Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 709.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Harry Potter
PostByło wiele haseł do pokoju Dumbledore. Jaką wspólną cechę posiadały (przynajmniej większość z nich).
-
Harry Potter
Post7 + wieże
-
Skojarzenia v. 0.3
PostReguły Tam gdzie kończą się Reguły, zaczyna się Pruszków
-
Skojarzenia v. 0.3
Postkrypta
-
Skojarzenia v. 0.3
PostMuniek
-
Skojarzenia v. 0.3
PostSid
-
Skojarzenia v. 0.3
PostSzambo
-
Skojarzenia v. 0.3
Postna pewno nie Madka P0lka
-
Cytat od Munio_Uni 1: „Uuuu no i teraz gracze którzy grają tak jak ja - EKO plus farmienie idlerów nie wiedzą co zrobić ” Jeszcze nie znamy przyrostu eko jaki będzie możliwy, gdy zostanie podany będzie można szybko policzyć ile zyskujesz średnio na idlakach, a ile z przyrostu wydobycia. Ale fakt, ostatnim newsem sprawili, że bezużyteczność "odkrywcy" nie jest już oczywista.
-
Skojarzenia v. 0.3
Post@smoki
-
Skojarzenia v. 0.3
Posttvpis
-
Skojarzenia v. 0.3
Postbankructwo
-
Skojarzenia v. 0.3
PostBagiety
-
Cytat od Art: „Do gry trafi Rynek! Tak, dobrze przeczytaliście! Dzięki Rynkowi będziecie mieli możliwość handlu surowcami, statkami i przedmiotami z surowcami, z innymi graczami! Czy uważaliście, że nowe statki będą ograniczone wyłącznie do wybranej klasy? Otóż nie! Będzie możliwość pozyskiwania statków różnych klas właśnie poprzez Rynek od innych graczy! ” Czy to oznacza, że będzie można sprzedawać floty? Co będzie walutą? Jakieś pomysły jak rozumieć powyższą wiadomość ARTa?
-
Skojarzenia v. 0.3
Postmanga ra
-
No to jeszcze warto poruszyć kwestię budowy laboratorium. Ja trzymam i rozwijam laboratorium tylko na N+1 największych planet. Gdzie N to poziom MSBN. Na pozostałych zajmowałyby tylko miejsce. A biorąc pod uwagę fakt, że na odpowiednim poziomie badań do ich skracania i kończenia używa się anty, to ograniczenie ilości pól zajmowanych przez laboratorium jest dobrym pomysłem.
-
Skojarzenia v. 0.3
Postzimno