Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 533.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
tom [Minionki] & Krucjo [Minionki] vs. OBI1KENOBI [TDO] - 6195.81% (bunkier)
trampek - - Starcia Uriel
PostEleganckie oranie tyle razy co chcialem na to leciec - ale jakos nie moglem sie zebrac, Widocznie bunkry to nie moja "broszka", ciesze sie ze zostalo to zorane w takim genialnym duecie Chyba wszyscy flociarze wiedzieli o Nim a tylko wam sie udalo Brawo panowie
-
tom [Minionki] vs. KoteQ [GEN] (998.91%) + 666cobra666 [LNG] (805.91%) + Stefan [RedBaron] (700%)
PostGratulacje tom , No coz : Eleganckie nocne wyprawy zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce Pozdrawiam
-
pawel1000 [GEN] vs. r0gal ~ 820.54% + pawel1000 [GEN] vs. trampek [Minionki] ~ 0.03%
PostCytat od Makrela: „Cytat od pawel1000: „APOSTOŁÓW??? O nijeeeee dlaczago zaraz takie inwektywy ? A fakt ten "nie stejk" zdecydowanie lepszy niż niejeden dobrze usmażony stejk ” Słowo Apostołowie nie miało na celu zniewagi Po prostu kojarzycie mi się z dwoma Apostołami - św . Pawłem i św. Piotrem uczniami Jezusa a że jestem katoliczką tak się przyjęło i za pewne już tak zostanie Jeszcze raz gratki starcia ” Dokladnie Makrela Mi tez oni sie kojarza z Nimi , dodam ze to najwazniejsi apostolowie i c…
-
pawel1000 [GEN] vs. r0gal ~ 820.54% + pawel1000 [GEN] vs. trampek [Minionki] ~ 0.03%
PostCytat od Reaver: „Cytat od trampek: „Cytat od pawel1000: „APOSTOŁÓW??? O nijeeeee dlaczago zaraz takie inwektywy ? A fakt ten "nie stejk" zdecydowanie lepszy niż niejeden dobrze usmażony stejk ” NO napewno lepsze niz wypociny Reavera Gratuluje, przetapiaj bo ja nie slup ” No zobaczymy tramp [;No tak, urlop zawsze lepsza opcja, przynajmniej cię nie zfarmią/nie zrobią na tobie ST. Czekam aż zejdziesz z urlopu to się pobawimy, chociaż wątpię, ze ta zabawa ci się spodoba, ale to już twój problem. ” …
-
Na wstepie gratuluje starcia - nie znacie historii tego swetra . Fajnie kiedys Wiosna to zaznaczyl : w ukladzie kazdy cwaniak . To jest swieta racja dotyczy to rowniez i mnie To tyle jezeli chodzi o te St. Nie placze po stracie i traktuje to jako gre- mam inne wazniejsze cele w zyciu . [ciach] Super Moderator Ruda:Komentarz do usuniętej cześci także zjedzony
-
PostCytat od pawel1000: „APOSTOŁÓW??? O nijeeeee dlaczago zaraz takie inwektywy ? A fakt ten "nie stejk" zdecydowanie lepszy niż niejeden dobrze usmażony stejk ” NO napewno lepsze niz wypociny Reavera Gratuluje, przetapiaj bo ja nie slup
-
NIe no wypada sie czasami wpisac konkurencji choc nie twierdze ze ja mamy Ale przy tym starciu trzy razy bym sie zastanawial nad podniesieniem przyslowiowej "dupy" No ale teraz juz wszyscy wiemy skad takie przyrosty - mamy to udokomentowane tym starciem nooooo i gdyby nie ten rabunek Gratuluje , ma sie checi to sie lata . Fajnie czasami pokazac ambicjie i ze sie ja ma . ehhh fajnie .. Pozdrawiam .
-
Cytat od panpiwek1234: „już tak nie liżcie mu tyłka bo w te upały odparzeń dostanie:) % ładny, zysk też, także gratulacje, ale żeby zaraz oh ahy nad pro trampkiem? litości:D Czy top2? te opublikowane na pewne. Życze wydania surki w napedy, bo wieje kaloszem:) ” Piwek ! skad wiesz jakie mam napedy ? moze bys w koncu sie przyznal ktore konta zasiadasz?
-
Cytat od Makrela: „"Zabiłeś " szerszenia trampkiem Pięknie zaprezentowane pancerniki które zrobiły miazgę Ilość imponująca zysk powalający i fakt największy na uni Nie ma co ponad 300 wiadomości było aktywnie Gratulacje klasa sama w sobie ps : Trampek pomyśl jakby ten zysk wrzucić w kopalnie ale by huczało Zapewne przetopisz na flotę więc wracaj na top 1 ” Napewno przetopie , wiesz z tymi kopalniami u mnie to tak jak z ta ryba na brzegu nie daja mi tyle satysfakcji @bulleon - nie ma co sie rozpi…
-
Witam serdecznie No i udalo sie cos skubnąć procent moglby byc o wiele wieszy ale liczyl sie oczywiscie czas i zysk tak ze polecialo bez miesa Dziekuje sojusznikom w tym "projekcie" na kazdej z mozliwych lini pomocy giphy.gif to dla Was chce sie grac . Szerszeniowi Szo i mysle ze wstanie na nogi po tym strzale giphy.gif Pozdrawiam Makrelke oraz Wszystkich Minionkow a teraz uczta : Dnia 12-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________…