Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 533.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam serdecznie No niestety , to musialo sie tak skonczyc . Szybki lot bez turbulencji Pozdrawiam Makrelke , sojusznikow - tych niebieskich rowniez Obroncy Szo - kolejna nauczka nie zostawiania flo w moim ukladzie . youtu.be/fKopy74weus a teraz uczta : Dnia 17-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek-oddam [Minionki] ________________________________________________ Krążownik 31.165 Okręt wojenny 4.930 Pancernik 112.069 _________________________________________ O…
-
robson [ELITE] & Mordakaczora [B_N] vs. KacperRW [NKH] - Pokonany przez znajomego z BUDDY ~16.7%
trampek - - Starcia Zibal
PostCytat od Billie the kid: „dokladnie , szuja wydalona , przepraszamy w Imieniu sojuszu Elite za takiego pseudogracza ” Dokladnie taka szuja z niego ze huhu @Makrela ty to widzisz ?
-
Witam serdecznie Troche jestem rozczarowany , gdyz dzis uslyszalem od niego : "raz przy Tobie nie polatam dwa staram się pilnować" Chyba cos nie "zatrybilo" Obronca nie pierwszy raz w moich smieciarkach i mam nadzieje ze nie ma mi za zle . "Fajny Chlop" z niego i zycze mu Szo giphy.gif Pozdrawiam Makrelke oraz Wszystkie Minionki a teraz uczta : Dnia 07-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 6…
-
Witam serdecznie Lot na obrone nie cieszy jak "surowa flota" ale czasami bywa i tak Pozdrawiam Makrelke oraz sojusznikow - rowniez tych niebieskich a teraz posilek : Dnia 07-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 300.000 Pancernik 42.000 _________________________________________ Obrońca cizia_mizia [BIA] ________________________________________________ Duży transporter 989 Okręt wojenny…
-
Cytat od zjemtwojdeser: „Nawet "śmiechnąłem". Na samym początku kilka faktów. Franc pojawił się w dziale ST universum Uriel 12 razy. (Teoretycznie 13, ale raz wziął udział w ACSie wykorzystując 1 SS - więc bez przesady...) 8 razy po lewej stronie i 4y razy po prawej. Jego najbardziej ulubionym przeciwnikiem jest gracz trampek z którym spotkał się w walce 4y razy. Franc w swoich starciach upodobał sobie tracenie przede wszystkim pancerników... A nie! On wygrał! Uwaga! Franc wygrał! Szczerze mówią…
-
Cytat od panpiwek1234: „Graty, ilość pc robi wrazenie. Ale powiedz mi, czy ten gracz co zezłomował Ziomka to Ty> raz "trampek" raz "Trampek", niby szkopuł ale robi różnice. franc powinien dostać jakąś statuetkę za wytrwałość, SzO lub powodzenia, albo i ob. Piwek ” Czy z duzej czy z malej - trampek jest tylko jeden - tak juz jest i z tym sie nie dyskutuje
-
Witam serdecznie Cieszy starcie gdyz kto zna Uni ten wie ze obronca dosc solidnie sie pilnowal , to musial byc szybki lot na paliwie najlepszej jakosci giphy.gif Pozdrawiam Makrelke , sojusznikow i znajomych Obroncy Szo bo coraz mniej Nas na Uni a teraz uczta: Dnia 03-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 80.000 _________________________________________ Obrońca franc [ZBOCZKI] _______________…
-
Witam serdecznie Tym razem udalo sie dorwac cel z zapasem bezcennego dla mnie towaru Braki daly sie we znaki to tez chcialem podziekowac chlopakom z ukladu za pozyczke Pozdrawiam sojusz Minionkow oraz Makrelke ( to tylko bulka maslana z serkiem i szynka ) nutka dla Ciebie prosto z tater youtu.be/n2hJA78YuWw a teraz uczta : Dnia 01-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 30.000 ________________…
-
Witam serdecznie Lot dziwnie niespokojny , akty skakaly po planetach obroncy , no ale do celu juz z zawroconym dofarmem niestety Ponownie wyslane dofarmy tuz po starciu mijaly sie z celem ( ale wyslane niech leca) - tak jak zakladalem czlowiek w kasku byl juz na posterunku zameldowal sie moonie Rudiiego Nawet nie wiedzialem ze Rudii to wiosna niestety zawalony praca totez czasu mniej. Mimo wszystko pozdrawiam obroncow i zycze spokojnej pracy. to tyle zaplatanej historii Pozdrawiam Makrelke oraz…
-
Witam serdecznie Czasem cos wpadnie w moje rece Pozdrawiam Makrelke oraz Minionkow Obroncy Szo. a teraz papu : Dnia 24-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 44.444 _________________________________________ Obrońca Viridis ________________________________________________ Mały transporter 2.150 Duży transporter 600 Lekki myśliwiec 15.500 Krążownik 10.000 Okręt wojenny 2.700 Statek kolonizacyjn…
-
Witam serdecznie Na bezrybiu i rak ryba, tak ze kazdy procent cieszy Pozdrawiam Makrelke oraz wszystkich Minionkow a teraz uczta : Dnia 23-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca DeUteR [1111] ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 5.543 Lekki myśliwiec 9.360 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 42 St…
-
Witam serdecznie Cos chlopak ma pecha na mnie - niestety nie dopilnowal raz kolejny Pozdrawiam Makrelke oraz wszystkie Minionki Obroncy za karygodne zachowanie po wlocie mimo wszystko Szo a teraz uczta : Dnia 17-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 7.777 _________________________________________ Obrońca voridel ________________________________________________ Mały transporter 3 Duży transpo…
-
Witam serdecznie Taktyka obroncy byla skuteczna ale tylko do dzis , paliwa przepalonego na Niego nawet nie licze Godne zachowanie obroncy ktory zameldowal sie ale tym razem juz po wlocie - zycze Szo Pozdrowienia leca do Makrelki oraz sojusznikow Minionkow ( mam nadzieje ze urlopowicze jeszcze odpala ) giphy.gif a teraz uczta : Dnia 14-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 40.404 _____________…
-
Witam serdecznie Tylko jeden szczegół przekonal mnie do tego lotu , ciesze sie bardzo bo wiele mi on wyjaśnił . Pozdrowienia leca do Makreli oraz wszystkich Minionkow No i dzieki chlopaki za pomoc w zbiorce zlomu. giphy.gif a teraz uczta : Dnia 07-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca Gruberek [ARI] _____________________________________…
-
Kolejka XIX (12.01 - 14.01) 12.01 (piątek) 20:30 Leverkusen 1-2 Bayern 13.01 (sobota) 15:30 Augsburg 2-2 Hamburger SV 15:30 Bremen 2-2 Hoffenheim 15:30 Frankfurt 0-0 Freiburg 15:30 Hannover 1-1Mainz 15:30 Sttutgart 1-0 Hertha 18:30 RB Lipsk 2-2 Schalke 14.01 (niedziela) 15:30 FC Koln 1-2 Monchengladbach 18:00 Dortmund 3-1Wolfsburg PUNKTACJA X2 16:00 Chelsea 1-0 Leicester 17:00 Liverpool 2-2 Manchester City
-
Witam serdecznie Procent nie powala z nog ale miesci sie w progu to tez wystawiam Pozdrawiam Makrelke oraz wszystkich Minionkow a teraz uczta : Dnia 06-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 11.111 _________________________________________ Obrońca voridel ________________________________________________ Mały transporter 24 Duży transporter 6.553 Krążownik 700 Recykler 2 Gwiazda Śmierci 1 ____…