Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 561-580 z 709.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Stwórzmy razem niesamowitą historię!

Qnick - - Spam

W pewnym tajemniczym miejscu na kompletnie nagim mężczyźnie wyrosło coś brzydkiego, się rozrastającego. Przechodząca kobieta zapłakała, ponieważ mężczyzna zbezcześcił ten tajemniczy zakątek i poszedł po kokainę, jednak rankiem zorientował się, że uchylone zostały drzwi, ale zdezorientowana niebieskooka sąsiadka będąca pod stołem przełknęła ślinę, gdy nagle usłyszała głos dobiegający z kibla. Postanowiła zażyć pigułkę LSD, lecz kontrabas, bo to właśnie on wydął przeszywający stęk, przeleciał nad …

• O wprowadzaniu graczy w błąd mógłbym napisać esej. Jednak nie mam na to czasu, bo klepie DTki i magazyny w związku z wprowadzeniem bardzo długo wyczekiwanego eko x7. Wyjaśniłem co miałem na myśli pisząc "Prace trwają". Chciałbym przeprosić osoby, które poczuły, że mój post wprowadził ich w błąd. W mojej gestii było tylko przekazanie informacji, że jest alternatywne rozwiązanie, które działa w innym "produkcie" GF i należałoby przetestować je w Ogame. Skoro masz informację, że projekt został zgło…

• Cytat od ciap: „Cytat od Qnick: „Prace już trwają - ma zostać stworzony serwer "widmo" dla graczy nieaktywnych. ” Gdzie to przeczytałeś?Bo z tego co wiem pomysł został zgłoszony i tyle. ” Biorąc pod uwagę standardy korporacyjne GF, gdy tylko pojawia się pomysł w głowie, można już użyć formuły "trwają pracę". Dałaś info, że pomysł już nawet jest zgłoszony, więc powinienem użyć formuły, że "trwają szeroko zakrojone prace" To jest ostatnie info jakie miałem dotyczące tej funkcji. Podałaś, że pomysł…

• Cytat od xLORD SITHx: „Cytat od Romano_: „Ktos coś ktoś na temat x7? Wogole został złożony wniosek w tej sprawie? ;D ” Pewnie został, ale źle go wypełnili i cofnęli ” Coś w stylu... 64eb4936ca744fd9cdd5fefacc2d2e58.jpgNa koniec stycznia się dowiemy, czy się udało

• Cytat od Sacharov: „Ciekawe tylko jak GF rozwiaze problem braku miejsc w ukladach na coraz to bardziej spuchnietych Uniwersach docelowych - np. na takim Uniwersum 68 w 1 galaktyce z tego co pamietam chwile po fuzji w sumie na pozycjach 4-12 bylo wolnych mniej niz 50 lokalizacji (z prawie 4500). Wiec albo wkrotce zacznie sie czyszczenie ukladow z wiecznych urlopowiczow (bez ich kasowania) oraz kasowanie zbanowanych do 2037 aby zyskac wolne pozycje dla planet bo nawet zmiany zwiazane z relokacja n…

• Cytat od xLORD SITHx: „@Art, wynieś eko Nekkar na wyżyny! Chcemy mieć takie Tarcia Tytanów, cytując FILA, jak 68! Bo teraz to mamy mini Tarcia Tytanów. ” Zapomniałeś dodać, że My, nędzne małe chorągiewki, przystosowaliśmy już nasze pushowki i możemy wzmocnić nasze eko, aby dorównać niedoścignionym Wielkim Graczom u68.

• Cytat od Cicho Sza: „Problem w tym , że gdy miano nas przenosić na speedx7 obiecano nam 25 dodatkowych pól, gdyż większość graczy ma planety wielkościowo stawiane pod speed x 1. W ostatniej chwili przenosiny do skutku nie doszły a do nas rzucono graczy ze speed unii. Oni planety stawiali dostosowane do tamtych warunków. Teraz następuje zmiana prędkości eco dox7 a my (starzy gracze z Nekkara) zostajemy bez powiększonych planet. ” My już dostaliśmy +25 w poprzedniej fuzji, teraz nie dostaniemy. Na…

• Cytat od Conradus Ars Humana: „No i co? Dostałem powiadomienie, że Ciap wspomniał o mnie w wątku, ale chyba jednak nie wspomniał, bo nigdzie mnie nie ma... Buuu, będę się ciął szarym mydłem. ” zajrzyj w post ciap i rozwiń zakładkę "reklama"

• Cytat od .Smyk.: „Na Nekkar "batalia" już zakończona. Może teraz czas na nasze unii? Panie @Art? ” Jeszcze nie zakończona Na razie wiemy co zostanie wprowadzone, nie wiemy kiedy. Jako gracz Nekkar, życzę Wam powodzenia w forsowaniu ankiety na Waszym serwerze.

• No to już wiemy co Nas czeka. Pytanie jak rozumieć: Cytat od Art: „ Zostanie wprowadzona jak tylko to będzie możliwe ” Czy coś stoi na przeszkodzie? Moim zdaniem namieszałoby to trochę w SnD, ale czy na pewno, tu pytanie do flociarzy @Lightman ? #wiem_że_nic_nie_wiem

• Cytat od kgb sputnik: „Spokojnie poczekajmy na analizę ankiety jeżeli takowa będzie. Wyniki ankiety wcale nie muszą być wiążące, na tą chwilę mamy to co nam przedstawił Art. Wiadomo że ktoś jest zadowolony a ktoś pokrzywdzony, ale jest wiele nie wiadomych: - Jak głosowali aktywni gracze, których możemy podzielić na nowych i starych. - Głosy urlopowiczów. - Nowe konta które pojawiły się w czasie ankiety i od tego momentu są na u albo już idlakami ( liczyć taki głos??)komuś mogło zależeć na naszym…

• Cytat od Art: „O tyle za paliwem 0.5 zagłosowało już tylko 52% ” 52% to wciąż większość, chyba że się mylę. Cytat od Art: „Przeanalizuję wyniki, przedyskutuję sytuację i dam znać. ” A jesteś w stanie określić kiedy "dasz znać" - za parę godzin, za kilka dni?

• Cytat od SUNSHINEuniNEKKAR: „To już ogłoście, nie trzymajcie w niepewności. ” System się zawiesił, PKW GF ręcznie liczy głosy.

• Cytat od Puck: „Zobaczcie sobie jeszcze raz na link do ankiety, my kiedyś tam mieliśmy wyniki :p ” Niestety, nie ma tam wyników.

• Cytat od Devuriel: „Cytat od f4ust: „No nie do końca dev. Rozumiem że chcesz zachować x1 - co jest dla mnie zrozumiałe i dla mnie też lepiej ale konta po UF będą płakały. Konta które powstały po UF, i zakupiły świątecznie AM, też pewnie chciałyby nieco zwiększyć przyrosty.. Ja założyłem konto z ciekawości, tuż po UF i wystarczy że zaglądnę raz na tydzień.. a ankiety nie miałem. ” no ale z drugiej strony mieli wybór serwera x7 a x1, z tego co się orientuje nikt nie był zmuszony iść na serwer x1 a…

• Cytat od schweppes65: „Cytat: „Głosuj! Błąd: Głos w tej ankiecie został już oddany! ” Ciekawe kto za mnie zagłosował.. ” Jakieś twoje "Alter ego"

• Cytat od Art: „Ankieta została rozesłana ” Do kiedy trwa ankieta (kiedy poznamy wyniki) i czy już wiecie ile czasu od wyników minie na wprowadzenie, ewentualnych, zmian?

• Cytat od Bandit Dawn: „a po jakim czasie będą teraz usuwane konta bez aktywności? zastanawiam się, bo jest dużo układów gdzie gracz ma kilka planet a na każdej max 50 tys surowców ” Jeśli miał kupioną antymaterię, to nigdy jego konto nie zostanie skasowane.

• Cytat od KAyto: „A co konkretnie daje ten skrypt jak mogę zapytać z jakich szaraków zostanie zdjęty urlop jest jakiś klucz ?? np z tych co sie nie logowali 3 miesiące etc ?? czego się spodziewać ?? ” Z tych graczy, którzy byli szarakami przed fuzja.

• Cytat od ciap: „Mój skrypt wykrył że 1450 szaraków z uQ es straciło urlop. ” @ciap a uruchomisz skrypt i podasz dane dla Nekkar?