Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 709.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od ciap: „Cytat od ackra: „@zefir ile DT i pionierów wysyłasz, bo ja 800 DT i 1 pioniera, może za mało ” Za mało 2,1k DT chyba trzeba mviv.hebergratuit.net/expe71_prod.htm?i=2 ” wg tego kalkulatora puszczając pioniera DT i SS mogę znaleźć max krążowniki, a znalazłem 11OW. Bug czy błąd kalkulatora?
-
Cytat od Revenine: „Też tak macie, że nie da się wysłać floty na telefonie, bo albo 100% albo spada na 10% albo cofa się zakładkę niżej? Po co było ruszać ten pasek... Dodatkowo jak się transportuje z pomocą AGR to i tak opróżnia ładownie na ostatniej 3 zakładce. ” Na androidzie z FF mam tak samo jak Ty. Na chromie działa "normalnie" - da się ustawić pośrednie procenty.
-
AntiGameReborn
Qnick - - Zadawanie pytań
PostKtoś wie jak ustawić w AGR żeby do składu ekspedycji automatycznie dodawał pioniera?
-
Cytat od _Pawelos_: „Cytat od ackra: „Przeglądarkę macie zaktualizowaną? ” Tak bo niecałe dwa tyg temu reanimowałem lapka wiec tak mam świeżą przeglądarkę. ” @ackra niczym doradca UPC. Za chwilę poradzi zrestartować router. Ackra nie oszukuj się GF zasponsorował nam niedopracowane gówno i bez znaczenia czy mamy dodatki czy nie, czy mamy aktualne oprogramowanie czy nie, aktualizacja 7.1 wprowadziła wiele bugów, które GF i nasz CoMa mają głęboko w poważaniu, bo jest weekend.
-
suwak prędkości floty
Qnick - - Błędy w grze
Post@-hetevox- problem występuje na FF na chromie jako tako działa - można ustawić pośrednie procenty.
-
Autouzupelnianie floty
Qnick - - Błędy w grze
PostBo to AGR odpowiadał za autouzupelnianie, a nie ogejm. Nie działa AGR, nie działa autouzupelnianie.
-
suwak prędkości floty
Qnick - - Błędy w grze
PostDokładnie tak jest, wystarczy najechać i prędkość się zwiększa. Problem z suwakiem mam na Androidzie w FF, mam do wyboru albo 100, albo 10% nijak nie mogę wybrać prędkości pośrednich.
-
Budowa satelit
Qnick - - Błędy w grze
PostSuper, wrzucam do budowy 2 satelity, a buduje za maxymalną ilość surowców jakie się ma na planecie. W przypadku 1 buduje dobrze. Czyli żeby wybudować 100 trzeba 100 razy po 1 wpisać, bo inaczej wybuduje za wszystkie dostępne surowce.
-
Cytat od ---Webber---: „po co wam blokada ataków? przypomnę, że na tej wersji działa Leda i jakoś sobie radzimy ” Leda od startu miała parametry 7.x (brak aktywności graczy) Na naszych uniwersach nastąpi "deploy" kodu zawierającego nowe skrypty, na naszych serwerach jest cały czas ruch, trwają walki, floty w ruchu. I tak będzie w momencie "przeładowania" ustawień serwera.
-
Skojarzenia v. 0.3
PostKevin sam w domu
-
Skojarzenia v. 0.3
PostZdrowie
-
Skojarzenia v. 0.3
PostMięso
-
Skojarzenia v. 0.3
PostCBD