Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 261-280 z 533.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Witam serdecznie No nie spodziewalem sie ze taka flo gdzies jeszcze mam w zasiegu Cieszy bardzo ze weszlo bo to lot na styk z paliwem . Pozdrawiam Makrelke oraz Minionkow PS: Krucjusz dzieki za pozyczke reckow bo zapomnialem dopisac do poprzedniego Obronca zameldowal sie i cos tam skubnąl sladowe ilosci mety z pz ( stawiam ze to on ) youtu.be/7_09VG5MJDU a teraz uczta : Dnia 09-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] __________________________________…

• Witam serdecznie troche sie porozgladalem po okolicy i trafilem na cos co przykulo moja uwage , No i droga dedukcji po nitce do kłębka Pozdrawiam Makrelke oraz zoltych rozrabiakow youtu.be/YBY_PAFTyHs a teraz uczta : Dnia 09-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Mały transporter 1.855 Lekki myśliwiec 2.413 Krążownik 7.089 Pancernik 1.555 _________________________________________ Obrońca KupieDeuter [TD…

• Minionkowe szalenstwo nabiera rozpedu Gratuluje wlotu no i obserwacji giphy.gif

• Witam serdecznie Pomijajac pierwsze starcie z Kasiczka pojawilo sie krotko po nim nastepne , moze bym nie wystawial gdyby nie kolejne - zatem wystawiam Pozdrawiam Makrelke oraz Minionkow i ciagle namawiam tych niebieskich do reaktywacji youtu.be/MQoW9xifQi0 a teraz uczta : Dnia 05-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Kasiczka ________…

• Graty mlody Elegancko ci to wychodzi, lecisz ze stekami ja szalony Tak trzymaj

• Franc jak pilka 24.pl youtu.be/SVivRc3V6Ls Pozdrawiam i gratuluje

• witam. Gratualcje dla Pawla tak czy siak sie naleza, mi kubel zimnej wody i reprymenda sojusznikow faktycznie straty nie Bog wie jakie ale to bardzo dobra nauczka dla mnie i przypomina mi ze fs to rzecz swieta Ja nie robot a pewnie kiedys przyjdzie nam jeszcze skrzyzowac rekawice . Z Szacunkiem do przeciwnika . pozdrawiam

• Tom , nawet nie wiesz jak ja zalowalem , ze mam tak daleko Gratulacje panu i pani Minionek , Eleganckie starcie Cytat od Drake: „Cóż, a jeszcze wczoraj razem z @'Kulfix dyskutowaliśmy na temat tej flotki. Arzim mam nadziej że jeszcze wrócisz. Co by nie było offtopu, gratki wlotu zysk kosmiczny. ” Nie badz miekki jedziesz dalej - pozdrawiam franca

• Elegancko "pani Minionek" . Zawsze stek na dzien dobry to jak strzelic bramke w pierwszym powolaniu Przetapiaj i rosnij w sile bo Minionki beda mialy pewnie duzo pracy jescze na tym Uni

• Cytat od panpiwek1234: „Cytat od trampek: „Cytat od panpiwek1234: „o ja pierdyle. Śmierdiz pushem na kilometr żeby nie bylo offtopu to graty ” chlopie wez sie lecz , gdzie ty tu widzisz push ? Mam inne strategie niz twoje ” Dziwne, bo złomowałeś ze mną te "pushówki" Współczuje braku dystansu, poczucia humoru i niezrozumienia. Graty starcia ” Piwek wybacz ale nie potrafie zrozumiec twojego poczucia humoru i nawet nie chce zrozumiec .

• Cytat od panpiwek1234: „o ja pierdyle. Śmierdiz pushem na kilometr żeby nie bylo offtopu to graty ” chlopie wez sie lecz , gdzie ty tu widzisz push ? Mam inne strategie niz twoje

• Witam serdecznie Duzo wczesniej widzialem jak obladowane trampki padaja pod ciezarem paliwa ktore wozi Kasiaczka , odswiezylem notatnik sprzed kliku dni i pozostalo mi tylko czekac dla zainteresowanych to pewnie kazdy dobrze wie jak wygladaly fsy , choc niejednokrotnie atak konczyl sie zawrotka, dzis bylo inaczej mimo iz ktos probowal zaklucic dofarm Niestety a w sumie stety wszystko po stronie Minionkow ktorych to bardzo pozdrawiam . Extra dla Makrelki oraz dla tych niebieskich stworkow - dawa…

• Cytat od zjemtwojdeser: „PS. Chciałbym zostać zezłomowany przez Ciebie. (Chroń mnie przed Trampkiem.) PS.2. Krucjo, to coś z avatara jest brzydsze nawet od Minionów. ;/ ” ps1. zjemtwojdeser na moja uczte napewno smakował by obłędnie ps2. avatar to pierwsze ze spelnienionych jego marzen Edit bo nie bede juz zasmiecal : te starcie to te ktore chce sie ogladac kilkukrotnie

• Siemanko Caly Krucjo , kazdy stek z inna historia lub przeslaniem . Elegancki pomysl - dorzucam rowniez cegielke z kolejnego mojego ST - mam nadzieje ze takowy jeszcze bedzie ! giphy.gif Pozdrawiam Minionki i gratulacje Krucjusz za jakze piekna uczte Edit :Ten orangutan ma cos z twojego Avatara

• Witam serdecznie Widac ze obronca dalej pewnie sie czuje ze mna w ukladzie Pozdrawiam Makrelke oraz zoltych rozrabiakow - Cejn25.04.2018 23:15:17Nie lecisz ? Dlaczego - Cejn25.04.2018 23:16:04No przecież stoi wszystko - trampek25.04.2018 23:27:57widzisz ze zawocilem , nie kracz bo kiedys znou wlece czego tobie nie zycze :D, pilnuj pilnuj giphy.gif No i dlugo nie musialem czekac : Dnia 26-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] _________________________…

• Gratulacje Krucjusz Taki przebieg akcji z pomyslnym zakonczeniem nalezal sie tobie jak lamie zagroda A tak na powaznie to co mozna chciec wiecej , no i ta satysfakcja z poświęconego czasu nie pojdzie na marne Milo dla oka sie robi jak caly sojusz zyje akcja - wspolpraca nienaganna jak zawsze No i jest uczta E L E G A N C K O , zgodnie z planem giphy.gif

• Gartualcje tom Elegancki zysk. Piekna akcja , strzelanie z gesi spoza ukladu wiaze sie z czasem, obronca wszystko moze wymyslec no ale nie wszyscy sa minionkami Cytat od Drake: „... Jeśli to ma być najpiękniejsza akcja na umierającym uni i szczyt możliwości to ja nie mam więcej pytań. Pozdrawiam i bez odbioru ” Widze ze na tym umierajacym uni wbiles mu gwozdz w trumne . Mimo wszystko zycze Szo bo wesoly sojusz z tych ZBOCZKOW

• E L E G A N C K O ! Mlody - to byl zloty strzal Zainwestuj w kopalnie a z dexem wiesz co zrobic

• Elegancko tom boski cos ostatnio spuscil z gazu , no ale nie zawsze jest czas na ogame . Fajnie ze udalo sie go trafic pod Nasza bandera. Przetapiaj i do przodu . Obroncy mimo wszystko powrotu do gry , przy takim eko nie powinno zająć to dlugo.

• Rowniez gratulacje mlodemu eleganckiego wlotu . Cytat od khz: „Gratulacje wyczucia, odbiorę (kiedyś... ) z odsetkami Cytat od Chancellor: „Graty się należą. Jednak dla obrońcy strata żadna. Na dźwigni z Avatarem H odrobi szybko a jeszcze szybciej jak PomocDlaPowodzian (poprz. Nepos) wróci z przymusowego urlopu i będzie mógł wspomagać surowcowo Avatara H bo na razie otrzymuje zwózki tylko od FaleDunaju i FaleOdry i widać że przez urlopik konta Neposa rowzój Khz trochę spowolnił. Przetapiaj a obro…