Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 501-520 z 709.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Skojarzenia v. 0.3

Qnick - - Spam

universum 66

• Lobby nie działa!

Qnick - - Błędy w grze

Nie mogę połączyć kont, bo nie pamiętam hasła. Opcja przypomnienia hasła przenosi na główną, niemiecką stronę gameforge, na której nie ma opcji przywróć/zresetuj hasło. Edit. Za trzecim razem wskoczyło, że jednak dobre hasło Brawo programiści... Co do blokady to dobra robota, wszyscy się wyśpią.

• Skojarzenia v. 0.3

Qnick - - Spam

Sąsiedzi

• Skojarzenia v. 0.3

Qnick - - Spam

zdrada

• Skojarzenia v. 0.3

Qnick - - Spam

patologia

• Skojarzenia v. 0.3

Qnick - - Spam

Putin

• O jakim państwie mowa?

Qnick - - Nauka

Brawo, samoA to prawidłowa odpowiedź. @Yossar twoja kolej.

• Po mojemu punkt a, czyli wydane surowce, ale Dagmara rozwieje moje wątpliwości.

• O jakim państwie mowa?

Qnick - - Nauka

Jako, że dziś grill, pora "Familiady"... Państwo na jedną literę?

• O jakim państwie mowa?

Qnick - - Nauka

Szukam i szukam i nagle bum, przecież Morze Kaspijskie to w rzeczywistości jezioro - Uzbekistan.

• O jakim państwie mowa?

Qnick - - Nauka

Cytat od Yossar: „a Andora? ” Najniższy punkt Riu Runer kraju leży na wysokości 840 m n.p.m. i znajduje się w pobliżu granicy z Hiszpanią. @buleon trafił. A myślałem, że pierwszą odpowiedzią będzie Nepal

• O jakim państwie mowa?

Qnick - - Nauka

Jako, że debiutuje w tym dziale, a ostatnio wpadłem przypadkiem na ciekawostkę to postanowię ją wykorzystać. Jest to jedyne Państwo, dla którego każdy punkt powierzchni (całe terytorium Państwa) znajduje się na wysokości co najmniej 1000 metrów nad poziomem morza.

• O jakim państwie mowa?

Qnick - - Nauka

Gwatemala (choć po uzyskaniu "podbita" przez Meksyk)

• O jakim państwie mowa?

Qnick - - Nauka

Cytat od buleon: „Jest kilka takich państw, Honduras, Meksyk, dalej nie szukałem. W Hondurasie jest pewnie większy odsetek ludności indiańskiej. Edit: @Qnick Panama to akurat nie 1921. ” @buleon czemu 1921? Jakby nie patrzeć uzyskała niepodległość od Hiszpanii 198 lat temu (za 2 lata będzie 200). Ma dostęp do dwóch oceanów (kanał panamski). I wydaje mi się, ze nie chodzi o ludność indiańską, a o majów/azteków.

• O jakim państwie mowa?

Qnick - - Nauka

Panama

• Cytat od pit: „ja czekam na połączenie 2 bajstarszych uni 68 i nekkar. Ciekawe kiedy to nastąpi albo raczej czy wogóle?? ” Do tego musi dojść, ale najpierw rozwiązać trzeba kilka "problemów". Głównym jest pojemność uniwersum. Jak już dojdzie do połączenia to mam nadzieje, że nie skończy się jak poniżej... giphy.gif

• Skojarzenia v. 0.3

Qnick - - Spam

Bonifacy

• Skojarzenia v. 0.3

Qnick - - Spam

kino

• Skojarzenia v. 0.3

Qnick - - Spam

pilot

• Skojarzenia v. 0.3

Qnick - - Spam

katastrofa