Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 301-320 z 533.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Gartki Krucjo Elegancki wlot Przetapiaj i do przodu

• Witam serdecznie Czasu coraz mniej to tym bardziej zawitanie ponowne i to z takim rezultatem - cieszy Duuuzo dexu przepalonego , no ale jezeli melduja sie osoby te co nie powinny to tym razem nie zameldowal sie ten co powinien ( zawsze byl ) Pozdrawiam Makrelke - zycze sukcesow na Zibalu oraz znajomych i najlepszy sojusz Uriela - Minionkow - duzo nas nie zostalo ON ale caly czas robi wrazenie . Spawamy zabawki i czas pokaze co dalej giphy.gif a teraz uczta : Dnia 08-04-2018 --:--:-- następujące …

• Gratki mlody Takie tankowanie to chyba kazdemu by sie sprzydalo. Obroncy Szo .

• Graty Krucjo ! Jak widok mily dla oka to i przez gale sie popingala giphy.gif Gratulacje

• Nastepny do kolekcji No i graty za ambicje Wypatruj i zostan na fali giphy.gif

• Elegancko Tom. Jest uczta - jest impreza . Wszystkie bunkry mi wykosisz giphy.gif Gratuluje

• Gratulacje Tom Bunkier nie bunkier , zysk jest dobry tak ze elegancko . giphy.gif

• Witam serdecznie Pierwszy skan i strzal po urlopie giphy.gif Ewidentnie czyjas monowka ale jakby na to nie patrzec - procent jest no i Pielgrzym w trampkach tak ze nie ma co narzekać Pozdrawiam Makrelke , wszystkich Minionkow oraz znajomych. Ogamowicza zycze Wesolych Swiat giphy.gif Dnia 30-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Pielgrz…

• Cytat od Drake: „ A i jeszcze jedno FRANC PRZESTAŃ SPAWAĆ bo przyjdzie trampek i zabierze zabawki ” Cytat od franc: „Gratki st drejk! Piękny zysk i praktycznie czyścioch czyli to co zboczki lubią najbardziej oby tak dalej przetapiaj sprawnie i do następnego, pozdro również dla pomocnika przy zbiórce, który ma chyba na biednego franca chrapkę obrońcy SzO bo coraz mniej nas ” Franc nie daj sie trafic ! - nie rob mi tego Cytat od zjemtwojdeser: „Zauważyłem, że zostałem wywołany do tablicy oraz, że …

• Gratki Tom Bunkry ostatnio w modzie ale nie ma co sie dziwic Czekam na nastepne giphy.gif

• Gratulacje Krucjo Czekam na kolejne , no i tu zgadzam sie z Tomem ( nalezy ci sie wiecej ) Obroncy Szo - no ale kto jak nie kto na 4 nogi spada , tak ze nie powinno byc z tym problemu Ja tez zachecam do powrotu urlopowiczow , no ale na urlpie nie jest wcale tak zle youtu.be/wELnQw7z8UY

• Idealnie wbiles sie w czas W oczekiwniu na misje pozwoliłem sobie na chwile relaksu Dobrze wykorzystany - szacuneczek straty juz zniwelowane ale licho nie spi

• Push jak nic Gratulacje jeszcze raz

• Witam serdecznie Czasami oplaca sie sciagnac urlop ( to dla tych niebieskich minionkow) Pozdrawiam Makrelke , sojusznikow oraz znajomych giphy.gif a teraz uczta Dnia 17-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Melon [TDO] ________________________________________________ Mały transporter 13.682 Duży transporter 21.276 Lekki myśliwiec 3.658 …

• 17.03 (sobota) 13:00 La Coruna - Las Palmas 2:0 16:15 Valencia - Alaves 3:1 18:30 Real Sociedad - Getafe 1:1 20:45 Betis - Espanyol 1:1 18.03 (niedziela) 12:00 Leganes - Sevilla 0:2 16:15 Barcelona - Ath. Bilbao 4:0 18:30 Celta Vigo - Malaga 2:1 18:30 Villarreal - Atl. Madryt 1:1 20:45 Real Madryt - Girona 4:0 PUNKTACJA X2 18:00 Legia Warszawa - Wisła Kraków 1:0 18:00 RB Lipsk - Bayern 1:3 21:00 Marsylia - Lyon 2:2

• Gratulacje Tom Mi sie o Nim przypomnialo na urlopie , A ze Tobie sie udalo to mam okazje pobalowac dluzej giphy.gif Gdzie te whisky Przetapiaj i do przodu .

• Gratulacje Tom Eleganckie Welkom Back Piekny zsyk - przetapiaj

• Cytat od pavciosz: „Jednoosobowa zorganizowana grupa przestępcza dobrze zaplanowałeś tą wolną Niedziele Gratulacje po raz kolejny ” plan byl giphy.gif wbrew zalecen - polecialem i powiem ze dalej mam pragnienie

• Witam serdecznie Dzis jakis wyjatkowy ten dzien chyba ze obroncy do mnie szczescia nie maja Pozdrawiam Makrelke , sojusznikow zoltych jak i Tych niebieskich oraz znajomych . youtu.be/yDsMZn3olFw a teraz uczta : Dnia 11-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 60.000 _________________________________________ Obrońca nestore [TDO] ________________________________________________ Mały transporter …

• Witam serdecznie Oj dobrze sie obronca pilnowal mimo wczesniejszych ten teges zawsze byl totez przekonany bylem iz zamelduje sie ponownie, ale czym blizej do celu tym poziom adrenaliny wyzszy. Godne zachowanie obrony totez zycze mu szybkiej odbudowy na jego safari Pozdrawiam Makrelke , wszystkich Minionkow oraz znajomych giphy.gif a teraz uczta : Dnia 11-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Pancernik …