Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 533.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ehhh baldi baldi -mogles flo przerzucic do 6 gali A tak juz na serio to : Szacuneczek za elegancka wypowiedz i podejscie no i dzieki za "wspolna" gre . Zyj i daj sie nacieszyć zonie . Pozdrawiam . Edit: sorki ale tak sie wciaglem wypowiedzia baldiego ze zapomnialem o jednym : Gratuluje nowego TOP 1 solo z nietuzinkowym zyskiem . Empele pempele Gratuluje
-
Witam serdecznie Przykułem uwage od czasu zejscia z urlopu w jego oczywiscie wykonaniu a ze sam czasem nie gospodaruje zbyt duzym to zeszlo troszke zejsc . Pozdrawiam Makrelke oraz wszystkich Minionkow - wlasnie Krucjo buszowal na forum tak ze sciskam Cie mocno . Obronca zameldowal sie po starciu - zachowal sie elegancko jak zawsze - nie odezwal sie slowem Mimo wszystko zycze powodzenia youtu.be/0-xuzM4iq_g a teraz uczta : Dnia 18-09-2018 00:09:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor …
-
Witam serdecznie Daleko nie miałem - szybki lot w ukladzie , niestety pierwsza proba nie przyniosla rezultatu ale drugie podejscie pare chwil pozniej juz doszlo do skutku Pozdrawiam Makrelke ( dzien dobry ) oraz wszystkie Minionki Obroncy Szo bo to fajny chlop youtu.be/sK4qtLGwasE a teraz uczta : Dnia 11-09-2018 21:25:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ O…
-
Pożegnanie
PostDołożę i kilka "slow" od siebie Tom , ja rowniez do konca nie wierzylem ze zdecydujesz sie zrobic ten krok . Pewnie wczesniej czy pozniej przyjdzie kolej i na Nas ale jedno wiem napewno , nie da się zapomnieć te małą część zycia spedzonego razem , a Minionki juz beda Ci sie kojarzyc tylko z jednym . Bezdyskusyjna inteligencja i wyrafinowanie doprowadzily Cie na wysoki szczebel tej gry. Zycze powodzonka w realu , choc z taka glowa nie powinienes miec problemow Trzym sie ! giphy.gif
-
Witam serdecznie Podwójnie wykorzystany blad obroncy . Pozdrawiam Makrelke oraz wszystkich sojusznikow jak rowniez osoby ktore jeszcze odwiedzaja ten dzial Obroncy Szo giphy.gif a teraz uczta : Dnia 09-09-2018 05:37:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Superuser ________________________________________________ Duży transporter 29.670 Lekki myśliwie…
-
trampek [Minionki] vs JestemSlabyJakLegiaW [ZBOCZKI] 19262,92 % + 4775,15 %
trampek - - Starcia Uriel
PostWitam serdecznie Dawno mnie tu nie bylo, no ale niestety sa ważniejsze priorytety i wiecej u-fsuje jak gram Ogolnie to 30-40 graczy aktywnie jak gra - to juz jest wypas , coraz wiecej osob urlopuje lub odchodzi totez starcie smakuje wybornie na tym bezludziu Pozdrawiam aktywnych sojusznikow jak i tych niebieskich oraz tych ktorzy juz przybili ostatniego gwodzdzia i odeszli . ( uklony w kieunku Toma , to w ostatnich czasach zycia sojuszu duza zmiana ) Oczywiscie nie da sie zapomniec o tych co sko…
-
Witam serdecznie W sumie dlugo sie zastanawialem czy ten kolejny lot ma sens , tym razem intuicja mnie zawiodla i starcie doszlo do skutku. Z racji mojego zwatpienia co do sukcesu , smieciarki poszly z opoznieniem . Obroncy ktory zameldowal sie sekundy po strzale zycze Pozdrawiam Makrelke , wszystkich Minionkow ( rowniez zoltych emerytow ) oraz graczy Uni Uriel - jakos wzielo mnie na Zboczkow - chyba sie za Nimi stesknilem ( zjemtwojdeser bo kiedys sie upomnal , franca bo jest moim fanem , kulfi…
-
Witam serdecznie Za pierwszym podejsciem obronca zdarzył sie zameldowac i spuscic flo pod moona, ku mojemu zdziwieniu po niedlugim czasie flo znowu na moonie . Podejscie nr dwa dochodzi do skutku Eleganckie zachowanie obroncy ktory juz zameldowal sie tym razem jakas godzine po fakcie . Podejscie z dystansem dlatego Zycze mu szybkiej odbudowy . Trzeba sie cieszyc z tego co jest bo zawsze moze byc gorzej Pozdrawiam Makrelke oraz Minionkow . Ps :tom dla Ciebie extra dzieki ( wiesz za co ) youtu.be/…
-
Witam serdecznie Nic tak nie cieszy jak stek prosto z ufsa Mimo ograniczonego czasu fajnie wracac i realizowac cele. Pozdrawiam Makrelke , Minionkow - wszystkich i kazdego z osobna oraz wszystkich graczy Uriel - tak malo Nas zostalo Ciesze sie ze mimo pustego Uni jeszcze znajduja sie ludziska na forum giphy.gif Dzis szczegolny dzien dla mnie dlatego nutka wspomnien . Caluje zone oraz coreczke youtu.be/FLZS3jQPnKw a teraz uczta : Dnia 21-07-2018 01:45:31 następujące floty spotkały się w walce: Ag…