Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 533.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Witam serdecznie ...... no i drugiego rowiez nie zawrocilem . Zysk bylby jeszcze lepszy niestety dofarmy nie doszly juz do skutku . NIe ma co narzekac bo przeciez nie jest zle . Pozdrawiam Makrekle oraz najlepszy sojusz Uni Uriel Minionkow. giphy.gif To dla Was jeszcze wracam, w innym wypadku pewnie bym poszedl juz dawno w slady Krucja - pozdrawiam youtu.be/FqDZOekUDzE a teraz uczta : Dnia 14-07-2018 11:20:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ____________________…

• Witam serdecznie giphy.gif Schodze z ufsa i patrze w rw Ogsona - no nie wierze - elegancki farming na superuser ( pierwsza mysl - cos nie teges kazdy wczesniejszy moj lot konczyl sie zameldowaniem obroncy ( zawsze byl bo uciekal z mona )) , - Oczywiscie graty OgsoN i przygladam sie superuser na 6 gali - metal stoi na monie w pokaznych ilosciach - no to sru - lecimy , po udanym farmingu mala drzemka ( sorki tom ) . Udalo sie wyfarmic - no to przygladam sie na rozwoj sytuacji bo przeciez za chwilk…

• Gratulacje tom ustrzelenia beef mastera youtu.be/HODYMX89vxA Elegancko i to bez dwoch zdan - nie ma lipy.

• Witam serdecznie No i udalo sie ustrzelic cos wypasionego Obronca byl , nie da sie tego ukryc na liscie zyczen Czy to zbite wczesniej 33 gwiazdki pozwolily zrealizowac jedno z zyczen ? , chyba ze forma jest a czasu ni ma Pozdrawiam Makrelke oraz Najlepszy sojusz zoltych agentow Minionkow , Krucjo! giphy.gif No i buleon - dzieki za pomoc , a i jeszcze jedno - brat czy nie brat biggrin.png - mniejsza o to - obronca przyjął starcie na klate i pogratulowal . youtu.be/CIhylLW4Fcs a teraz uczta : Dnia…

• Witam serdecznie Czasu malo ale ciagnie , oj ciagnie A jak jeszcze cos "wpadnie" no to juz elegancko Lubie byc w "ruchu" Pozdrawiam Makrelke oraz wszystkich Minionkow giphy.gif a teraz uczta : Dnia 05-07-2018 04:45:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 33.333 _________________________________________ Obrońca phmb ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 33 _________________________…

• Gratulacje mlody giphy.gif wyszlo jak zawsze elegancko

• Gratulacje tom. Elegancko wyszlo , mimo ze z przeszkodami ale z sukcesem . giphy.gif

• No i Elegancko ! Cieszy sie oko jak tyle zoltych w dziale ST . No i do przodu - caly czas do przodu Czekam na nastepne

• Gratulacje Tom!! Eleganckie starcie nie ma to tamto To musialo sie udac , rowniez mialem to na oku ale problemy czasowe daja sie we znaki Ciesze sie ze zostalo to w naszych zoltych barwach. No ale jak sie robi fs na pz w ukladzie no to : giphy.gif

• Gratulacje tom , celow coraz mniej , tak ze cieszy wszystko / Elegancko

• Witam serdecznie Ostatnio mam ogranczony czas niestety ale cos udalo sie ustrzelic Pozdrawiam Makrelke , oraz wszystkich sojusznikow oraz wszystkich co zawiesza oko na starciu youtu.be/zakKvbIQ28o a teraz uczta Dnia 13-06-2018 02:13:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca Cypress Death [BoSS] ________________________________________________ Duży transp…

• Witam serdecznie Skan i lot nic nowego - domyslam sie ze Wujo odpuscil te trampki ktore zawrocil przed dolotem wlasnie z ataku na mnie trampki zawrocil - krazki juz nie Pozdrawiam Makrelke oraz wszystkich zoltych sojusznikow youtu.be/K0siYUjV9UM a teraz uczta: Dnia 09-06-2018 03:48:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Wujo [RedBaron] ______________…

• Witam serdecznie Ponoc dlugo stalo - nie wiem nie wnikam , ale skoro dlugo stalo to pewnie czekalo na mnie Nie wiem co tam z nim dalej ale wspieram jego decyzje Pozdrawiam Makrelke oraz pozostalych zoltych amigos do rzeczy : Dnia 08-06-2018 23:43:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 8.000 _________________________________________ Obrońca Deko [GEN] ________________________________________________ Lekki my…

• Elegancko chopy Gratulacje dla amigos giphy.gif

• siemka Z urlopu na urlop , wiec rzadziej ale jestem Elegancka akcja moje żółte mordki Oby wszystkie planowane akcje zawsze dochodzily do owocnego rezultatu .

• Mlody ty juz nie imprezuj Elegancko !

• Gratuluje mlody Szybko wrociles do formy To byl naprawde szybki weekend giphy.gif

• Witam serdecznie Znalzlo sie troche czasu - checi juz nie te - ale ciagnie "wilka do lasu" Ciesze sie ze szybko po ufsie udalo sie "cos" dorwac giphy.gif Mlody dzieki za rs Pozdrawiam Makrelke oraz Minionkow a teraz uczta : Dnia 03-06-2018 06:02:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 44.444 _________________________________________ Obrońca Jackie Chan [ZBOCZKI] _____________________________________________…

• Witam serdecznie Nie cieszy te starcie tak jak by moglo no ale udalo sie - odziwo sie udalo , gdyz Kulfix az do dzis zawsze byl obecny to tez moje recki wylecialy z 30 minutowym opoznieniem gdy atak nabral juz troche sensownego lotu Mam nadzieje ze jednak wroci bo to jedna z osob ktora nadawala koloru w dziale forumowym - tak ze z mojej strony Szo - zjawil sie po wlocie i cos tam podebral z pz Pozdrawiam sojusznikow - dzieki za wszystko co przyczynilo sie do tego wyniku Extra buziaczki leca dla …

• brawo Krucjo Nalezalo ci sie jak "psu buda" Gratulacje wytrwalosci . Zdecydowanie wybieram wersje pierwsza , natomiast wersja ze spojlera - dziwie sie ze ten slup dalej "karmi" sasiadow w ukladzie i GO nic z tym nie robi !!