Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 581-600 z 709.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od john malkowitz007: „Witam Jakis czas przed Unifuzjon byla propozycja zmiany speed eko , byla ankieta , byl placz i lament ze nie !!! A teraz placz i lament ze nie mozna nawet ankiety zrobic Sami jestescie sobie winni , nie chcieliscie zmian , a ci to tam sie przeniesli , wiedzieli jakii tam jest speed eko Art pisal juz gdzies i to nie raz , jeszcze przed Unifuzjon ,ze prawdopodobnie taka mozliwosc zmiany speed eko bedzie mozliwa pozniej , prawdopodobnie za okolo pol roku Pozdrawiam ” Dl…
-
Cytat od Art: „Cytat od Qnick: „Nowe Uni już powstaje, a porządki po UF jeszcze nie zrobione... @Art Czy przewidujesz ankietę na Nekkar? ” Na chwilę obecną mamy jeszcze sprawy do ogarnięcia dotyczące UF. Ankiety zmian konfiguracji mogą poczekać.Co z tego, że zrobię ankietę, jak wprowadzenie zmian zajmie kolejny miesiąc albo dwa... Jak tylko będzie wiadomo, że można ruszać ze zmianami, to dam znać. ” A jakiś horyzont czasu odnośnie "spraw dotyczących UF" powstał? Rozumiem, że chodzi o lobby + url…
-
Cytat od thomek205: „Cytat od milix: „Standardowo. No i po darmowych przenosinach. Kto sobie trzymał z poprzedniego uf dostał fige z makiem. Szkoda że gracze nie wiedzieli bo jak miał jedne przeniesienie i trzymał w razie W to mógł to wykorzystać wczesniej. Miały być dla wszystkich. ” Ogólnie to te 2 darmowe relokacje miały być tylko dla tych z uni docelowego? Bo ja też je dostałem, mimo, że z niego nie jestem. Miałem 4 relokacje, ale zaraz po fuzji je wykorzystałem- dobrze myślę, że GF napisało…
-
Cytat od ZDOBYWCA1: „Cytat od Zanzaf: „Grałem na speed eco x4, x7 i x1, nie zauważyłem aby zwiększone eco wymagało zaglądania 7 razy częściej. Wystarczy zwozić surke raz dziennie (w późniejszym etapie gry nawet raz na 2 dni), bo czy masz eco x1 czy x7 nikomu nie chce się latać po dobowe wydobycie z planety. Jedyną odczuwalną zmianą jest jest czas zbierania i czas budowania/badania (np. 4 lata na zbadanie 24 poziomu astro przy speed x1 brzmi kuriozalnie). ” tak graleś tak jak inni grajkowie na no…
-
@ZDOBYWCA1 i @ancymon dobrze prawią. Denerwuje mnie to, że już w grze pojawia się agitacja poprzez wiadomości, aby zostać przy jedynym słusznym eko x1. Niestety, złote czasy przeminęły i albo się dostosujemy i zwiększymy eko, albo zostaniemy skarceni przy następnej fuzji. Prośba do @Art jak będziesz informował graczy o ankiecie, dodaj "wytłuszczoną" i klarowną informację, że przy następnej fuzji i tak pewnie skończymy na speed eko. Może to otworzy co poniektórym oczy i dojdą do wniosku, że zwięk…
-
@Art a dałbyś info odnośnie Nekkar, bo nie wiemy do końca na czym stoimy. Czy przewidujesz ankietę na Nekkar odnośnie speed eko (jeśli tak to kiedy - zaraz po fuzji / za "X" miesięcy - podaj X / nigdy zostajecie x1 i bawicie się sami / nigdy, zostajecie x1, a przy następnej fuzji i tak Was wrzucimy na speed eko)?