Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 709.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Skojarzenia v. 0.3
PostFortuna
-
Skojarzenia v. 0.3
PostŻabka po drodze
-
Skojarzenia v. 0.3
PostTurcja
-
Lord Maul [Veto] & ZDOBYWCA [Veto] & Apeiron [Veto] & Nihilus [Veto] vs. tadeuniek [SDRR] ~ 176001.14%
Qnick - - Starcia Nekkar
PostW końcu coś grubszego na tym uni wpadło. Gratulacje, jest co przetapiać. Top1 Solo Nekkar??
-
Cytat od ziutek_17: „Cześć, miał ktoś bug że nie z tego ni z owego nagle na planecie się jakieś statki pojawiają? Kładę się wczoraj spać sprawdzam rano i na planecie minus 2k energii. Myślałem ktoś mi satki skasował ale patrzę niema żadnego raportu za to na planecie pasie się 60 pełzaczy ” Takie rzeczy działy się tylko jak gracze wystawiali na rynek i zapominali. Po 3 dniach statki wracały, bez żadnych śladów w postaci wiadomości. O innych przypadkach pojawienia się znikąd floty nie słyszałem.
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Apofis: „Cytat od Mirmir: „Dziwi Cię ,że ktoś może mieć nadwyżki metalu w stosunku do kryształu Mnie dziwi Twoje zdziwienie. ” Można mieć ale chwilowo, robiąc flotę nie ma takiego problemu jak nadmiar metalu raczej jego brak. Mnie brakuje każdego surowca. Chwilowo jakiś czas można mieć czegoś nadmiar ale potem się to wyrównuje. Ale na większą skalę nie ma problemu nadmiaru. ” A jak chcesz wyrównać poziom nie mając dostępnego handlarza oraz wiedząc, że na rynku surowiec ten nie ma żadnej…
-
Rynek - dyskusje
Post@Apofis Ślij CV... linkedin.com/jobs/view/1632962418/ Chyba, że będzie wolny wakat na rzecznika. Przyrostów jako takich jeszcze nie uświadczymy, bo sprawa jest ciepła, zresztą mało kto będzie ryzykował bana wykazując gigantyczne przyrosty. Ci bardziej inteligentni (czyli wszyscy którzy nie dali się złapać do tej pory) będą bardzo powoli czyścić surowce.
-
Przedmioty na Ekspedycji (17-18.01.2020) Cytat od smoki: „Drodzy Gracze, w dniach 17-18.01.2020, przez cały dzień (00:01 - 23:59) podczas ekspedycji macie szanse zdobycia przedmiotów (tych samych, które są oferowane przez funkcję Import / Export i na aukcjach). Powodzenia! Wasz OGame.pl Team ” @Art @smoki Jak ten event się ma do wersji 7.x. W tej wersji na ekspedycji wysyłając pioniera można znaleźć cały czas przedmioty, a zatem ta "promocja" traci swój sens w wersji 7.x.
-
Rynek - dyskusje
PostWydaje mi się że nawet pomysłodawcy rynku nie wiedzą jak powinien on działać.
-
suwak prędkości floty
Qnick - - Błędy w grze
PostCytat od Poka_Bydlaka: „Dziwne te Wasze mobilne ff. U mnie działa normalnie. Ale co pech to pech. Zastępczym rozwiązaniem jest jedynie chrome/brave czy inne. ” w mobilnym chromie nie działa mi AGR (w FF działa) więc zawsze wybieram, albo mniej klikania - FF, albo możliwość zmiany prędkości, ale więcej klikania Chrome.
-
suwak prędkości floty
Qnick - - Błędy w grze
Post@Art skoro rynku programiści nie potrafią naprawić, to może chociaż ogarną ten pasek, bo nie idzie go używać. Jest totalnie niefunkcjonalny (ruch myszką powoduje zmianę prędkości), a w mobilnym FF są do wyboru, albo 100, albo 10%.
-
Błąd rynku
Qnick - - Błędy w grze
PostJeśli aktualizacja została wgrana we wtorek to dziś powinny zniknąć wszystkie stare auto zapytania.
-
Rynek - dyskusje
PostNa bank w ramach oszczędności ogame śmiaga na darmowym SQL Expressie, tak więc nie będzie możliwości Joinowania.
-
Rynek - dyskusje
PostA zieloni na Nekkar wciąż chcą wywołać buga... albo nie ma więcej surowców i tylko tyle chce wymienić... 6adac82db854f0446adac82db854f044med.png @ciap Czy takie próby wymuszenia buga zgłaszać jako Ticket?
-
Rynek - dyskusje
PostWiadomości z rynku kasują się po 7 dniach. Historia w zakładce "Rynek"-> "Własne"->"Moje zakupy i sprzedaże" nie ma ograniczenia czasowego - mam od początku od pierwszej transakcji z 14.12.
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Duch Szerszenia: „A ja słyszałem, że jednak może być backup. Więc sprawa nadal otwarta. ” Hans Ci powiedział, czy Art z urlopu wysłał smsa?
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od smoki: „@ale cios antynazista Jeżeli pytasz o Rynek, to wszytko zostało przekazane i bardzo fajnie opisane dzięki pomocy graczy. O to zadbał właśnie nasz CoMa. My też czekamy na info zwrotne. W tym momencie jest to nasz priorytetowy temat. ” Gdzie to zostało "bardzo fajnie opisane"?