżej progu i jakieś pomyłki na minus. Taka właśnie była linia obrony, że mylił się przypadkowo. Jeśli jednak chcesz udawać, że wierzysz w jego niewinność, i wolisz się czepiać obliczeń które są zrobione for fun i dla zob…
-
Cytat od Wisior: „@Toadie Twoje wyliczenia mają sens, jeśli zakładasz, że Gruby wstawia wszystkie starcia losowo Matematycznie masz rację, ale przez przyjęcie całkowicie błędnych założeń, cały wywód jest do bani Cyferki fajnie wyglądają, Fatal i Elmo łyknęli jak Sasha Pozdrawiam WisiorNi ” Założenia są jakie są, bo próbowano nam wmawiać, że wszystko było przypadkowe i nie robił tego celowo. Przyjąłem więc założenia dla jedynej możliwej sytuacji gdzie Gruby mógłby być niewinny. Więc jeśli założen…
-
Cytat od nowynick: „Statystyką się nie zasłaniaj, bo akurat statystycznie rzecz biorąc mógł się pomylić tyle razy i to na swoją korzyść. To, że szansa była bardzo niska to już inna sprawa. Jednak nie powinno się karać kogoś tylko dlatego, że szansa na jego uczciwość jest bardzo niska. ” Nie wiem po co to robię, bo i tak chyba nikt tak naprawdę nie wierzy, że to mogła być przypadkowa pomyłka, a jak ktoś chce nadal udawać że wierzy, że to pomyłka to żadne obliczenia go nie przekonają, ale niech bę…
-
Cytat od zygunia: „Wybacz, ale w gaszczu Twoich wyczerpujacych odpowiedzi nie znalazlam takowej, ktora wyjasnialaby procedury , zasady i sposob wyelimonowania gracza/konta z kolejnych edycji S&D. Moglbys mi wskazac , w ktorym z Twoich postow padlo takie wyjasnienie? ” Po prostu jego zgłoszenie nie będzie brane pod uwagę, jeśli kiedyś takowe wyśle. Cytat od zygunia: „Majac naraz otwartych 40-50 ,lub moze wiecej zakladek z konwerterami (tych z wymaganym progiem i tych ponizej progu) , nie trudno o…
-
Cytat od zygunia: „W sumie to tez juz nie chce mi sie tracic wiecej czasu na bezsensowne udzielanie sie tutaj, skoro na zadawane pytania i tak nikt z Teamu nie raczy odpowiadac. ” Ależ raczy odpowiadać. Nawet odpisywałem kilka razy, ale np prosiłem o logiczne wyjaśnienie jak można pomylić się 10 razy, zawsze na swoją korzyść, zawsze w raportach w których akurat brakowało mu trochę do progu, i zawsze o tyle, że nagle % przekraczał próg, to jakoś nikt mi tego sensownie nie wytłumaczył. Cytat od zy…
-
S&D to jest jednak zabawa opcjonalna, nieobowiązkowa i dobrowolna. Błędy i niedopatrzenia zdarzają się każdemu, nam też, bo wręcz nie jest możliwe żebyśmy przy takich ilościach raportów wszystko wyłapali, szczególnie że to co tu robimy, robimy w naszym wolnym czasie i do tego za darmo. Dlatego zawsze prosimy Was zawsze o zwracanie uwagi na pomyłki czy przeoczenia, i informowanie nas o nich. Tak samo my, jeśli widzimy że ktoś zapomniał dać % na końcu nagłówka (co powoduje, że program nagłówka nie…
-
Wszystkie osoby które uważają, że to co zrobił Gruby to był tylko błąd a nie próba oszustwa proszę o logiczne wyjaśnienie, jak można licząc % pomylić się przypadkiem dziesięciokrotnie, zawyżając % tak żeby starcie będące poniżej progu nagle stało się starciem powyżej progu. Bonusowe punkty dam osobie, która wyjaśni mi jak to możliwe, że pomyłki te zawsze były na korzyść gracza wrzucającego, nigdy na niekorzyść.
-
Cytat od KKS: „za błędy nie uznaje się stać a jakbyś robiła na bieżąco sprawdzanie nie musiała byś na koniec szukać ile starć pomyliłem dwa trzy <>? na trzysta >? a co do bana trwał tydzien i nie osłabiłem w niczym drożyny zrobiłem w niej 80% z calości ” Błędem można nazwać sytuację, gdy przypadkiem się zapomni dodać znaku % na końcu raportu. Jednak nie wiem jak można przypadkiem wpisać wyższy % niż przysługuje, w dodatku zrobić to 10 razy i to zawsze w przypadku gdy starcie jest poniżej progu. …
-
S&D Universum Taurus - Podsumowanie Wyniki drużynowe: Gryfy: Liczba RW: 103 + 12 (NM) = 115 Zniszczonych Księżyców: 12 Łączny procent: 104198.09% Średnia: 906.07% Wiwerny: Liczba RW: 58 + 96 (NM) = 154 Zniszczonych Księżyców: 96 Łączny procent: 189068.46% Średnia: 1227.72% Feniksy: Liczba RW: 154 + 9 (NM) = 163 Zniszczonych Księżyców: 9 Łączny procent: 165131.58% Średnia: 1013.08% Wyniki indywidualne: Gryfy: Koval: Liczba RW: 23 + 0 (NM) = 23 Zniszczonych Księżyców: 0 Łączny procent: 17806.56% …