Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 48.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#31| Top 3 ACS | yoda [TEREFERE] & HaaaTfuuuNaCiebie [TEREFERE] vs. Kindaes [KoKa] ~ 45 126.88%
PostCytat od nikers: „Cytat od SzaryPL: „nie no coś wspaniałego do dziś codziennie wracałem do st jak bestia jest łądowany do recków. Od dziś mogę zaglądać i tu :))) PS. w osło krzakach teraz zbiórka. Muszą 1.900 zł na konto Lufy zebrać zanim jakiś allegrowicz ich nie ubiegnie ” @Bebol007 już podzwonił po familli zaraz zza pazuchy wyciągnie 2 klocki, z tym co już włożył będzie równowartość średniej krajowej i gra się będzie kręcić dalej. Do czasu Pewnie urlop zdejmie dopiero jak skończy terapie Atak…
-
#31| Top 3 ACS | yoda [TEREFERE] & HaaaTfuuuNaCiebie [TEREFERE] vs. Kindaes [KoKa] ~ 45 126.88%
Postnie no coś wspaniałego do dziś codziennie wracałem do st jak bestia jest łądowany do recków. Od dziś mogę zaglądać i tu :))) PS. w osło krzakach teraz zbiórka. Muszą 1.900 zł na konto Lufy zebrać zanim jakiś allegrowicz ich nie ubiegnie
-
PostYoda, Fever, kocham Was serce me się buduje jak osło krzaki lądują w reckach Bestyjka, Kindaes teraz. Czekam na więcej :))
-
Cytat od maciek: „Mnie proszę w kupowanie nie mieszać bo na takie oszczerstwa sobie nie pozwolę. Szary grasz jak ciota ludzie zlomuja Cię na prawo i lewo i jeszcze szczekasz. Z każdym kolejnym postem stajesz się jeszcze bardziej zakompleksionym gówniarzem. Co do starcia i polemiki to tu zbędnych komentarzy być nie powinno zginął obrońca z tej samej broni, broni którą sam tu zapoczątkował. Po pierwsze to może nie kupujesz kont w tym momencie, ale kupowałeś na dużą skalę nie dawno. Tu ktoś przed c…
-
największy oszust na uni w akcji. jeszcze trzeba było było wziąć największego nielota w osło krzakach - bebolka/jobę. Ale ten to nawet do acsa pewnie nie potrafi dołączyć. Jak czytam teksty typu "gram czysto", "wykorzystuje możlwości które daje rynek" to mi się rzygać chce. Skupujesz bezczelny typie konto za kontem za pare stówek i się pushujesz za pomocą rynku i całe uni to widzi. Kto wie czy tego konta też nie kupiłeś. Oszustowi nie wierzę
-
Coś wspaniałego oglądać to starcie. Przeglądałem je już chyba ze 20 razy Graty Poper, oby więcej osło krzaków w reckach Jak spakujesz w recki największego nielota z osło krzaków, który potrafi flotę zdobyć tylko kupując inne konta i pushując się ( oczywiście mówię o bebolu/Jomie) to normalnie CI pomnik postawię chyba
-
Cytat od Bebol007: „Oj ale uderzyło, aż mnie obudziło taki huk. Piękny wlocik, piękny profit, piękny cel Co tu mówić? Największy krzykacz uni w reckach "Szary 02.06.2020 18:33:14 mam parę namiarow na dobre floty do kupienia. Ale musisz dać więcej niż pandemowi" No to jak masz te namiary to teraz pisz do chłopaków ! Co do ciebie oszuście to zero szacunku. Przez takie kreatury jak ty ta gra umiera. Kupiłeś konto od pandema za 4 stówy grałeś na nim chwilę pod swoim nickiem a teraz powrót do "stareg…
-
[KoKa] Kosmo Krzaki 41 889,36 % vs [UoS] uos i DEZERTERZY [DZT] 1042,74% ZAKOŃCZONA
SzaryPL - - Wojny Octans
PostJuż nie ma sensu dalej o tym gadać bo sojusz DZT nie istnieje. Wszyscy którzy jeszcze opchnąć kont do koki nie zdążyli przeszli do CLZ.
-
[KoKa] Kosmo Krzaki 41 889,36 % vs [UoS] uos i DEZERTERZY [DZT] 1042,74% ZAKOŃCZONA
SzaryPL - - Wojny Octans
PostCytat od Kosti90: „@'SzaryPL ja już nie kostek tylko Blake od wczoraj. tak jak napisałem na discu to napisze i tu - Grałem z Pandemią. Jak on kończy to i ja też. ” Ja nie mam zamiaru w polemikę wchodzić. Powiem Wam tylko, że wyszło z Waszej strony beznadziejnie. Takie potężne floty... Pandem w układzie z Koką nawet nic nie spróbował zrobić mimo planów o ściąganiu moonów i nie wiadomo czemu, wszystkie akcje wspólne niby nie wyszły bo coś tam. A może wyjść nie miały ? Wyszło jedynie zdjęcie moona …
-
SzaryPL - - Wojny Octans
PostTak żeby wszyscy wiedzieli - konto Bebolek które piękne st wrzuciło do wczoraj należało do PANDEMA. Zostało kupione podobno za 400 zł i w nocy zmiana nicka i przejście do sojuszu Koka. Dziś już zdejmowanie moona DZT. A pewnie zaraz po wyjściu z DZT. Może nawet i w buddy go miał. Konto kosteckiego zmiana nicku od razu po sprzedaży konta Pandema na Oddam. Może już też w rękach sojuszu Koka. Tak to wygląda. Tak uczciwie walczy sojusz Koka. Tak honorowo pomógl nam sojusz DZT. Frajernia i całkowity b…
-
Szary [UoS] vs. Kindaes [KoKa] ~ 220% Dnia 22-05-2020 05:40:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szary [UoS] ________________________________________________ Pathfinder 5.000 _________________________________________ Obrońca Kindaes [KoKa] ________________________________________________ Mały transporter 11.000 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Szary [UoS] ________________________________________________ Pathfinder 5.000 ( -0 ) _________________________…
-
SzaryPL - - Wojny Octans
PostCytat od Pandemia: „OK ŻEBY JUŻ NIE SPAMOWAĆ! Deklaracja: My sojusz DZT (Dezerterzy) dołączamy do wojny po stronie sojuszu „UoS”. Decyzja jest wspólna, została przedyskutowana z graczami z naszego sojuszu. Jak jeden mąż będziemy bronić wartości i więzów przyjaźni i stawać w szranki z ludźmi pełnymi pasji i zawzięcia. Ramie w ramie. LM w LM. GS w GS. Niech rozpoczną się IGRZYSZKA! @SzaryPL prosimy o akceptację przyjęcia naszej deklaracji. pozdrawiamy! DZT Oczywiście z miłą chęcią akceptujemy ”