Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 533.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od cejn: „Makrela trampek mnie nie złapał w U gdzie postawił kolonie(2-379) tylko 2 układy dalej przez co miał zamieszanie z reckami ,wiedziałem ze na mnie poluje po ogromnej ilości skanów a jak się pojawiła obok planeta to wiedziałem ze planuje jakaś grubszą akcję wiec nie pisz bzdur ze nie zauważyłem . Trampek wykorzystał mój głupi błąd i tyle ” Dobra , juz po fakcie . @cejn - dziwi mnie ze uciekles tak daleko zostawiajac flo na bfs ( bezdyskusyjnie twoj blad ) ja tylko wylapuje takie ok…
-
Witam serdecznie Miesci sie w widelkach to wystawie , Pozdrawiam Minionkow - cos sie rozlatali ostatnio - Brawo Dnia 20-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca KALA_KALA_KUTTA [LNG] ________________________________________________ Duży transporter 5.589 Lekki myśliwiec 230 Okręt wojenny 415 _________________________________________ Po bi…
-
Witam serdecznie Przygladalem sie obroncy i troche mnie rozczarowal - napozor latwe , niestety do czasu kiedy to zauwazylem ze moje smieciarki pobłądziły w ukadzie wtedy to omalo zawalu nie dostalem . w pogoni za recyklerami czulem sie jak na ponownym otwarciu hipermarkietu dlatego tez pragne podziekowac Dark Evil za chec i pomoc ale najbardziej jednak sojusznikom za chec , wole , wsparcie - no nic lepszego juz byc nie moze . Krucjo - to jego smieciarki graly pierwsze skrzypce - fenomenalne zac…
-
tom [Minionki] vs. Hannibal Barkas [E-K-O] - 1903.5% + bonus od Krucjo
trampek - - Starcia Uriel
PostCytat od Abazaba: „Zanim pogratuluję Agresorowi... to najpierw przeproszę swój nowy sojusz... W E-K-O jestem od wczorajszego południa... i od razu taki wstyd im przyniosłem "Wypada tylko przeprosić. " Mieliście kiedys tak, że kładliście się spać z poczuciem dobrze wypełnionego obowiązku?! Na pewno! Ja własnie tak wczoraj szedłem spac... więc wyobraźcie sobie moje zdziwienie dzisiaj z rana Pierwszy raz w życiu nie wysłałem FSa i dostałem takiego dzwona. Szkoda mi tylko tej surki. Gratulację dla A…
-
tom [Minionki] vs. Hannibal Barkas [E-K-O] - 1903.5% + bonus od Krucjo
PostGratki tom Elegancko Jak nie bedziesz mial co zrobic z paliwem to z chęcią przytulę Obroncy Szo .
-
Witam serdecznie I od razu pozdrawiam Makrelke oraz najlepszy sojusz na Urielu Minionki. Przy okazji pozdrawiam Toadiego ktory pozbyl mnie mojego avataru twierdzac ze jest zamieszany w Narkomanie @Toadie !! nie zapomnij o swoim kocie - wyglada jakby 3 dni z coffe shopu nie wychodzil ! youtu.be/8Zo1ACYyz0U a teraz uczta : Dnia 16-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Okręt wojenny 4.444 Pancernik 9.999…
-
Witam serdecznie Skoro mlody wystawil juz uczte to ja wystawie przystawke od ktorej wszystko sie zaczęło Pozdrowienia oczywiscie dla najlepszego sojuszu Minionki oraz dla Makrelki youtu.be/Mj93NyunhDw Dnia 14-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca choopinPL [SG1] ________________________________________________ Mały transporter 7.510 Re…
-
Cytat od Drake: „@trampek Powiem tak gdyby obudził mnie 1 budzik to pewnie nie byłoby tego ST, chociaż mogłoby być ciekawie. Strata nie wielka same śmieciarki i kilka gwiazdek także szybko będzie można odbudować. Najbardziej szkoda surki, ale cóż taka gra. Gratki wyczucia i wbicia się w okienko, a miało być tak spokojnie ... Sezon plenerowy zdecydowanie nie służy lataniu. ” Mysle ze gdybym nie spapral szpiegiem czasu twojego wlotu to bys raczej nie byl wstanie nic zmienic pomimo budzika a procen…
-
Witam serdecznie ehhh gdybym wczesniej wrocil z urlopu o pare minut byłoby calkiem inaczej a napewno tlusciej dlatego mysle ze obronca powienien byc zadowolony ze starcia , choc z dofarmem mmmm ledwo na styk giphy.gif nie ma co gdybac , nie jest przeciez tragicznie a nawet wyszlo to przeciez calkiem elegancko Pozdrawiam Makrelke , zoltych i niebieskich Minionkow oraz znajomych a teraz uczta : Dnia 14-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ___________…
-
tom & zwak & Krucjo & pavciosz & trampek [Minionki] vs. Rodzina - 15997.81%
PostMozna gdybac , obrazac czy chwalic . Mowic ze to push , ustawka czy bog wie co jeszcze w Faktach pisali ze Pasi to moja gsowka Gratulacje sie naleza , jeszcze poszlo tak latwo , majac tyle czasu to ja bylem na etapie kontry do kontry , chialo by sie rzec ze sciagniecie mona to dopiero poczatek zabawy ale to jeszcze nie byl ten etap Dzieki panowie za zaangazowanie i elegancka wspolprace sojuszu ! no i dexu nie licze Tom , satysfakcja gwarantowana