Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 581-600 z 709.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od john malkowitz007: „Witam Jakis czas przed Unifuzjon byla propozycja zmiany speed eko , byla ankieta , byl placz i lament ze nie !!! A teraz placz i lament ze nie mozna nawet ankiety zrobic Sami jestescie sobie winni , nie chcieliscie zmian , a ci to tam sie przeniesli , wiedzieli jakii tam jest speed eko Art pisal juz gdzies i to nie raz , jeszcze przed Unifuzjon ,ze prawdopodobnie taka mozliwosc zmiany speed eko bedzie mozliwa pozniej , prawdopodobnie za okolo pol roku Pozdrawiam ” Dl…

• Cytat od bunia40U: „A ja mimo wszystko wolno ale idę do przodu w statystykach i dziwactwa x? nie są mi potrzebne do szczęścia ” Zmienisz zdanie, jak ponownie wrzucą Nas do jednego wora z u68.

• Cytat od Art: „Cytat od Qnick: „Nowe Uni już powstaje, a porządki po UF jeszcze nie zrobione... @Art Czy przewidujesz ankietę na Nekkar? ” Na chwilę obecną mamy jeszcze sprawy do ogarnięcia dotyczące UF. Ankiety zmian konfiguracji mogą poczekać.Co z tego, że zrobię ankietę, jak wprowadzenie zmian zajmie kolejny miesiąc albo dwa... Jak tylko będzie wiadomo, że można ruszać ze zmianami, to dam znać. ” A jakiś horyzont czasu odnośnie "spraw dotyczących UF" powstał? Rozumiem, że chodzi o lobby + url…

• Nowe Uni już powstaje, a porządki po UF jeszcze nie zrobione... @Art Czy przewidujesz ankietę na Nekkar?

• Polityka a podbój galaktyki :P

Qnick - - DiD Nekkar

To pewnie było gdzieś w okolicy San Escobar, tam używają dziwnego dialektu.

• No no no, dinozaury pokazują jak się gra na X1, gratulacje dla najlepszego gracza uni Nekkar. Tytuł zobowiązuje

• Cytat od ciap: „Tak jest krócej i czytelniej: if(relokacja==0) relokacja= 2; ” a widzisz, lekcji optymalizacji kodu nie przechodziłem zmaltretuje Cię po raz kolejny pytaniem o idlaków na Nekkarze, coś wiadomo kiedy im zejdzie urlop (chcę choć trochę poczuć smak x7 eko ) @ciap

• Cytat od thomek205: „Cytat od milix: „Standardowo. No i po darmowych przenosinach. Kto sobie trzymał z poprzedniego uf dostał fige z makiem. Szkoda że gracze nie wiedzieli bo jak miał jedne przeniesienie i trzymał w razie W to mógł to wykorzystać wczesniej. Miały być dla wszystkich. ” Ogólnie to te 2 darmowe relokacje miały być tylko dla tych z uni docelowego? Bo ja też je dostałem, mimo, że z niego nie jestem. Miałem 4 relokacje, ale zaraz po fuzji je wykorzystałem- dobrze myślę, że GF napisało…

• Czy osadowi/idlerom z Nekkar już został ściągnięty urlop?

• Cytat od ZDOBYWCA1: „Cytat od Zanzaf: „Grałem na speed eco x4, x7 i x1, nie zauważyłem aby zwiększone eco wymagało zaglądania 7 razy częściej. Wystarczy zwozić surke raz dziennie (w późniejszym etapie gry nawet raz na 2 dni), bo czy masz eco x1 czy x7 nikomu nie chce się latać po dobowe wydobycie z planety. Jedyną odczuwalną zmianą jest jest czas zbierania i czas budowania/badania (np. 4 lata na zbadanie 24 poziomu astro przy speed x1 brzmi kuriozalnie). ” tak graleś tak jak inni grajkowie na no…

• @ZDOBYWCA1 i @ancymon dobrze prawią. Denerwuje mnie to, że już w grze pojawia się agitacja poprzez wiadomości, aby zostać przy jedynym słusznym eko x1. Niestety, złote czasy przeminęły i albo się dostosujemy i zwiększymy eko, albo zostaniemy skarceni przy następnej fuzji. Prośba do @Art jak będziesz informował graczy o ankiecie, dodaj "wytłuszczoną" i klarowną informację, że przy następnej fuzji i tak pewnie skończymy na speed eko. Może to otworzy co poniektórym oczy i dojdą do wniosku, że zwięk…

• Cytat od dexPL: „ Podejrzewam, że na innych uni jest podobnie. ” na Nekkarze również na ten moment wszyscy przeniesieni mają urlop... zero (i)/(I)

• licznik na Nekkarze rósł z każdym odświeżeniem, teraz od ok. 10 min stoi. Cytat od ciap: „Cytat od Qnick: „Dzięki, już sie poprawiło i co już po fuzji? tylko tyle? ” Nie liczyłam więc nie wiem. :x ” @ciap możemy liczyć na garść statystyk po fuzji, ile gdzie spłynęło, w tym ilu aktywnych?

• Cytat od ciap: „Cytat od Qnick: „czemu osad który spłynął namieszał w statystykach? ” Statystyki odświeżane są raz na 5 min. Przenoszona osoba trafia na swoją ex pozycję a dopiero potem spada. ” Dzięki, już sie poprawiło i co już po fuzji? tylko tyle?

• czemu osad który spłynął namieszał w statystykach? 02def58f6f1a7234med.png

• @Art jak już tak aktywnie odpowiadasz na informację dotyczące relokacji planet i przenosin, to odpowiedz proszę również na nasze (użytkowników Nekkar) pytanie Czy będzie ankieta o eko po fuzji, czy nie, czy jeszcze nie wiesz, bo nie zostało to ustalone?

• Zysk ze starcia większy niż moje biedne konto na Nekkarze.... Gratulacje, fajnie się tutaj bawicie

• Cytat od pit: „jakos nie widze nowych graczy. Czy to juz sie zaczęło? ” Tak, Nekkar ma nowe Top8

• O której ta armia Idlaków i urlopowiczów spłynie na Nekkar? Dziś, czy za tydzień?

• @Art a dałbyś info odnośnie Nekkar, bo nie wiemy do końca na czym stoimy. Czy przewidujesz ankietę na Nekkar odnośnie speed eko (jeśli tak to kiedy - zaraz po fuzji / za "X" miesięcy - podaj X / nigdy zostajecie x1 i bawicie się sami / nigdy, zostajecie x1, a przy następnej fuzji i tak Was wrzucimy na speed eko)?