Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Malack [WINTER] & Kefi666 [WINTER] vs. Avinashi [WarriorS] ~ 2674340.29% Top1 ACS
Toadie - - Starcia Libra
PostTylko pogratulować procentu i zysku. Wyszło fajnie, oby tak dalej Dla Avinashi SzO.
-
Kefi666 [WINTER] VS Schan [WarriorS] - 2770.31% + 1290.37% oraz Kefi666 [WINTER] VS Avinashi [WarriorS] - 1531.33% + zapomniana tradycja ;)
Toadie - - Starcia Libra
PostO to to, Yoss ma rację. Tak czy siak milusie tankowanie, graty!
-
Boże Narodzenie 2019
Toadie - - Wydarzenia
PostEL37D3i.png W związku ze zbliżającym się okresem bożonarodzeniowo-noworocznym mogą wystąpić opóźnienia w rozpatrywaniu zgłoszeń oraz może być utrudniony kontakt obsługą gry oraz forum. Liczymy, że przyjmiecie ze zrozumieniem fakt, iż chcielibyśmy ten okres spędzić w gronie rodzinnym Obiecujemy, iż dołożymy wszelkich starań, by najpilniejsze sprawy załatwiać na bieżąco.
-
ostatnia litera
PostLekarstwo
-
Drodzy gracze, Po aktualizacji gry do wersji 7.x pojawił się problem w wyniku którego konwerter Ogotcha błędnie oblicza % w generowanym tytule. Problem ten występuje jednak wyłącznie w przypadku starć w których Rozpruwacz zbiera część pola zniszczeń. W takich przypadkach % który jest obliczany przez konwerter jest pomniejszony o ilość surowców zebranych przez Rozpruwacze. Dlatego podczas wstawiania starć w ST, miniST w DiD, czy w S&D prosimy o sprawdzanie poprawności %, bo jeśli te statki były u…
-
Zmieniono: Cytat od kasai: „Gracz: Czy w dziale ST mogę umieścić RW, który spełniałby próg procentowy mojego uniwersum ale powstał w wyniku wysłania floty na ekspedycję? Moderator: Bitwy z udziałem obcych czy piratów, nie są traktowane jako ST, ponieważ w wyniku takich bitw nie powstaje pole zniszczeń, którego wielkość decyduje o szansie na powstanie księżyca, a to właśnie jest wyznacznik przekroczenia progu danego uniwersum. Starcia tytanów, są to starcia między graczami, a nie raporty z eksped…
-
ostatnia litera
PostZachwyt